Čovek živi mnogo puta


Čovek živi mnogo putaBitno je na početku raščistiti da živimo više puta. Tako ćemo imati realnu mogućnost sagledavanja sopstvene sudbine, onoga od čega ona zavisi kao i čega je ona pokazatelj u našem životu.
Kada prihvatimo reinkarnaciju, životu ćemo prilaziti sa mnogo više odgovornosti na duže staze, kosmički posmatrano. Reinkarnacija se izražava brojevima i to onim mnogocifrenim. Sve ima svoj rok trajanja. Nešto traje kraće, no Kosmos i ljudski životi traju duže. Za njih su uvek vezani brojevi sa više cifara, a upravo su oni tema ove knjiga. Da ih dobro upoznamo, kako bismo imali bolje mogućnosti da se kvalitetnije razvijamo u duhovnom smislu i da stvorimo bolje uslove za naša buduća rađanja.Mnoge stvari sami određujemo unapred, ali toga nismo svesni, jer ne umemo da se setimo svojih prošlih života. Zbog toga što je to tako, o reinkarnaciji duša vode se večite rasprave i polemike. Tu je neverica čoveka da li da prihvati ili ne prihvati reinkarnaciju. U zapadnom svetu i hrišćanstvu reinkarnacija nema svoje mesto, za razliku od istočnih tradicija i religija, u kojima je ona njihova centralna tačka.
Platon kaže u svojoj fiolozofiji: “Znaj ako bivaš gori, otićićeš u goru dušu, a ako si bolji u bolju dušu; i u svakom potonjem sledu života i smrti činićeš i trpećeš kao što priliči…” Ova Platonova poruka najjasnija je i najumnija u kompletnoj filozofiji zapada. Platon je razagnao donekle tamu sa grešaka i sada ponovo prosijava uglavnom preko Plotina. Plotonisti su toliko na svog učitelja da čovek ne može da ne pomisli da su zajedno živeli, a oni su zapravo Platonov nastavak, jer se Platon ovaplotio u Plotinu.
Suština ovog napisa je da ozbiljnije i odgovornije prilazimo svom životu i svemu onome što činimo u njemu, da bismo u sledećem životu “bolje živeli”.

Sejmo zato sada dobra dela, da bi nam sledeća karma bila dobra. Ukoliko sada činite loše, to će vam se vratiti u vašem budućem životu, a posebno će vaša deca to plaćati i svi vaši potomci. To se zove Zakon Karme. Naša karma je za nas i naše najbliže, uvek zakon naplate i zakon nagrade. Mi smo ti koji stvaramo našu sudbinu i određujemo kako ćemo živeti u budućnosti, posebno u našim sledećim životima.
Brojevi rođenja i brojevi koji nas okružuju i pod čijom smo dominacijom, ukazuju kakva će nam biti sudbina i kako je možemo poboljšati. Naša karma su nagomilane posledice, vekovnih života naših duša i mnogo naših inkarnacija na Zemlji. Oni nas uslovljavaju da nekoga ne volimo a drugog volimo, da nam je neko drag, a neko drugi užasno odbojan i antipatičan. Naše ponašanje, navike, emocije, misli i dela, stvoreni su duboko u našoj unutrašnjoj svesti, koja je vekovna i meri se samo velikim brojevima, koji nisu manji od sedmocifrenih.
Ljudska karma je uvek mešavina loše i dobre karme, inače se čovek više ne bi ni rađao na ovoj planeti. Naše duše uvek kroz više inkarnacija putuju zajedno u društvu drugih duša. To sjajno pokazuju datumi rođenja svih onih sa kojima smo bliski (pogotovo u porodici), jer postoje zajednički numerički obrasci i energetske matrice u datumima rođenja, koji pokazuju naše karmičke veze sa njima i naše zadatke jednih u odnosu na druge.
Srodne duše u ovom životu, bile su nam srodne duše u prošlim životima, a biće to i u našim budućim životima i mi u njihovim. Tu su na delu čvrste energetske veze, jake poput najjačih lanaca, pa ih teško ko može prekinuti do nas samih, kada dođe vreme za to.
U karmi PREDODREĐENOST i SLOBODNA VOLJA idu ruku pod ruku i njihovom zajedništvu nema kraja. One zajedno oblikuju čovekovu budućnost. Predodređenost tu ima svojih 33, 333333 %, dok je slobodna volja na delu sa 66, 666666 %. Zato se i kaže da je ČOVEK SAM KOVAČ SVOJE SREĆE! A brojevi nam to pokazuju i ovaj put vrlo jasno.

© Irena Sjekloča Miler
“Dvocifreni brojevi”


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Trobroj u numerologiji

Fri Mar 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poruke koje primamo kroz brojeve mogu biti vidljive na raznim mestima, i vrlo važne za nas ako ih uočimo. A ako se uzastopno ponavljaju tada bi možda bilo dobro da se zaustavimo i, “pročitamo” poruku koju nam šalju – jer brojevi nosioci […]