Citrin *Kamen kojota


Sve do 16. veka citrin je bio objedinjujući termin za svo žuto kamenje, uključujući i topaz. Nazvan sunčevim kamenom, verovalo se da on u sebi sadrži čistu sunčevu svetlost i da nikada ne apsorbuje ništa negativno. Kao Merkurov kamen, kamen boga glasnika, on u sebi sadrži čistu sunčevu jutarnju svetlost. Na njega se gledalo kao na trgovački kamen i bio je čuven po tome što je poboljšavao komunikaciju, povećavao prodaju i privlačio novac i posao. Citrin se postavljao u kasu ili stavljao sa računima, a sada se stavlja pored kompjutera.Šireći radost u svakom aspektu vašeg života, citrin kaže da je vreme da jasno izložite vaše ideje i potrebe, naročito na poslu. Probajte nove aktivnosti i posetite nova mesta. Pronađite vreme da pokažete svoje talente.
Citrin je odličan za jetru, slezinu, bešiku i digestivni trakt. Smanjuje toksičnost u telu, oslobađa od bolova u leđima i ublažava alergije kože. On je efektan lek protiv depresije ili fobija, pomoćiće vam da bistro razmišljate.
Stavite citrin u sobu koja izgleda tamno, hladno i neprijatno. Citrin je odličan za radnike u oblasti medija i umetnosti.
Citrin pomaže deci i tinejdžerima da se osećaju voljenima i dobar je kod komplikovanih odnosa koji mogu da nastanu u starateljskim porodicama. Takođe pomaže da se otvore kanali za komunikaciju sa tinejdžerima.
Citrin pomaže kućnim ljubimcima, naročito životinjama koje su spasene, da se smeste u novo ili privremeno okruženje.
Pozitivna energija citrina tera tamu, noćne strahove i štiti od negativnih ljudi.
Citrin će vam pomoći da postanete intuitivniji i da vidite razliku između vaše anksioznosti i unutrašnjeg glasa koji vam savetuje da napravite pravi potez.
Citrin ne apsorbuje negativnosti, već ih transformiše u pozitivne energije. Zato je ovo kristal koji može da puni energijom i štiti vrlo dugo. Ovo čini da je citrin vrlo koristan kada se nalazite pod velikim pritiskom ili ste daleko od kuće i osećate se ranjivim.

Primena
Afte; alergije; anemija – malokrvnost; apetit – nedostatak; apsces; astma; aura – jačanje; bes – smirenje; bešika – jačanje; bubrezi; bubrezi – čišćenje; celulit; čišćenje ćelija,unutrašnjih organa i tkiva; dijabetes; donošenje odluka – odlučnost; duhovni prosperitet; egoizam – smanjivanje, narcizam; ekcemi; emotivna ravnoteža; emotivne traume – lečenje; gorušica, gastritis; herpes; holesterol; hormoni – lučenje, regulisanje poremećaja; hrabrost; imunitet; iscrpljenost, malaksalost, slabost organizma, jačanje životne energije i organizma; jedinstvo podsvesnog i svesnog uma; jetra; jetra – čišćenje; koža – čišćenje; kreativnost; krv – cirkulacija; krv – detoksikacija; krvni sudovi – zakrčenje; lep ten; lična duhovna snaga – jačanje; memorija – jačanje; menopauza – regulisanje; metabolizam – uravnoteženje; metabolizam, asimilacija minerala i vitamina; misli – čišćenje; mudrost; nadimanje; napetost, smirenje; negativna astralna energija – raspršivanje; negativne emocije – ublažavanje; negativne energije – otklanjanje, raspršivanje; nervni sistem – jačanje; nesanica –miran san; nesebičnost; obilje, bogatstvo, blagostanje; optimizam; opuštanje – opuštenost; pankreas; podmlađivanje; pohlepa; poremećaji ishrane; povećanje prihoda, poslovni uspeh; probava; problemi u školi i na poslu; prožimanje fizičkog i duhovnog; psorijaza; raspršivanje negativne energije; rehabilitacije posle bolesti; samodestruktivnost, samoubilačke misli; samopoštovanje; samopouzdanje; slezina; smirenje emocija, relaksacija; sreća – postizanje osećanja; strah – smanjenje; strah od odgovornosti – smanjenje; strah za opstanak (preživljavanje) – smanjenje; suptilna tela – energizacija; transformisanje negativne energije u pozitivnu; umor; urogenitalni sistem; uspeh, želja za uspehom; vernost; zaštita od negativnih misli i osećanja; zimogrožljivost; želudac – kiselina

Održavanje kristala
Čisti se pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, dva puta mesečno, a zatim puni u posudi sa kamenčićima Hematita i Ametista (ostaviti preko noći).

Astrološki znaci
Blizanci; Devica; Lav; Vaga; Vodolija;

Čakre na koje se kristal stavlja
solarni pleksus;

Dostupni proizvodi
set narukvica + ogrlica od lomljenih kristala citrina
ogrlica od lomljenih kristala citrina (dužina 45 cm ili 90 cm)
ogrlica od okruglih kristala citrina
narukvica – lomljeno pleteni kristal citrin


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

12 načina da zavolite sebe ODMAH

Sun Jan 15 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ne čekajte ništa. Ni da izgubite na težini, ni da nađete novi posao ili uđete u novu vezu. Počnite sada sebe da volite – i uradite to najbolje što možete. Postoji samo jedna stvar koja leči svaki problem a to je: ljubav […]
voleti sebe, lujza hej

You May Like