Blagodeti kvantne harmonizacije


Blagodeti kvantne harmonizacijeMnogi se ljudi osjećaju kao da su na pokretnoj stazi: neprestano su u pokretu, ali ne stižu nigde, umorni su od jurnjave kući sa posla, sa sastanka na sastanak, od neprestanog obavljanja poslova i zadataka koji ih ne ispunjavaju. Prelaze iz jedne veze u drugu, sa jednoga projekta u drugi, u večnoj nadi da će im novi mudar potez doneti ono što traže. Osećaju se prazno i zaglavljeno i žude za slobodom, očajnički žele promenu ali jednostavno ne znaju kako bi je ostvarili, pa neprestano ponavljaju stare procese i obrasce.

Ako vam to zvuči poznato, a svako vas novo razočaranje podseća na prethodna, ne dozvolite da vas preplavi talas obeshrabrenja. Vi posedujete moć oblikovanja drugačijeg života, kvantna fizika otkriva da vi jeste u samom središtu sveta neograničene moći i potencijala. Više ne morate preživljavati i osećati nezadovoljstvo jer univerzalni zakoni mogu potpuno da promene vaš život.

Postoji prefinjena tajna koja te čeka, bliža od tvog sledećeg udisaja, značajnija od sledećeg otkucaja tvog srca. Kada jednom ovladaš ovom tajnom život će ti pokazati čuda za koja si mislio da su nemoguća. Ovo je tajna zdravlja, radosti i mira, i evo dok čitaš ove redove tajna radi. Ali, tajna je sakrivena od tebe. Sakrivena je, ne iza simbola nepoznatog pergamenta iz utrobe drevnog hrama, sakrivena je ispred tvojih otvorenih očiju. Ova jednostavna knjiga će ti otkriti tajnu i pokazaće ti kako da tajnu koristiš da obogatiš svoj život i živote svoje porodice. Nauči kako da lečiš telo, um i dušu bez imalo napora, kao kada posmatraš zalazeće sunce. Naučna procedura koje će biti izneta pred tebe je laka za učenje i jednostavna za primenu. Jednostavna je koliko i tajna sama, i toliko moćna. Preporučujem ti da ne preskačeš, već da čitaš stranicu po stranicu. Jedino će na ovaj način tajna naći put do tvoje svesti. Molim te da posvetiš vreme svakoj vežbi na način kako je prezentovano. Učićeš novu veštinu i neophodno je da stekneš rutinu kako bi veština postala deo tvoje prirode. Vežbe nisu komplikovane. U stvari, očaravajuće su i oživljavajuće. Tako da, bez obzira na to koliko si rad da počneš da činiš čuda, uzmi dovoljno vremena da stekneš osnovu.
Kao što je mudri učitelj jednom rekao: “Dobro započeto je pola urađenog.”

Na tvom putu, prvo ćeš steći razumevanje toga šta je svesnost i gde je možeš pronaći. Nakon toga ćeš se suočiti sa tajnom licem u lice i zagrliti je kao starog prijatelja. Konačno, naučićeš kako da tajnu primeniš na sopstveni život i lečiš svoje telo, harmonizuješ svoje emocije i izoštriš svoj um, kreirajući produktivniji i radosniji život. Naravno, bićeš sposoban da tajnu podeliš sa drugima, lečeći i oživljavajući i njihove živote.

Frank  J. Kinslow


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Teorija kvantne harmonizacije

Thu Apr 27 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Prvo bacimo pogled na figuru 1. Počnimo od horizontalne linije na dnu figure 1. Ta linija predstavlja podelu izmedju sveta stvorenih stvari i nestvorenih stvari iz kojih su one nastale. Iznad je beskonacnost kreacije, a ispod boravište čiste svesti.  Čista svest nema […]