Beba u znaku Lava


lav0Beba rodjena pod ovim znakom ima potrebu da se oseća posebnom. Voli da bude u centru pažnje i želi da joj se dive, tražeci aplauz i odobravanje. Voli da se igra sa drugom decom dok drži kontrolu, ali joj teško pada da svoje igračke deli sa prijateljima. Ove bebe osećaju da zaslužuju bolje, više i važniju ulogu u životu. Roditelji treba da se naviknu na neograničenu energiju njihovog mališana. 
Beba koja se odlikuje energičnošću i zbog toga se ove bebe smatraju posebnim. Obožavaju da budu u centru pažnje, druželjubive su dok dominiraju. Dobrog su zdravlja. Ishrana treba da im bude obogaćena ribom i namirnicama bogatim vitaminima C i E.
Lider, velikodušan, šarmantan, kreativan, veran, pun ljubavi, iskren.
Toplina, lojalnost i velikodušnost su samo neke od mnogih sjajnih karakteristika vašeg deteta Lava. Deca Lavovi su entuzijasti i nežni, oni proživljavaju život celim srcem.
Osetljivi, ponosni i često sa samo malo uzaludnim postupcima, Deca Lavovi se čine kao da imaju lavlje srce spolja, ali oni su ustvari više ranjivi emotivno. Jedna oštra reč može poremetiti Lavovo samopouzdanje, tako da ćete morati voditi računa kako razgovarate sa vašim detetom Lavom, pogotovo kada je vreme za disciplinu.
Lavove osnovne potrebe uključuju pažnju i odobravanje, a dete Lav će uraditi ono što je potrebno da obezbedi poštovanje svojih roditelja, prijatelja i svih u okruženju. Ovi mališani imaju prirodan talenat za dramatiku. Možda će vaše dete od ranog uzrasta predstavljati delove nekih izmišljenih predstava, ili ćete ga/je videte kako se gleda u ogledalu često se presvlačeći u šarene krpice.
Baš kao što kritika može raniti njihovu dušu, Deca Lavovi će napredovati na komplimentima i priznavanju njihovih postignuća. I oni će verovatno tražiti stalno priznavanje kroz detinjstvo i zrelo doba: vaš Lav može brzo postati glavna zvezda u školiskom horu, fudbalskom timu, ili bilo kojoj drugoj aktivnostu koja će im omogućiti da blistaju.
Nagradite mnoge prednosti vašeg deteta, uključujući i njihov dubok osećaj lojalnosti i moralnosti. Oni možda neće biti svesni da su ove unutrašnje nadarenosti mnogo važnije za divljenje od njihove sposobnosti da zadive druge humorom ili dobrim izgledom. 

Ova deca žele uvek biti u centru pažnje – pozitivne pažnje, naravno. Teže dodvoravanju, traže pohvalu za sve što rade, i učiniće začuđujuće mnogo sa rečima podrške poput „To je dobro. Ti si sjajan.“ Bolje reaguju na ljubav i nežnosti nego na kazne.
Jedna od sjajnih karakteristika lava je prirodna sklonost da budu vođe. To će biti vidljivo od najranijeg doba i može frustrirati roditelje, ako ne uspeju da se nose sa „tiranijom“ deteta lava. Koliko se god teško činilo nemojte slomiti tu njegovu ličnost, jer će mu biti od izrazite koristi u kasnijim fazama života.
I ako teže tome da preuzmu stvar u svoje ruke, oni su u osnovi ljudi velikog srca koji su više motivisani ljubavlju nego sebičnošću. Kada se nađu pred izazovom, nijedna žrtva nije im prevelika za dobrobit njihovih voljenih. Njihova dobrodušna narav takođe ih čini takvima da lako praštaju. I ako znaju imati neprijatelje, njihovo srce retko ima prostora za mržnju.
U školskom uzrastu dete lava izboriće se za vodeći status u razredu, pa će vrlo lako osvojiti učitelje. Ta su deca inteligentna, sa visokim stupnjem kreativnosti, ali i dalje će im biti potrebna pohvala i ohrabrivanje kako bi iskoristili svoj puni potencijal.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Žena u znaku Lava

Sun Jul 24 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kraljica džungle i kraljica zodijaka, Lavica to mora svima da pokaže i dokaže. Jede isključivo jastoge i kavijar, ujutru umesto bele kafe konzumira po mogućstvu šampanjac, a haljina mora ne samo da bude nekog čuvenog kreatora, nego i najskuplja u celoj kolekciji. Prepoznaćete […]

You May Like