Citrin *Kamen kojota


Sve do 16. veka citrin je bio objedinjujući termin za svo žuto kamenje, uključujući i topaz. Nazvan sunčevim kamenom, verovalo se da on u sebi sadrži čistu sunčevu svetlost i da nikada ne apsorbuje ništa negativno. Kao Merkurov kamen, kamen boga glasnika, on u sebi sadrži čistu sunčevu jutarnju svetlost. Na njega se gledalo kao na trgovački kamen i bio je čuven po tome što je poboljšavao komunikaciju, povećavao prodaju i privlačio novac i posao. Citrin se postavljao u kasu ili stavljao sa računima, a sada se stavlja pored kompjutera.Šireći radost u svakom aspektu vašeg života, citrin kaže da je vreme da jasno izložite vaše ideje i potrebe, naročito na poslu. Probajte nove aktivnosti i posetite nova mesta. Pronađite vreme da pokažete svoje talente.
Citrin je odličan za jetru, slezinu, bešiku i digestivni trakt. Smanjuje toksičnost u telu, oslobađa od bolova u leđima i ublažava alergije kože. On je efektan lek protiv depresije ili fobija, pomoćiće vam da bistro razmišljate.
Stavite citrin u sobu koja izgleda tamno, hladno i neprijatno. Citrin je odličan za radnike u oblasti medija i umetnosti.
Citrin pomaže deci i tinejdžerima da se osećaju voljenima i dobar je kod komplikovanih odnosa koji mogu da nastanu u starateljskim porodicama. Takođe pomaže da se otvore kanali za komunikaciju sa tinejdžerima.
Citrin pomaže kućnim ljubimcima, naročito životinjama koje su spasene, da se smeste u novo ili privremeno okruženje.
Pozitivna energija citrina tera tamu, noćne strahove i štiti od negativnih ljudi.
Citrin će vam pomoći da postanete intuitivniji i da vidite razliku između vaše anksioznosti i unutrašnjeg glasa koji vam savetuje da napravite pravi potez.
Citrin ne apsorbuje negativnosti, već ih transformiše u pozitivne energije. Zato je ovo kristal koji može da puni energijom i štiti vrlo dugo. Ovo čini da je citrin vrlo koristan kada se nalazite pod velikim pritiskom ili ste daleko od kuće i osećate se ranjivim.

Primena
Afte; alergije; anemija – malokrvnost; apetit – nedostatak; apsces; astma; aura – jačanje; bes – smirenje; bešika – jačanje; bubrezi; bubrezi – čišćenje; celulit; čišćenje ćelija,unutrašnjih organa i tkiva; dijabetes; donošenje odluka – odlučnost; duhovni prosperitet; egoizam – smanjivanje, narcizam; ekcemi; emotivna ravnoteža; emotivne traume – lečenje; gorušica, gastritis; herpes; holesterol; hormoni – lučenje, regulisanje poremećaja; hrabrost; imunitet; iscrpljenost, malaksalost, slabost organizma, jačanje životne energije i organizma; jedinstvo podsvesnog i svesnog uma; jetra; jetra – čišćenje; koža – čišćenje; kreativnost; krv – cirkulacija; krv – detoksikacija; krvni sudovi – zakrčenje; lep ten; lična duhovna snaga – jačanje; memorija – jačanje; menopauza – regulisanje; metabolizam – uravnoteženje; metabolizam, asimilacija minerala i vitamina; misli – čišćenje; mudrost; nadimanje; napetost, smirenje; negativna astralna energija – raspršivanje; negativne emocije – ublažavanje; negativne energije – otklanjanje, raspršivanje; nervni sistem – jačanje; nesanica –miran san; nesebičnost; obilje, bogatstvo, blagostanje; optimizam; opuštanje – opuštenost; pankreas; podmlađivanje; pohlepa; poremećaji ishrane; povećanje prihoda, poslovni uspeh; probava; problemi u školi i na poslu; prožimanje fizičkog i duhovnog; psorijaza; raspršivanje negativne energije; rehabilitacije posle bolesti; samodestruktivnost, samoubilačke misli; samopoštovanje; samopouzdanje; slezina; smirenje emocija, relaksacija; sreća – postizanje osećanja; strah – smanjenje; strah od odgovornosti – smanjenje; strah za opstanak (preživljavanje) – smanjenje; suptilna tela – energizacija; transformisanje negativne energije u pozitivnu; umor; urogenitalni sistem; uspeh, želja za uspehom; vernost; zaštita od negativnih misli i osećanja; zimogrožljivost; želudac – kiselina

Održavanje kristala
Čisti se pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, dva puta mesečno, a zatim puni u posudi sa kamenčićima Hematita i Ametista (ostaviti preko noći).

Astrološki znaci
Blizanci; Devica; Lav; Vaga; Vodolija;

Čakre na koje se kristal stavlja
solarni pleksus;

Dostupni proizvodi
set narukvica + ogrlica od lomljenih kristala citrina
ogrlica od lomljenih kristala citrina (dužina 45 cm ili 90 cm)
ogrlica od okruglih kristala citrina
narukvica – lomljeno pleteni kristal citrin


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

12 načina da zavolite sebe ODMAH

Sun Jan 15 , 2017
Ne čekajte ništa. Ni da izgubite na težini, ni da nađete novi posao ili uđete u novu vezu. Počnite sada sebe da volite – i uradite to najbolje što možete. Postoji samo jedna stvar koja leči svaki problem a to je: ljubav prema sebi. Kada ljudi počnu da vole sebe […]
voleti sebe, lujza hej

You May Like