Beba u znaku Device


devica0Beba Devica je strpljiva i puna razumevanja, ali takodje ambiciozna i obraća pažnju na detalje. Voli jednostavne igre i nije joj potrebna pažnja drugih. Bebe Device će takodje ranije progovoriti, ranije od većine beba iz njihove okoline. Od malih nogu, ove bebe pomažu majci, pažljive su prema svima.
U zvezdama je ova beba okarakterisana kao veoma osetljiva, brižna  i intelektom nadarena, naglašenih sposobnosti za zanatstvo i pisanje. Ovaj znak priželjkuje da ugodi svima, pa je moguće da se javi nervoza. Beba devica će progovoriti u ranim mesecima u odnosu na svoje vršnjake.
Praktičnost i svesna pažnja na detalje su dve najpoznatije osobine, čak i od najranijeg uzrasta. Možda ćete primetiti kako vaše dete organizuje igračke ili čuva svoj džeparac da kupi neki dugo željeni predmet dok druga deca troše svoj novac na trenutna zadovoljstva.
Vaša mala Devica najverovatnije neće biti neozbiljna. Umesto toga, ona će meriti prednosti i mane u nekoj situaciji i postupaće onako kako smatraju da ima najviše smisla. Deca Device imaju visoke standarde i prirodno su oprezni, pa mogu izgledati kao da su probirljivi i rezervisani, ali to je jednostavno zbog toga što oni vole da stoje po strani pre nego što se prključe nekoj situaciji.
Vaše dete Devica je pomagač po prirodi. Oni cene redosled i iskreno žele da budu pomoć porodici i, kasnije, celom svetu, što je osobina koju treba hvaliti i razvijati.
Kao roditelja deteta Device, moraćete da smanjujete očekivanja savršenstva vašeg deteta sa porukom da je ponekad, dovoljno dobro ono što im treba. Izgradite njihovo poverenje koliko god možete.
Pomozite vašem detetu Devici da se relaksira i uživa u jednostavnim zadovoljstvima u životu provodeći dosta vremena napolju, odlazeći na plivanje ili šetajući po šumi. Uravnotežena ishrana, određeni termini odmora i spavanja će biti izuzetno važni za vaše dete, koje ima tendenciju da bude prilično osetljivo i zabrinuto. Bilo šta što omogućava relaksaciju će pomoći vašem detetu da ostane smireno i koncentrisano. Analitičari, skromni, vredni, odgovorni, osetljivi, pametni, pedantni.

Deca device, iznad svega, treba da dobiju priliku za temeljnim i kompletnim obrazovanjem. Ona imaju neugasivu žeđ za znanjem pa raspolažu sklonošću za metodičnim i praktičnim radom. Deca device mogu pokazati interes za razne teme i učiće iz čistog zadovoljstava učenja. Postižu visoke ocene u školi i njihova sarađujuća narav čini ih omiljenima kod učitelja. Kod kuće roditelji će od deteta device moći očekivati jednaku saradnju. Red i rutina za njih su prirodne i poželjne i nećete ih morati opominjati da su ostavili odeću na podu ili da trebaju pospremiti svoju sobu. Ali, sa druge strane, nemojte se iznenaditi, ako oni očekuju iste standarde od ljudi oko sebe.
I ako su vrlo dobri učenici, nisu zaintersirani za status predsednika razreda ili vođe, niti će se baš isticati u socijalnim veštinama. Naučite ih da ne budu toliko kritični prema drugima, pa da nauče ceniti vrednost prijateljstva. Takođe bi trebalo da nauče da ne budu toliko strogi prema sebi, jer imaju sklonost da teže savršenstvu.
I ako se ponekad čini da su sami sebi dovoljni, pripazite da ispunite emocionalne potrebe deteta device poklanjajući što više pažnje. Aktivno podržavajte maštu deteta i igrajte se kreativnih igara sa likovima iz izmišljenih svetova kako biste dali balans čvrstom realnom karakteru deteta Device.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Dete u znaku Device

Fri Apr 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Astrologija je kompleksna nauka, koja je na sledećim stranama tretirana uopšteno iz nužde. Ja bih, međutim, volela da kratko razmotrim mehanički deo teme, u pokušaju da ispravim bilo kakve zablude koje čitalac može imati.Cinik obično pita: ’Kako predviđanje za bilo koji zodijački […]

You May Like