Čovek živi mnogo puta


Čovek živi mnogo putaBitno je na početku raščistiti da živimo više puta. Tako ćemo imati realnu mogućnost sagledavanja sopstvene sudbine, onoga od čega ona zavisi kao i čega je ona pokazatelj u našem životu.
Kada prihvatimo reinkarnaciju, životu ćemo prilaziti sa mnogo više odgovornosti na duže staze, kosmički posmatrano. Reinkarnacija se izražava brojevima i to onim mnogocifrenim. Sve ima svoj rok trajanja. Nešto traje kraće, no Kosmos i ljudski životi traju duže. Za njih su uvek vezani brojevi sa više cifara, a upravo su oni tema ove knjiga. Da ih dobro upoznamo, kako bismo imali bolje mogućnosti da se kvalitetnije razvijamo u duhovnom smislu i da stvorimo bolje uslove za naša buduća rađanja.Mnoge stvari sami određujemo unapred, ali toga nismo svesni, jer ne umemo da se setimo svojih prošlih života. Zbog toga što je to tako, o reinkarnaciji duša vode se večite rasprave i polemike. Tu je neverica čoveka da li da prihvati ili ne prihvati reinkarnaciju. U zapadnom svetu i hrišćanstvu reinkarnacija nema svoje mesto, za razliku od istočnih tradicija i religija, u kojima je ona njihova centralna tačka.
Platon kaže u svojoj fiolozofiji: “Znaj ako bivaš gori, otićićeš u goru dušu, a ako si bolji u bolju dušu; i u svakom potonjem sledu života i smrti činićeš i trpećeš kao što priliči…” Ova Platonova poruka najjasnija je i najumnija u kompletnoj filozofiji zapada. Platon je razagnao donekle tamu sa grešaka i sada ponovo prosijava uglavnom preko Plotina. Plotonisti su toliko na svog učitelja da čovek ne može da ne pomisli da su zajedno živeli, a oni su zapravo Platonov nastavak, jer se Platon ovaplotio u Plotinu.
Suština ovog napisa je da ozbiljnije i odgovornije prilazimo svom životu i svemu onome što činimo u njemu, da bismo u sledećem životu “bolje živeli”.

Sejmo zato sada dobra dela, da bi nam sledeća karma bila dobra. Ukoliko sada činite loše, to će vam se vratiti u vašem budućem životu, a posebno će vaša deca to plaćati i svi vaši potomci. To se zove Zakon Karme. Naša karma je za nas i naše najbliže, uvek zakon naplate i zakon nagrade. Mi smo ti koji stvaramo našu sudbinu i određujemo kako ćemo živeti u budućnosti, posebno u našim sledećim životima.
Brojevi rođenja i brojevi koji nas okružuju i pod čijom smo dominacijom, ukazuju kakva će nam biti sudbina i kako je možemo poboljšati. Naša karma su nagomilane posledice, vekovnih života naših duša i mnogo naših inkarnacija na Zemlji. Oni nas uslovljavaju da nekoga ne volimo a drugog volimo, da nam je neko drag, a neko drugi užasno odbojan i antipatičan. Naše ponašanje, navike, emocije, misli i dela, stvoreni su duboko u našoj unutrašnjoj svesti, koja je vekovna i meri se samo velikim brojevima, koji nisu manji od sedmocifrenih.
Ljudska karma je uvek mešavina loše i dobre karme, inače se čovek više ne bi ni rađao na ovoj planeti. Naše duše uvek kroz više inkarnacija putuju zajedno u društvu drugih duša. To sjajno pokazuju datumi rođenja svih onih sa kojima smo bliski (pogotovo u porodici), jer postoje zajednički numerički obrasci i energetske matrice u datumima rođenja, koji pokazuju naše karmičke veze sa njima i naše zadatke jednih u odnosu na druge.
Srodne duše u ovom životu, bile su nam srodne duše u prošlim životima, a biće to i u našim budućim životima i mi u njihovim. Tu su na delu čvrste energetske veze, jake poput najjačih lanaca, pa ih teško ko može prekinuti do nas samih, kada dođe vreme za to.
U karmi PREDODREĐENOST i SLOBODNA VOLJA idu ruku pod ruku i njihovom zajedništvu nema kraja. One zajedno oblikuju čovekovu budućnost. Predodređenost tu ima svojih 33, 333333 %, dok je slobodna volja na delu sa 66, 666666 %. Zato se i kaže da je ČOVEK SAM KOVAČ SVOJE SREĆE! A brojevi nam to pokazuju i ovaj put vrlo jasno.

© Irena Sjekloča Miler
“Dvocifreni brojevi”


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Trobroj u numerologiji

Fri Mar 8 , 2013
Poruke koje primamo kroz brojeve mogu biti vidljive na raznim mestima, i vrlo važne za nas ako ih uočimo. A ako se uzastopno ponavljaju tada bi možda bilo dobro da se zaustavimo i, “pročitamo” poruku koju nam šalju – jer brojevi nosioci poruka kao i slova. 111, 1111 Broj koji […]