Beba u znaku Ovna


beba ovanBeba Ovan, kao vatreni znak je dinami─Źna, strastvena, veoma kreativna. Ono ┼íto ┼żeli vi┼íe od svega je pa┼żnja porodice, jer treba bezuslovnu ljubav.
Zbog toga ─çe dati sve od sebe da bude prime─çena, a njena spontanost ─çe joj pomo─çi u tome. Kroz ┼żivot je vode emocije i ona ─çe Vas iskreno voleti. Bebe Ovnovi mogu postati uspe┼íni menad┼żeri ili sportisti.┬á
Spada u kategoriju prvih vatrenih znakova. On je borbena i prodorna beba koja zahteva bezuslovnu ljubav svojih najblizih. Vasem detetu obezbedite sto vise aktivnosti ┬ájer vladar mu je vatreni Mars. Planeta koja im daje snagu. Ove bebe vole da spavaju i u ishrani su im potrebni vitamini C i E.Samouvereni, ambiciozni, ┼żivahni, avanturisti, ┬áspontani, smeli, ┼íarmantni.┬á
Kao roditelj deteta ovna mo┼żda ─çete biti stalno zabrinuti oko opasne ludosti koju ─çe va┼íe dete slede─çu poku┼íati izvesti, bez obzira na ─Źvoruge ili povrede dobijene iz prethodnog poduhvata. Za dete ovna morate se naoru┼żati velikom dozom energije, entuzijazma i snage ÔÇô uticaj Marsa (vladar Ovna) ÔÇô jer je dete ovan spreman eksplodirati i na najmanju provokaciju. Njihova vitalnost je tolika da ih treba dr┼żati konstantno zaposlenima i kad god to oni ┼żele biti uklju─Źeni u neobi─Źne fizi─Źke aktivnosti.
Oni su ro─Ĺene vo─Ĺe i najbolje je pustiti ih da budu glavni u grupi u vrti─çu ili u ┼íkoli. Imaju potencijala za nesmotrenost, pa kada im na pamet padne neka ideja ÔÇô a ovnovi ih konstantno imaju ÔÇô ne stanu promisliti o posledicama svojih dela. Tu je uticaj roditelja u vo─Ĺenju deteta ovna vrlo va┼żna u periodu odrastanja.
Osim fizi─Źkih ograni─Źenja koje je potrebno postaviti deci ovnovima, naravno, radi njihove vlastite sigurnosti, treba da se nau─Źe umerenosti u li─Źnom kontaktu s drugim ljudima, u govoru, i u li─Źnom pogledu na ┼żivot. Iznad svega, poku┼íajte ih nau─Źiti da sagledaju svaki posao, zadatak, interes ili obavezu koje se prihvate, u potpunosti od po─Źetka do kraja, a ne da rasipaju svoj entuzijazam na mnogobrojne zanimacije i u toj masi ni jednu ne zavr┼íe u potpunosti. Ali budite svesni da je va┼í ovan osetljivog temelja i nemojte ga nikada previ┼íe sna┼żno usmeravati ili sputavati kako mu ne bi slomili njegov slobodan duh.
Odva┼żna ovnova li─Źnost oslikana je demonstarativnim i idealisti─Źnim kvalitetima. Velikodu┼íni su pa┼żnjom i privr┼żeni i bez oklevanja ─çe prite─çi u pomo─ç manje sretnima ili onima kojima je u─Źinjena nepravda.

Ovan, kao vatreni znak je dinami─Źna, strastvena, veoma kreativna. Ono ┼íto ┼żeli vi┼íe od svega je pa┼żnja porodice, jer treba bezuslovnu ljubav. Zbog toga ─çe dati sve od sebe da bude prime─çena, a njena spontanost ─çe joj pomo─çi u tome. Kroz ┼żivot je vode emocije i ona ─çe Vas iskreno voleti. Bebe Ovnovi mogu postati uspe┼íni menad┼żeri ili sportisti. Ne treba da se iznenadite ako su se va┼í sin ili ─çerka Ovan rodili pre termina poro─Ĺaja, deca Ovnovi uvek se guraju napred ispred svih. Uvek sa pitanjem “Jesmo li ve─ç stigli?”, uvek su nestrpljivi da stignu gde su krenuli!
Deca Ovnovi poseduju strast, kreativnost i nemirnu prirodu. Oni izgleda imaju vi┼íe energije nego druga deca, sa vitalno┼í─çu koja je vezana za njihovu prirodnu hrabrost. Njihov atribut ja prva/prvi mo┼że biti izazov za sve koji su povezani sa njihovim dobrim raspolo┼żenjem i ─Źestim izrazima samonapretka.
Legendarni sa njihovom jednostavnim iskrenim stavovima, deca Ovnovi govore ono što stvarno vide. Mogu preći granice zato što su prirodno impusivni i ne pretenduju da gledaju pre nego što nešto urade.
Kao roditelj malog Ovna, verovatno vam nisu strani ispadi besa. Da, deci Ovnovima te┼íko je da kontroli┼íu svoje emocije, ali postoji i pozitivna strana svega toga: ne skupljaju sve u sebe. Kada pro─Ĺe kriza, prolazi i njihov bes.
Deca Ovnovi su odli─Źni u zapo─Źinjanju nekog velikog projekta ali ne i u njegovom privo─Ĺenju kraju, na vama je da budete strpljivi i da ne┼żno ali ─Źvrsto i dosledno vodite va┼íe dete i pomognete mu da ostane na koloseku.
Tako─Ĺe, obezbedite va┼íem malom Ovnu dovoljo fizi─Źke aktivnosti. Bilo koji vid energi─Źne aktivnosti bi─çe im dobar okida─Ź za energiju, jo┼í bolje ako je takmi─Źarski sport u pitanju. Ali, budite sigurni da vam dete nosi kacigu ili bili koji drugi ┼ítitnik. U njihovoj ve─Źitoj ┼żurbi, deca Ovnovi su podlo┼żni slu─Źajnim povredama.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Dete u znaku Ovna

Mon Apr 15 , 2013
Astrologija je kompleksna nauka, koja je na slede─çim stranama tretirana uop┼íteno iz nu┼żde. Ja bih, me─Ĺutim, volela da kratko razmotrim mehani─Źki deo teme, u poku┼íaju da ispravim bilo kakve zablude koje ─Źitalac mo┼że imati.Cinik obi─Źno pita: ÔÇÖKako predvi─Ĺanje za bilo koji zodija─Źki znak mo┼że biti ta─Źno za svakoga ko je […]

You May Like