Bik i Vaga *Venera konjunkcija Betelgez


 

 

 

Venera u Raku 2015

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika ili Vage, a posebno ukoliko je to Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično.

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana Venera tranzira poslednjim stepenima znaka Blizanci (danas je u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Betelgez koja nosi opasnost u saobraćaju ) stoga je prisutan osećaj melanholije i neraspoloženja. POtreba da se okončaju emotivni odnosi koji opterećuju. Sklapanje važnih poznanstava, povoljan razvoj emotivnih veza
Venera na fiksnoj zvezdi BETELGEZ daje izvesnu povučenost i rezervisanost, izuzetan aspekt za pravljenje finog nakita, povoljno za dobit, moguća žalost povezana sa porodicom ili brakom. Setna raspoloženja.

07. Maja u 22:51 Venera će početi tranzit kroz zodijački znak Raka gde je očekuje trigon sa Neptunom (17.05.), opozicija sa Plutonom (20. i 21. Maja) i kvadrat sa Uranom (24. do 26. Maja).

Obzirom da znakom Raka vlada Mesec pratite njegovo dnevno kretanje za dispoziciju Venere.

 

Trigon Venere i Neptuna sredinom meseca Maja Bikovima donosi veoma povoljan interval za ljubav i poslovna partnerstva koja će otvoriti mnoge šanse za bolju zaradu, dok je za Vage ovo period tokom kog će uživati u novom razvoju poslovnih situacija, sjajnim odnosima sa kolegama i novim poslovnim izazovima. 

Opozicija Venere sa Plutonom pripadnike znaka i podznaka Bik će aktuelizovati teme nerešenih finansijskih pregovora, dugovanja i mnogi od njih će se naći na prekretnici, primorani da naprave zaokret i pronadju mnogo sigurnije rešenje za finansijske probleme. Za Vage ova opozicija će se naviše odraziti na koliziju izmedju poslovnih i porodičnih obaveza, sukob roditelja ili želje da se posvete porodici ali nezadovoljstva zbog nemogućnosti takve organizacije usled visokih očekivanja od strane nadredjenih. 

Kvadrat Venere sa Uranom Bikove će podsetiti na neprijatne sukobe sa šefovima u ne tako davnoj prošlosti, i ponovo ih dovesti u situaciju u kojoj se osećaju progonjeni. Osećaće se kao da ih neko od nadrejdnih konstantno progoni sa novim zadacima i nerealnim očekivanjima koji unose nemir, u inače pretežno spokojnu svakodnevnicu kakvu pripadnici ovog znaka ciljano kreiraju.
Vage će kvadrat sa Uranom i ovog puta izbaciti iz ravnoteže. Za partnerovu nestalnost i nedoslednost uredno su u prošlosti pronalazile razumevanje, ali će u ovoj situaciji zaista eksplozivno reagovati i poželeti da se oslobode. Esktremna raspoloženja nisu tipična za pripadnike ovog znaka i podznaka tako da će i sam partner biti iznenadjen i nespreman da ponudi bilo kakvu dugoročnu soluciju.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 07.05.2015.

Thu May 7 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email       Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 07. MAJ obeležiće 1 lunarni aspekt, kratka faza praznog hoda, Venerina i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 19° Strelca do 2° Jarca.   Rani jutarnji […]