Beba u znaku Raka


beba rakBeba Rak je mirna i osetljiva beba. Osećajna i suptilna ona će reagovati i na najmanju negativnost u Vašem glasu i primiti to k srcu. Ova beba je neverovatno umiljata, draga i zna odgovoriti na roditeljske osećaje. Često sanjari i voli životinje. Ova beba na prvi pogled izgleda stidljivo i bespomoćno. Ali, kasnije će postati nezavisna i imaće jak osećaj za odgovornost.
Najosetljiviji znak u emocionalnom i zdravstvenom smislu. Ova beba ima osobinu stidljivosti ali vremenom sa odrastanjem postaje samostalna i odgovorna. Ova beba je neverovatni umiljata i mami osmehe svojih najbližih.

Vaše dete u znaku Raka je najudobnije kod kuće, okruženo porodicom ili kućnim ljubimcima, sa poznatim znacima, zvukovima i mirisom. Ako je vaš porodični život više avanturistički, dete Rak će morati imati nešto čvrsto na šta će moći da se usidri kao sidro: omiljeno meko ćebence, možda, ili gomilu plišanih životinja.
Tradicije, rituali i rutine takođe gode vašem detetu Raku, tako da je izuzetno važno da porodično obavljate glavne obroke redovno i održavate večernje rutine konstantno. Dete Rak je po prirodi oprezno i osetljivo i lako mogu postati preopterećeni u bučnim, haotičnim situacijama. Vaš mališan će možda više voleti mirno poslepodne dok pečete zajedno kolačiće.
Dajte vašem detetu raku malu biljku ili kućnog ljubimca da se o njima brine, i oni će skoro instinktivno znati šta da rade. Briga je u prirodi Raka, pa se nemojte izenaditi ako vaše dete bude donosilo kući pse ili mace lutalice koje budu našli usput. Vaš posao kao roditelja biće da obezbedite detetu stabilan dom i dosta pažnje i ljubavi, jer je emotivna sigurnost jedna od osnosvnih potreba deteta Raka.
Hrana je takođe važna za dete Raka. Oni najbolje jedu redovnu, zdravu i jednostavnu ishranu. Izbegavajte bogate ili teške namirnice koje mogu uznemiriti njihov osetljiv digestivan sistem.
I na kraju, dajte im privatnost. Deca Rakovi su mnogo više emotivno ranjivi nego druga deca, i kad se osećaju ugroženo, uvući će se u sebe u svoju ljušturu sve dok im se ne bude činio svet ponovo sigurnim. Pustite ih da se sami zaštite na svoj način, onda ih nežno podstičite da pričaju o svojim osećanjima.

Ova deca imaju izuzetno delikatnu i nežnu prirodu. Od najranijeg doba svesni su svoje okoline i vrlo su dirnuti njome. Njihov emocionalni profil vrlo je osetljiv i moći ćete primetiti širok spektar emocija tokom jednog dana. Rano detinstvo može biti kritičan period za tako nežnu dušu. Potrudite se da u detetu  stvorite osećaj prihvatanja i sigurnosti, koji su neophodni za njegovo dobro stanje. U kasnijem dobu pokušajte izbegavati metode stroge discipline, jer se na decu rakove bolje može uticati ljubavlju, podrškom i ohrabrivanjem. Oni neće dobro reagovati na kritike, pa takve metode mogu biti kontraproduktivne.
Njihova blaga narav biće dobro prihvaćena od drugih. A takvi osećajni vrlo su pronicljivi, što ih čini dobrima u ophođenju sa drugim ljudima. Njihova nesebična narav može međutim dovesti do toga da mu drugi nameću svoju volju. I ako nisu skloni agresivnosti, izraziće snažnu volju za borbom ako neko povredi njihova prava. Deca rakovi imaju snažan osećaj patriotizma i ponosa za vlastitu zemlju i svoj dom. Možete ih čuti kako se hvale svojim prijateljima da je njihova porodica najbolja. Ceniće svoj dom i biti sa svojom porodicom više od većine njihovih vršnjaka. Njihova jaka povezanost sa majkom obično traje čitav život.
Svetski događaji imaju dubok uticaj na decu raka koja obično vrlo dobro znaju šta se u društvu i svetu događa. Obično imaju veliki interes za putovanjima i istraživanjima drugih kultura. Takva putovanja kod njih će služiti kao sredstvo za nova akademska saznanja, a ne primarno za lude provode.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kako prepoznati Raka

Sat Jun 21 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pomislio je da je video Albatrosa koji je lepršao oko lampe Pogledao je ponovo, i shvatio da je to poštanska marka “Najbolje bi bilo da odeš kući,” reče “Noći su veoma vlažne”. “Bojim se da ne mogu opisati sebe jer, vidite, nisam […]

You May Like