Vaše dete Strelac je rođeno kao avanturista. Za decu Strelce, život se svodi na iskustvo. Oni žele da uđu u svet i ceo ga progutaju, tj. iskuse.

Ako se vaša beba Strelac nađe u svim mogućim neprilikama i pre nego što počne da priča, nemojte se iznenaditi! Deca Strelci vole da istražuju i prekoračuju granice koje su im roditelji postavili.
Osnovne potrebe vašeg deteta Strelca su učenje i razumevanje, i kao njihovi roditelji, možete im u tome pomoći stvarajući im život zabavnim, raznovrsnim i što je više moguće podsticajnim. Porodični odmori će im biti omiljeni, jer će moći dugo da se igraju napolju raznih avanturističkih igara i, naravno, žmurke.
Vaše dete Strelac je rođeni atletičar i moraće da poradi na stvaranju viška energije kako bi uspelo da izvede sve što zamisli i poželi. Uključite ih u fudbalski tim ili na plivanje ili ih odvedite na duge šetnje šumom.
Njihovi umovi imaju potrebu za dosta stimulacije, takođe, pa opskrbite vaše dete Strelca sa dosta knjiga za čitanje i dokumentarnih emisija na DVD-u , odvedite ih u muzej, zoo vrt ili umetničku galeriju što češće je moguće. Prepustite im njihovu potrebu za slobodom i uključite ih u dugačke rasprave, gde ćete primećivati njihov jedinstven karakter.
I na kraju, deca Strelci nastoje da budu bistri, veseli, optimistični, i otvoreni, što znači da će oni imati širok krug drugara. Ne očekujte da će rođendanske žurke vašeg deteta Strelca biti male, intimne prirode- jednostavno postoji jako puno ljudi koji vole da su u društvu vašeg deteta!


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE