Boja tvoga imena


Boja tvoga imena

Kao što čas našeg rodjenja, genetsko nasledje, socijalna i kulturološka sredina kreiraju segmente naših života, tako i ime koje dobijemo po rodjenju u izvesnoj meri kreira naš životni put. Sve na svetu je energija, svako biće sačinjeno je od energije, a najmističniji oblik energije je svetlost koja prožima celu prirodu. Svetlost ispunjava sav vidljivi i nevidljivi svet. Svetlost ispunjava naše biće na svesnom i posvesnom nivou. Sve što se dogadja u našem umu upakovano je u svetlosne forme energije i osnovni je nosilac naših misli. Svaka misao još dok se rađa u umu zatreperi u određenoj boji svetlosnog spektra, oboji naše biće i pokrene rad moždanih žlezda i lučenje hormona.

Zavisno od vrste misli i boja, dolazi do aktivacije različitih hormona. Srećne, radosne i pozitivne misli pojačvaju lučenje hormona sreće. Teške, turobne i negativne misli smanjuju lučenje hormona sreće i izazivaju mračna i destruktivna raspoloženja.

Na osnovu svetlosne formule, koju je izumeo naš naučnik, Spasoje Vlajić, svaka misao, svaka izgovorena reč nosi u sebi svetlosnu energiju određene boje. Tako reč “srce”  nosi crvenu boju, “duša” plavu boju, “zemlja” žutu boju. Svaki glas nosi određenu boju i vibraciju – ime Mira je žutonarandžaste boje, Jadranka tamno zelene. Sve ove boje svetlosti neke naše osobine pojačavaju, a neke druge slabe.

Poodavno se zna da se čovek može lečiti bojom-hromoterapija i zvukom-fonoterapija. Tako  i mi sebe možemo popravljati, usavršavati, osloboditi strahova, bolesti, destruktivnih energija. Možemo ojačati svoju volju, um i telo.

Život je kao duga, samo treba znati proći ispod nje. Dugu čine boje crvena, narandžasta, žuta, zelena, plava, indigo i ljubičasta. Baš kao što su energetske boje naših čakri. Zdrav čovek je ispunjen jasnim i čistim bojama. Svakodnevne stresne situacije, nervoza, strahovi i brige usporavaju ili ubrzavaju protok energije kroz naše telo kreirajući energetski disbalans, nedostatak volje, depresivna i apatična stanja, bolest…

Svaka nastala misao u našem umu, svaka izgovorena reč nosi u sebi odredjenu boju svetlosne energije.
Šta VAMA u životu prija, kako da energizujete vaše biće, kako da se profesionalno orijentišete i sa kim da se družite, kome srce svoje da predate SVE to i mnogo više spoznajte uz tumačenje vašeg ličnog imena i prezimena.
Svako ime nosi svoju boju, svako ime boji osobu na rodjenju i definiše njen životni put.
Upoznavanjem sa Svetlosnom Formulom možemo saznati ko nam prija u kom segmentu života, a ko nam je naizgled bez razloga asimpatičan i iritantan.
Tehnika univerzalne bele božanske boje svetlosti izgovaranjem u odredjenom ritmu dovodi nas u potpuno smireno, čisto, takozvano NULTO stanje, u kom se postiže energetska podudarnost u grupi, kroz znakove sinhroniciteta moguće je uspešno kreirati povoljan ishod ili povoljno razrešenje odredjenog dogadjaja, problema. To su trenuci kad svi vibriramo na istoj frekvenciji kao priroda….
Naš mozak je Hram uma. Naš um je hram misli koje se kao pčele u njemu roje. Samo smiren čovek je vlasnik misli svoga uma i aktivacijom na najsuptilnijim nivoim svesti moguće je u materijalnoj dimenziji postići životno blagostanje i radost. Izborom čistih, pozitivnih misli čistimo svoju svest i dušu, svoje telo.
Kao što molitva donosi duši i telu mir i radost tako i brižljivo odabrane misli, sazvučja, stihovi i afirmacije donose svesti, duši i telu pozitivne afirmacije, uskladjen rad unutrašnjih organa, savršeno izbalansiran metabolizam, jačanje imuniteta.PROGRAM RADIONICA
* Kako putem Svetlosne Formule izračunati BOJU ličnog imena i prezimena
* Kako na osnovu boja imena odabrati osobu koja je odgovarajuća za emotivne odnose ili druženje i lični razvoj
* Izbor odgovarajuće profesije prema ličnom imenu
* Kako lečiti, izlečiti fizičke bolesti ili duševna stanja putem boja
* Kako znati šta je najbolje za naš odmor i relaksaciju
* Kako jednostavno i efikasno ojačati volju

Na sva ova pitanja od davnina su zapisani odgovorii u tradicionalnim znanjima našeg naroda, u našem jeziku, u Svetlosnoj formuli Spasoja Vlajića, u brojnim preporukama edukovanih ili životom podučenih stručnjaka, Lujze Hej, Larise Fotine i drugih.

Informacije 063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Lunarni kalendar FEBRUAR 2017.

Sun Feb 5 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U Lunarnom kalendaru za FEBRUAR 2017. ćete pronaći sve informacije koje se odnose na kretanje Meseca – Mesečeve mene, solarne i lunarne eklipse, lunarne dane, LUNARNE STANICE, početak i kraj PRAZNOG HODA. Planirajte svoje aktivnosti u skladu sa kretanjem Meseca. MESEČEV PLANER […]
Lunarni kalendar Februar 2017