Beba u znaku Vage


vaga0Beba Vaga je poslu┼ína, ne┼żna i ┼íarmantna. Da bi se ose─çala sigurno, potrebno joj je da ┼żivi u harmoniji i mirnom okru┼żenju, koje ne ograni─Źava njenu slobodu. Beba Vaga je prilagodljivog karaktera, zbog ─Źega je drugi po┼ítuju i cene. Voli biti okru┼żena porodicom i prijateljima. Ona je rodjeni posrednik i mogu─çe je da rano uspe kao advokat ili sudija.┬á

Ova beba ima izra┼żenu potrebu za interakcijom sa drugim bebama. U┼żiva kada se nalazi u okru┼żenju gde vlada harmonija. U zvezdama vazi za posrednika tako da ─çe se uslovno re─Źeno sme┼íiti i vama i drugima da┬ábi svi bili zadovoljni. Obratite pa┼żnju na o─Źuvanje njenog imuniteta jer u zimskom periodu slabijeg zdravlja.Harizmati─Źni, blagi, elegantni, romanti─Źni, intuitivni.

Bilo gde da je tenzija u ku─çi, va┼íe dete Vaga ─çe se prestrojiti na mirotvorca. Dete Vaga ┼żeli da se svi dobro sla┼żu, i konflikti ih uznemiruju. Ako su ro─Ĺeni u bu─Źnoj i izra┼żajnoj porodici, mora─çe nau─Źiti da se afirmi┼íu u takvom okru┼żenju, ┼íto je vrlo te┼íko za decu ovog horoskopskog znaka.
Generalno, harmonija je glavna briga za decu Vage, i oni ─çe uraditi sve kako bi to i obezbedili. To uklju─Źuje ne┼żnost prema roditeljima, bra─çi, sestrama ili drugarima.
Deca Vage instinktivno razumeju kada im stariji govore o crtanju po zidovima. Oni su slatki i prirodno ljubazni. Ali, njihova potreba da ugode drugima mo┼że ih odvesti do problema.
Mogu biti neodlu─Źni, u brizi da ─çe njihova odluka nekom smetati ili ─çe nekom povrediti ose─çanja. Njima je tako─Ĺe te┼íko da navode svoje mi┼íljenje na pouzdan na─Źin, ┼íto zna─Źi da ─çe dopustiti drugarima da vladaju nad njima jer se oni trude da svakome ugode.
Sa svetlije strane, njihove uro─Ĺene socijalne ve┼ítine i jak ose─çaj za pravdu ih ─Źini dobrim drugarima. Oni tako─Ĺe imaju dobro razvijen ose─çaj ravnote┼że i prefinjen ukus ─Źak i u ranom uzrastu.
Prirodni pregovara─Źi, deca Vage se isti─Źu u povezivanju ljudi, stvaranju saradnje i tra┼żenju kompromisa pre nego sukoba. Kao roditelj Vage, va┼í posao uklju─Źuje da ih pa┼żljivo podu─Źavate da su povremene nesuglasice prirodne i neizbe┼żan deo na┼íih ┼żivota. Pomozite im da izgrade samopouzdanje i da shvate da to ┼íto su razli─Źitog mi┼íljenja i pouzdani nije isto ┼íto i ofanzivni i tvrdoglavi.

Deca Vage pokazuju umetni─Źke sklonosti ve─ç u najranijem dobu. Ona su graciozna i atraktivna u upore─Ĺenju sa drugim znakovima. Njih ─çe u─Źitelji najverovatnije izabrati da pevaju solo u ┼íkolskom horu ili predstavljaju ┼íkolu na naslovnoj ┬ástrani ┼íkolskih novina. Razlog za tu popularnost koja prelazi stvarne umetni─Źke sposobnosti, je u njihovoj sposobnosti da se sa svima dobro sla┼żu. U odnosu sa decom sna┼żnije volje, dete Vage najverovatnije ─çe se prilagoditi mi┼íljenju drugog da bi odr┼żalo mirne odnose.

Njihova jednostavna blaga narav mo┼że ugroziti njihovo napredovanje, zato, pre svega, sa detetom Vagom treba raditi na razvijanju snage volje ÔÇô volje da sve ┼íto zapo─Źnu mogu pretvoriti u uspeh. Ve─ç u ranom dobu poka┼żite im da je za uspeh samo u 1/3 zaslu┼żan talent, a da 2/3 ─Źini predani rad i upornost.
Vage su ljupke i ne─çe stvarati roditeljima puno problema. Me─Ĺutim, i roditelj i dete Vage mogu ponekad biti frustrirani Vaginim pote┼íko─çama kod dono┼íenja odluka. To je deo njene prirode, koja konstantno preispituje i poku┼íava posti─çi balans. Budite strpljivi i nemojte po┼żurivati dete Vagu, nau─Źite je kako doneti odluku i ve┼ítinama koje ─çe joj u tome pomo─çi.
U va┼żnim stvarima Vaga ipak uglavnom donese ispravne odluke, jer je vrlo okupirana pravedno┼í─çu. Potreba za balansom omogu─çuje joj da sagleda obe strane, odnosno isti problem iz dva ugla. Dok se dete Vaga razvija vrlo verovatno ─çe menjati svoje pona┼íanje, aktivnosti i stavove, i to mo┼żda iz jedne krajnosti u drugu, ali to je samo proces koji mora pro─çi da bi na┼íala svoj balans i postigla harmoniju koju tra┼żi u ┼żivotu.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

┼Żena u znaku Vage

Mon Oct 19 , 2015
┼Żena Vaga ─çe sigurno osvojiti svakog mu┼íkarca ve─ç pri prvom susretu. Njeno lepo lice nemogu─çe je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privu─çi─çe pa┼żnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… i u┼żiva u tome. Glavni adut je prefinjenost u pona┼íanju koja se ne gubi […]