Beba u znaku Škorpiona


skorpion0Bebe Škorpije su osobe i ličnosti od samog rodjenja. One su ratoborne, tvrdoglave i imaju neverovatnu snagu volje. Njihova glad za znanjem probudi se vrlo rano. Tata koji kaze „pitaj mamu, ja sam zauzet“ će biti okarakterisan kao neznalica. Inteligencija i perceptivnost bebe Škorpije su izvanredne. Bebe rodjena u ovom znaku treba uvek podsticati da troše svoju energiju. 

Od najranijeg doba dete Škorpija demostrirati će svoju dinamičnu ličnost koja na momente može biti vrlo eksplozivna. To su jaka deca, nadarena inteligencijom i snagom volje.
Umerenost je praktično nepoznata toj deci i polovična rešenja za njih su gora od nikakvih. Ili su cela za nešto ili nekoga ili toliko protiv, da niti jedan argument ili sila ne može to promeniti. Ne boje se sukoba i preuzeće svaki izazov. Veoma su odani prijateljima i porodici i staviće njihov interes ispred svojeg. Često su netaktični u govoru i brzo planu, zato je važno u ranom dobu naučiti ih samokontroli i poštovanju drugih. To neće biti lak zadatak, jer imaju neobično visok stepen odlučnosti i ne pokoravaju se a da ne znaju tačan razlog zašto to treba da učine. Komunicirajte sa njima razumno, pa ćete od njih dobiti reakciju i odanost. Što ste direktniji u komunikaciji sa detetom Škorpija više će vas poštovati i učiti od vas.
Škorpioni imaju fizičku energiju u skladu sa njihovom jakom ličnošću. Ta deca su stalno u pokretu i imaju veliku snagu samoodržanja, pa se brzo oporavljaju i od bolesti.
Uz nežno vodjstvo dete škorpiona će biti uspešno u životu, a roditelji će biti nagrađeni kad vide da mu njegova energija i strast pomažu u postizanju ciljeva.

“Tiha voda breg roni” savršeno opisuje vaše dete Škorpiju. Mirni koliko mogu izgledati, imaju puno toga što se dešava ispod površine. Kao njihov roditelj, možda nikada nećete saznati sve u vezi sa vašom malom Škorpijom, jer ova deca retko otkrivaju sve.
Deca Škorpije su snažne volje, strastveni i intenzivni i potreba da se osećaju sigurnim vodi ih do kontrolisanja sebe i drugih. Jake, dugotrajne emotivne veze su jedna od njihovih primarnih potreba, ali, tvrdoglavo mogu testirati trajnost veze, često bez shvatanja da to rade.
Vaše dete Škorpija možda će biti nežno, povučeno, posvećeno, opsesivno, puno ljubavi i manipulativno. Škorpije imaju takav raspon dubine osećanja da ćete možda osećati da vaše dete izražava samo gornji sloj istinskih osećanja i da ćete ih mnogo bolje razumeti samo ako vam dopuste da im priđete bliže.
Deca Škorpije napreduju sa životnim misterijama i imaju talenat za razumevanje tuđih motivacija. Možda će voleti da čitaju neizvesne priče ili da gledaju horor filmove od ranog uzrasta, imaće kompleksna prijateljstva koja će dugo trajati.
Vrlo je lako da deca Škorpije budu uvučeni u opsesivno, osvetoljubivo ponašanje, kao i da kontrolišu tuđe ponašanje, pa učite vaše dete koliko je važno da praštaju kao i da uravnoteženo se ponašaju prema ljudima. Ako ih pažljivo vodite, možete pomoći vašoj Škorpiji da razvije interesovanja koja će pomoći široj okolini, jer oni sa sobom nose dobru koncentraciju, volju i odlučnost.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Vrline i mane Škorpiona

Sun Oct 23 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pozitivne karakteristike ŠkorpijeŠkorpije, i muškarac i žena, uvek znaju tačno šta hoće u životu. To je određena osoba. Kroz sve gleda do dna. Škorpija je iskrena, ali često kaže i ono što ne bi želela. Međutim, nikada ne kaže ono što ne misli. Kad […]