Beba u znaku Bika


bik0Beba rodjena u znaku Bika je tvrdoglava i odlučna. Lako može postati mirna i slatka beba ako je okružena ljubavlju i pažnjom i ako se oseća sigurno. Mali Bik je veoma osetljiv, sa razvijenim osećajem za dodir. Zbog toga će ova beba uvek biti srećna kada je uzmete u naručje. Kao zemljani znak, ona će želeti da sa obe noge čvrsto stoji na zemlji. Ova deca mogu postati dobri ekonomisti ili računovodje.
Pripada kategoriji zemljanih znakova. Mali bik je veoma osetljiv i zbog toga je potrebno da bude okružen vašom ljubavlju. Obratite pažnju na ishranu od prvih dana jer su skloni gojaznosti. Ukoliko udovoljite njenim željama postaje ubrzo mirna i umiljata beba.
So zemlje – to je vaše dete Bik u suštini. Čak i kao malo veći, slatki su, mili i nežni. Takođe, oni pretenduju da budu jaki i srčani.
Upoznajte vaše dete sa spoljnim svetom što pre možete. Mali Bikovi uživaju u prirodnom okruženju. Starija deca Bikovi često uživaju u malim baštama, sa biljkama ili životinjama oko kojih treba da brinu i prilično su vredni i dosledni u ispunjavanju svojih dužnosti.
Deca Bikovi saznaju o svetu putem čula: Oni obožavaju način na koji nešto ima ukus, osećaj, zvuk ili miris. U stvari, od momenta kada se rode oni vole da jedu- mada mogu stvoriti kratku listu omiljene hrane i tvrdoglavo odbijati bilo šta drugo da jedu. Ako je tako, nemojte brinuti! Mirno im ponudite svu zdravu hranu i oni će eventualno odbiti neke. Izbegavajte slatke grickalice, koje mogu ometati zdrav i prirodan apetit.
Čak i kao vrlo mali, mladi Bikovi su praktični i dobri sa novcem. Osnovne potrebe za ljude u znaku Bika svih uzrasta je bezbednost. Male bebe Bikovi vole da se drže i maze u naručju, što ih čini sigurnim. Neka deca Bikovi su nametljiva, dok druga razvijaju vezanost za neko ćebe ili drže nešto što je njihova svojina. Neka vaša ljubav bude njihov raj.

Deca Bikovi ne žure. U stvari, oni su stvarno spori, a vi bi kao roditelji trebali da naviknete njihovu narav na vaše obaveze. Ne nagomilavajte previše aktivnosti u jedan dan i ne očekujte da se vaš mali Bik uskladi sa vašim tempom. To se neće dogoditi.

Sigurni, pouzdani, mirni, lojalni, ljubazni, oprezni. Primetićete da dete nikad nije zaneseno divljim entuzijazmom, niti će slediti nekog vođu prihvaćenog od manje stabilne ili manje jake dece. Oni liče strpljivom biku, koji mora biti izazvan i iziritiran da bi planuo u besu. Ali, kao što verovatno znate, jednom kada se bik odluči za borbu, on nju osmisli i dotera do kraja. Dete bik ponaša se isto tako.
Dete bik izbegavaće sukobe, njihova priroda je u osnovi nežna. Kao njihov roditelj retko ćete videti njihovu ljutnju ili temperament. Ali ako se taj temperament nečim uzbuni nikad ga nećete zaboraviti, jer u tim uslovima ne samo da su žestoki i uporni, nego i tvrdoglavi u popuštanju mišljenja drugih. Ipak, na kraju svega, s njima ćete imati manje brige nego sa većinom dece drugih znakova.
Mali bik je privržen i tražiće svaku priliku za maženje u vašem krilu. Koristite istu taktiku ljubavi i strpjivosti u deljenju roditeljskih saveta, jer stroga disciplina će kod bika samo stvoriti otpor. U školi i ostalim obavezama, dete  će uspeti kao tiho i mirno, koje uči na svoj pedantan i metodičan način. Bikovi cene lepotu prirode, muzike i umetnosti. Dajte im mogućnost da istraže ta područja i možda će im postati životni put.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Arhetip znaka Bik

Mon Apr 25 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U Biku mi vidimo ne samo plodnost, ne samo rađanje – što je Mesec, već i svu lepotu i zavodljivost – što daje Venera. To je jedan od najčulnijih znakova. Sigurno da nema znaka u kojem se više uživa, i koji čoveka […]

You May Like