Beba u znaku Raka


beba rakBeba Rak je mirna i osetljiva beba. Ose─çajna i suptilna ona ─çe reagovati i na najmanju negativnost u Va┼íem glasu i primiti to k srcu. Ova beba je neverovatno umiljata, draga i zna odgovoriti na roditeljske ose─çaje. ─îesto sanjari i voli ┼żivotinje. Ova beba na prvi pogled izgleda stidljivo i bespomo─çno. Ali, kasnije ─çe postati nezavisna i ima─çe jak ose─çaj za odgovornost.
Najosetljiviji znak u emocionalnom i zdravstvenom smislu. Ova beba ima osobinu stidljivosti ali vremenom sa odrastanjem postaje samostalna i odgovorna. Ova beba je neverovatni umiljata i mami osmehe svojih najbli┼żih.

Va┼íe dete u znaku Raka je najudobnije kod ku─çe, okru┼żeno porodicom ili ku─çnim ljubimcima, sa poznatim znacima, zvukovima i mirisom. Ako je va┼í porodi─Źni ┼żivot vi┼íe avanturisti─Źki, dete Rak ─çe morati imati ne┼íto ─Źvrsto na ┼íta ─çe mo─çi da se usidri kao sidro: omiljeno meko ─çebence, mo┼żda, ili gomilu pli┼íanih ┼żivotinja.
Tradicije, rituali i rutine tako─Ĺe gode va┼íem detetu Raku, tako da je izuzetno va┼żno da porodi─Źno obavljate glavne obroke redovno i odr┼żavate ve─Źernje rutine konstantno. Dete Rak je po prirodi oprezno i osetljivo i lako mogu postati preoptere─çeni u bu─Źnim, haoti─Źnim situacijama. Va┼í mali┼ían ─çe mo┼żda vi┼íe voleti mirno poslepodne dok pe─Źete zajedno kola─Źi─çe.
Dajte va┼íem detetu raku malu biljku ili ku─çnog ljubimca da se o njima brine, i oni ─çe skoro instinktivno znati ┼íta da rade. Briga je u prirodi Raka, pa se nemojte izenaditi ako va┼íe dete bude donosilo ku─çi pse ili mace lutalice koje budu na┼íli usput. Va┼í posao kao roditelja bi─çe da obezbedite detetu stabilan dom i dosta pa┼żnje i ljubavi, jer je emotivna sigurnost jedna od osnosvnih potreba deteta Raka.
Hrana je tako─Ĺe va┼żna za dete Raka. Oni najbolje jedu redovnu, zdravu i jednostavnu ishranu. Izbegavajte bogate ili te┼íke namirnice koje mogu uznemiriti njihov osetljiv digestivan sistem.
I na kraju, dajte im privatnost. Deca Rakovi su mnogo vi┼íe emotivno ranjivi nego druga deca, i kad se ose─çaju ugro┼żeno, uvu─çi ─çe se u sebe u svoju lju┼íturu sve dok im se ne bude ─Źinio svet ponovo sigurnim. Pustite ih da se sami za┼ítite na svoj na─Źin, onda ih ne┼żno podsti─Źite da pri─Źaju o svojim ose─çanjima.

Ova deca imaju izuzetno delikatnu i ne┼żnu prirodu. Od najranijeg doba svesni su svoje okoline i vrlo su dirnuti njome. Njihov emocionalni profil vrlo je osetljiv i mo─çi ─çete primetiti ┼íirok spektar emocija tokom jednog dana. Rano detinstvo mo┼że biti kriti─Źan period za tako ne┼żnu du┼íu. Potrudite se da u detetu ┬ástvorite ose─çaj prihvatanja i sigurnosti, koji su neophodni za njegovo dobro stanje. U kasnijem dobu poku┼íajte izbegavati metode stroge discipline, jer se na decu rakove bolje mo┼że uticati ljubavlju, podr┼íkom i ohrabrivanjem. Oni ne─çe dobro reagovati na kritike, pa takve metode mogu biti kontraproduktivne.
Njihova blaga narav bi─çe dobro prihva─çena od drugih. A takvi ose─çajni vrlo su pronicljivi, ┼íto ih ─Źini dobrima u opho─Ĺenju sa drugim ljudima. Njihova nesebi─Źna narav mo┼że me─Ĺutim dovesti do toga da mu drugi name─çu svoju volju. I ako nisu skloni agresivnosti, izrazi─çe sna┼żnu volju za borbom ako neko povredi njihova prava. Deca rakovi imaju sna┼żan ose─çaj patriotizma i ponosa za vlastitu zemlju i svoj dom. Mo┼żete ih ─Źuti kako se hvale svojim prijateljima da je njihova porodica najbolja. Ceni─çe svoj dom i biti sa svojom porodicom vi┼íe od ve─çine njihovih vr┼ínjaka. Njihova jaka povezanost sa majkom obi─Źno traje ─Źitav ┼żivot.
Svetski doga─Ĺaji imaju dubok uticaj na decu raka koja obi─Źno vrlo dobro znaju ┼íta se u dru┼ítvu i svetu doga─Ĺa. Obi─Źno imaju veliki interes za putovanjima i istra┼żivanjima drugih kultura. Takva putovanja kod njih ─çe slu┼żiti kao sredstvo za nova akademska saznanja, a ne primarno za lude provode.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kako prepoznati Raka

Sat Jun 21 , 2014
Pomislio je da je video Albatrosa koji je lepr┼íao oko lampe Pogledao je ponovo, i shvatio da je to po┼ítanska marka “Najbolje bi bilo da ode┼í ku─çi,” re─Źe “No─çi su veoma vla┼żne”. “Bojim se da ne mogu opisati sebe jer, vidite, nisam svoj.” To je to, to je to ┼íto […]

You May Like