Beba u znaku Jarca


beba jaracBebe rodjene u znaku Jarca su mirne i disciplinovane. Nove stvari uče sporo, jer žele da ih nauče dobro. Ova deca uživaju da se osećaju važno još od ranog detinjstva i vole da im se daju odgovornosti. Nepredvidljive stvari mogu da ih uplaše, jer vole da budu sigurni u sebe. Roditelji treba uvek da hvale njihove ambicije i planove. Uvek će s pažnjom uzvratiti na ljubav svoje porodice. 

Od najranijeg detinjstva ovim bebama je potrebno da budu okruženi osobama vedrog duha jer su izuzetno osetljivi, zato sa ovom bebom budite strpljivi. Burnim aplauzom i širokim osmehom nagradite vašu bebu za svaki novi pomak u njegovom odrastanju. Oprezni budite kod bezazlenih prehlada. 

Na prvi pogled, beba Jarac učiniće vam se manje interesantno od beba drugih znakova – ono tiho i neprimetno ide nekim svojim putem. Poštuje autoritet i upravlja se po društvenim normama pa će se prilagoditi željama glasnijih ili istaknutijih u društvu, a iza te naizgled mirne osobe zapravo se krije vrlo aktivna i ambiciozna osoba vrlo čvrste volje.
Od najmlađih dana Jarčevi pokazuju zrelost koja je znatno iznad njihovih stvarnih godina i njihova složna narav ne čini roditeljski posao teškim. Međutim, imaće jasno određene stavove o tome šta mu se sviđa, ali ne i spremno da ih podeli sa vama.
Ne morate brinuti kako će se vaše dete snaći u školi, jer oni obično dobro uče i skloni su u praksi primeniti novostečena znanja. Gledaće da zauzmu poziciju vođe, a drugi će prepoznati i nagraditi njihov odgovoran karakter. Ne očekujte da budu u prvom planu, jer ako će biti u nekom timu, više možete očekivati da bude manager tog tima, nego glavna zvezda.
Ne terajte ih da izađu iz svoje „školjke“ i postanu otvoreni, jer će im to možda ugroziti samopouzdanje i učiniti ih još povučenijima. Imaju mentalne sposobnosti da se zabave sami, pa više preferiraju igru u svojoj samoći nego u društvu druge dece.

Popodnevno spavanje, igre pretvaranja, maskiranja i skrivalice – ovakve stvari možda neće biti na vrhu spiska vašeg deteta Jarca. Ova deca su previše brza da bi trošila vreme na nešto tako neozbiljno!
Deca Jarčevi od ranog uzrasta su praktični i dobro orjientisani, voljni su da rade vrlo teško da bi dobili rezultate koje očekuju. Možda će vrlo rano znati šta će biti kad porastu. I ako su sporiji u razvoju ili izaberu praktičan interes, ne brinite, deca Jarčevi napreduju kako rastu.
Deca Jarčevi su organizatori. Uspeh i odobravanje svrstavaju među svojim primarnim potrebama. Oni žele da drugi ljudi vide kako su oni pametni, vredni radnici i kompetentni, treba da ih nagrađujete i hvalite često.
Davanje vašem detetu Jarcu džeparac i povećavanje sa svakim rođendanom je odličan način da ih naučite vrednostima novca. Nemojte se iznenaditi ako vidite da vaš Jarac čuva novce u kasici prasici i koristi ih samo za povremene i vredne stvari.
Vaše dete Jarac će biti divan i odličan stariji brat ili sestra, jer ovaj znak poseduje prirodan osećaj odgovornosti. Probajte da ih ne preopterećujete sa previše odgovornosti u vrlo ranom uzrastu, međutim, bez obzira na to koliko dobro izgledaju oni se dobro snalaze u tom zadatku! Čak i najozbiljnija deca treba da se igraju i imaju pauze!
Takođe, probajte da naučite vaše dete Jarca prednosti fleksibilnosti. U suprotnom, biće lako vašem detetu da upadne u strog načina viđenja sveta i njihovog postojanja u njemu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Vrline i mane Jarca

Sun Apr 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pozitivne karakteristike JarcaOva osoba obično je veoma stabilna, strpljiva, uporna i sistematična. Jarac je iskren, ali i ozbiljan u svemu što čini. Svoje dužnosti i obaveze shvata krajnje odgovorno. To je praktična osoba koja obema nogama stoji na zemlji.Jarac je užasno ambiciozan i tačno […]