Brojevi i svemir


Brojevi i svemirAko čovek poznaje brojeve, brojevi će mu reći sve, ne samo njegovu ličnu sudbinu, već i ličnu sudbinu njegovog svemira, o čemu govori i Nostradamus. Nostradamus kaže da mi svojim mislima kreiramo budućnost, onu ličnu, pojedinačnu, kolektivnu i sudbinu čitavog svemira. Broj pokazuje sve i on je apsolutno objektivan. U broju nema laži, nema prevare, samo ga treba savršeno dobro poznavati.Kosmos je Logos koji je adaptibilan i uvek izlazi u susret čoveku, ali isključivo onako kako čovek izlazi u susret njemu.
Logos, odnosno Kosmos, uvek izražava sebe unutar civilizacije u okviru neke planete, u onoj tački u kojoj se nalazi ljudska svest u datom momentu njenog postojanja. Karakteristika Logosa je ta da se on uvek izražava brojevima i to onim najvećim mogućim. To su brojevi koji imaju 7, 8, 9, 10 i više cifara u sebi. Običan čovek i nauka na Zapadu svet posmatraju kao zbir odvojenih celina često obeleženih brojevima, koji su samo kvantitativna merna jedinica za nešto. Drugi deo planete, koju čine Istok i istočne filozofije, objektivnu stvarnost i postojeći svet u kome živimo, više vezuju za brojeve koji u sebi nose kvalitet i imaju svoju energetsku matricu. Savremena teorijska fizika i kvantna matematika, danas se trude da u tumačenju kosmosa i života čoveka, vešto spoje u jednu skladnu sintezu zapadni i istočni pogled na ovaj svet.
Pojmovi prostor-vreme i brojevi, direktno su povezani sa telom i duhom čoveka, njegovim mislima, delima, njegovom sudbinom i budućnošću koja proizilazi iz toga. Čovekovim životom dominiraju brojevi koji se nalaze u bazi svega: njegovog tela medicinski posmatrano, njegove civilizacije tehnološki gledano i kosmosa u kome živi, matematički posmatrano.
U našem svetu je sve energija, sve zavisi od nje, a energiju izražavaju i odražavaju brojevi. Što više čovek bude izučavao kosmos i nauke kao što su astronomija, astrologija, ekologija i kosmologija, veće su mu predispozicije da se duhovno i materijalno razvije veoma visoko. Misao je ono što ljude čini ljudima.
Poznato je da se električna aktivnost moždane kore svrstava u 4 energetske grupe talasa. Tako postoje Alfa talasi sa frekvencijom od oko 10 Hz, Beta talasi koji su brži, Teta talasi koji su mnog sporiji i njihova je frekvencija između 4 i 7 Hz, dok su Delta talasi oni čija je frekvencija manja od 3 Hz.
Za sada i sa postojećom tehnologijom, ljudska misao ne može se ni vagati ni meriti. Može se odrediti samo fiktivna masa i poluprečnik objekta koji bi imao istu talasnu dužinu kao npr. Alfa talas i na taj način definisati “alfa talas česticu”, kojoj se može dodati odgovarajuća masa mirovanja m=2.3*10-50 kg i poluprečnik r=0.2*10-26 m, što daje fantastičnu gustinu energije od 1027 g/cm3. Dobijeni rezultat je zaista neobičan s obzirom da je masa sadašnjeg Svemira procenjena na oko 1050 tona, a poluprečnik na oko 1026 metara, što približno predstavlja recipročne vrednosti dobijene za alfa talas. U prevodu to znači da su Svemir i Misao podjednako “udaljeni” od Čoveka, odnosno u najbližoj mogućoj su vezi svo troje: čovek, svemir i talasi u njegovoj glavi, odnosno njegove misli.
Čovek svojim mislima i sopstvenim frekvencijama kreira ne samo svoju sudbinu već i sudbinu čitavog kosmosa, pa je njegova odgovornost ogromna.
Ako čovek poznaje brojeve, brojevi će mu reći sve, ne samo njegovu ličnu sudbinu, već i ličnu sudbinu njegovog svemira, o čemu govori i Nostradamus. Nostradamus kaže da mi svojim mislima kreiramo budućnost, onu ličnu, pojedinačnu, kolektivnu i sudbinu čitavog svemira. Broj pokazuje sve i on je apsolutno objektivan. U broju nema laži, nema prevare, samo ga treba savršeno dobro poznavati.Kosmos je Logos koji je adaptibilan i uvek izlazi u susret čoveku, ali isključivo onako kako čovek izlazi u susret njemu.
Logos, odnosno Kosmos, uvek izražava sebe unutar civilizacije u okviru neke planete, u onoj tački u kojoj se nalazi ljudska svest u datom momentu njenog postojanja. Karakteristika Logosa je ta da se on uvek izražava brojevima i to onim najvećim mogućim. To su brojevi koji imaju 7, 8, 9, 10 i više cifara u sebi.
Da bismo bili uspešni u životu i da bismo mogli kreirati kvalitetnu sudbinu (i ne samo sebi, nego i onima oko sebe), trebamo izvanredno da poznajemo brojeve, posebno one koji imaju veliki broj cifara u sebi. Naime, to su glavni i izvorni brojevi Kosmosa, Logosa i Čoveka.

© Irena Sjekloča Miler
“Dvocifreni brojevi”


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 30.10.2015.

Fri Oct 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 30. OKTOBAR će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 10° do 25° Blizanaca. Tokom ranog podnevnog intervala (10:49 […]
Astrološki dogadjaji

You May Like