Bogatstvo Majkla Mura


Umetnik podelio sa suprugom devet kuća, među kojima i vilu od 2.000.000$

MichaelMooreWRABG3

Američki reditelj i oskarovac Majkl Mur (60), čuven po svojim dokumentarcima u kojima kritikuje kapitalizam, razveo se od supruge Ketlin Glin (56), s kojom je bio u braku 22 godine. Brakorazvodna parnica posebno je bila interesantna javnosti jer je otkrila detalje o bogatstvu slavnog aktiviste, koji je karijeru izgradio na imidžu čoveka koji pripada delu od 99 odsto obesramljenog čovečanstva. Parnica je okončana na sudu u Mičigenu, a iz podnetih dokumenata sudu, međutim, proizilazi da je on zapravo više deo onog preostalog jednog procenta koji je često na meti njegovih filmova.
Reditelj Oskarom nagrađenog filma „Žeđ za nasiljem“ poseduje devet kuća, među kojima je i vila od 10.000 kvadratnih metara, vredna dva miliona dolara, na obali jezera Mičigen, gde su mu susedi Madona i Brus Vilis.

“Kritikovao je kapitalizam, ali se obogatio na kapitalizmu”, izjavio je jedan od njegovih komšija za list Detroit njuz. “Zašto je odlučio da živi u ovom konzervativnom kraju, to niko ne zna”, dodao je on.

Mur nije nikada krio da je zaradio milione od svojih filmova, ali je uvek s ponosom isticao da plaća porez u punom, sedmocifrenom iznosu.

Iz predočenih dokumenata proizilazi da je zapravo Glin – koja je producirala većinu Murovih ostvarenja, uključujući “Farenhajt 9/11”, “Sicko” i “Kapitalizam: Ljubavna priča”, ta koja je uživala u raskošnom životu, a da ju je Mur kritikovao što je njihovu kuću na jezeru pretvorila u luksuznu palatu. Ne misle, međutim, svi da Mur treba da se izvinjava zbog života u blagostanju. “Mislim da je to zaslužio”, kazao je jedan drugi njegov sused.
U svakom slučaju, Mur i Glin su se, prema saopštenju rediteljevog advokata, rastali kao prijatelji.
Mur je sadržaj saopštenja postavio na svojoj Fejsbuk stranici zajedno sa linkom za video snimak pesme Brusa Springstina “Rosalita (Come Out Tonight)” na JuTjubu.

Mur i Glinova su se, prema saopštenju rediteljevog advokata, rastali kao prijatelji. On trenutno radi na finalizaciji svog desetog filmskog festivala u Travers Sitiju koji se otvara krajem ove nedelje.

Izvor Večernje Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Poslovni i finansijski horoskop

Fri Aug 8 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Najpreciznija astrološka analiza vaše karijere! Da li ste baš vi prava osoba za posao koji radite ili potajno priželjkujete bolju poslovnu šansu… Možda najbolje funkcionišete u korporativnom okruženju koje podržava sve vaše kompetencije i pruža pregršt novih mogućnosti, ili pažljivo birate savršeni […]