Beba u znaku Blizanaca


blizanci0Beba Blizanac je veliki istraživač i želi da zna što je više moguće. Pošto joj brzo postane dosadno, potrebno je dosta podsticaja da bi bila srećna. Brzo uči, ali ne obraća pažnju na detalje. Moguće je da progovori ranije nego druge bebe i njeno omiljeno pitanje je „zašto“. Poznata je po kontradiktornoj naravi: Beba Blizanac u jednom trenutku može biti veoma nežna i pažljiva, a već sledećeg minuta postaće odsutna i hladna. 
Ova beba je vrlo radoznala pa je smatramo velikim istraživačem. Budite oprezni jer će tako mala uspeti da vas testira u istrajnosti. Brzo uči ali je i prilično površna.
Vaše dete Blizanac će vas gledati svetlim i veselim očima, čineći vas nasmejanima jer im je jasno da se svašta u njihovim glavicama dešava. Ako počnu da pričaju u najranijem uzrastu, oni jednostavno tako izražavaju svoju prirodu!
Deca Blizanci nastoje da budu komunikativni, šarmantni i socjalni, ali čak iako je vaše dete Blizanac mirnije i dalje je oštroumno, radoznalo i mentalno angažovano sa ostatkom sveta oko njih. Obezbedite uvek vašem detetu puno knjiga i puzli da biste stimulisali njihov um, i dajte im dovoljno prostora i materijala za svoje mnoge projekte.
Deca Blizanci vole sve što je novo i nastoje da se prestroje sa jedne aktivnosti na drugu u istom momentu. Čim savladaju nove izazove, uskoro će im ta biti dosadna pa će se ubrzo prestrojiti na novu. Njihovo raspoloženje takođe može da se promeni za tren oka.
Mnoga deca Blizanci su često neodlučni ili menjaju brzo svoje misli. Druga strana medalje je njihova prilagodljivost. Deca Blizanci često vole različito iskustvo u dubini razmišljanja, ali kao njihov roditelj, možete im pomoći da se fokusiraju i razviju posebnu oblast kojom će vladati.
Vaš Blizanac će biti briljantan u čitanju, pisanju i raspravama, debatama, kao i za sve ostalo što zahteva spretnost, recimo sviranje klavira. U skladu sa njihovim različitim interesovanjima, deca blizanci će imati puno prijatelja i često će biti centar dešavanja. Duhoviti, briljantni, obrazovani, popularni, svestrani, pričljivi.

Samo roditelji deteta blizanca mogu ceniti izazov koji je stavljen pred njih. Kao što to govori ime znaka radi se o blizancima, pa dete u tom znaku može ponekad da deluje kao dve osobe u jednom telu.
Oni su pametni i uvek u stanju pripravnosti. Držaće vas vrlo aktivnim u svom ranom dobu i bićete u iskušenju da utišate tu njihovu visoku energiju kako bi se svi oko njega uspeli odmoriti. Ali to može samo dovesti do frustracije deteta,  pa i vaših vlastitih, jer dete blizanac jednostavno ne može prkositi svojoj prirodi.
Uticaj Merkura, daje blizancima nadarenost za jezike i zvukove. Dete blizanac biće vrlo glasno i pre nego progovori, a u školi će vrlo brzo napredovati u čitanju. Podstičite ga za učenje jezika u što ranijem dobu. Iako će dete blizanac dobro napredovati i u drugim područjima, vrlo je lako ometi mu koncetraciju, pa ga je teško držati duže uz jednu aktivnost.
Dete blizanac stalno je u potrazi za odgovorima i informacijama, iako su uglavnom vrlo bistri njihov interes je zapravo vrlo često površan. Oni žele znati ponešto o svemu,  neće biti zainteresirani za jedno područje duže vreme. Zato, najvrednija stvar koju dete blizanca možete naučiti je da radi jednu po jednu stvar (zadatak, projekt ili obavezu),  da istraje u tome do kraja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Dete u znaku Blizanaca

Sun Apr 14 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Astrologija je kompleksna nauka, koja je na sledećim stranama tretirana uopšteno iz nužde. Ja bih, međutim, volela da kratko razmotrim mehanički deo teme, u pokušaju da ispravim bilo kakve zablude koje čitalac može imati. Cinik obično pita: ’Kako predviđanje za bilo koji […]