Beba u znaku Vage


vaga0Beba Vaga je poslušna, nežna i šarmantna. Da bi se osećala sigurno, potrebno joj je da živi u harmoniji i mirnom okruženju, koje ne ograničava njenu slobodu. Beba Vaga je prilagodljivog karaktera, zbog čega je drugi poštuju i cene. Voli biti okružena porodicom i prijateljima. Ona je rodjeni posrednik i moguće je da rano uspe kao advokat ili sudija. 

Ova beba ima izraženu potrebu za interakcijom sa drugim bebama. Uživa kada se nalazi u okruženju gde vlada harmonija. U zvezdama vazi za posrednika tako da će se uslovno rečeno smešiti i vama i drugima da bi svi bili zadovoljni. Obratite pažnju na očuvanje njenog imuniteta jer u zimskom periodu slabijeg zdravlja.Harizmatični, blagi, elegantni, romantični, intuitivni.

Bilo gde da je tenzija u kući, vaše dete Vaga će se prestrojiti na mirotvorca. Dete Vaga želi da se svi dobro slažu, i konflikti ih uznemiruju. Ako su rođeni u bučnoj i izražajnoj porodici, moraće naučiti da se afirmišu u takvom okruženju, što je vrlo teško za decu ovog horoskopskog znaka.
Generalno, harmonija je glavna briga za decu Vage, i oni će uraditi sve kako bi to i obezbedili. To uključuje nežnost prema roditeljima, braći, sestrama ili drugarima.
Deca Vage instinktivno razumeju kada im stariji govore o crtanju po zidovima. Oni su slatki i prirodno ljubazni. Ali, njihova potreba da ugode drugima može ih odvesti do problema.
Mogu biti neodlučni, u brizi da će njihova odluka nekom smetati ili će nekom povrediti osećanja. Njima je takođe teško da navode svoje mišljenje na pouzdan način, što znači da će dopustiti drugarima da vladaju nad njima jer se oni trude da svakome ugode.
Sa svetlije strane, njihove urođene socijalne veštine i jak osećaj za pravdu ih čini dobrim drugarima. Oni takođe imaju dobro razvijen osećaj ravnoteže i prefinjen ukus čak i u ranom uzrastu.
Prirodni pregovarači, deca Vage se ističu u povezivanju ljudi, stvaranju saradnje i traženju kompromisa pre nego sukoba. Kao roditelj Vage, vaš posao uključuje da ih pažljivo podučavate da su povremene nesuglasice prirodne i neizbežan deo naših života. Pomozite im da izgrade samopouzdanje i da shvate da to što su različitog mišljenja i pouzdani nije isto što i ofanzivni i tvrdoglavi.

Deca Vage pokazuju umetničke sklonosti već u najranijem dobu. Ona su graciozna i atraktivna u upoređenju sa drugim znakovima. Njih će učitelji najverovatnije izabrati da pevaju solo u školskom horu ili predstavljaju školu na naslovnoj  strani školskih novina. Razlog za tu popularnost koja prelazi stvarne umetničke sposobnosti, je u njihovoj sposobnosti da se sa svima dobro slažu. U odnosu sa decom snažnije volje, dete Vage najverovatnije će se prilagoditi mišljenju drugog da bi održalo mirne odnose.

Njihova jednostavna blaga narav može ugroziti njihovo napredovanje, zato, pre svega, sa detetom Vagom treba raditi na razvijanju snage volje – volje da sve što započnu mogu pretvoriti u uspeh. Već u ranom dobu pokažite im da je za uspeh samo u 1/3 zaslužan talent, a da 2/3 čini predani rad i upornost.
Vage su ljupke i neće stvarati roditeljima puno problema. Međutim, i roditelj i dete Vage mogu ponekad biti frustrirani Vaginim poteškoćama kod donošenja odluka. To je deo njene prirode, koja konstantno preispituje i pokušava postići balans. Budite strpljivi i nemojte požurivati dete Vagu, naučite je kako doneti odluku i veštinama koje će joj u tome pomoći.
U važnim stvarima Vaga ipak uglavnom donese ispravne odluke, jer je vrlo okupirana pravednošću. Potreba za balansom omogućuje joj da sagleda obe strane, odnosno isti problem iz dva ugla. Dok se dete Vaga razvija vrlo verovatno će menjati svoje ponašanje, aktivnosti i stavove, i to možda iz jedne krajnosti u drugu, ali to je samo proces koji mora proći da bi našala svoj balans i postigla harmoniju koju traži u životu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Žena u znaku Vage

Mon Oct 19 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lepo lice nemoguće je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privućiće pažnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… i uživa u tome. Glavni adut […]