Dan Belog Električnog Spojitelja Svetova


Dan Belog Električnog Spojitelja SvetovaHARMONIJA 37 PLANETARNA MATRICA
INTONIRANA ZALIHA
SETITI SE ELEGANCIJE SJAJA

LUNARNA LUNA ŠKORPIONA
23. Avgusta – 19. Septembra
Luna IZAZOVA poseduje Moć POLARIZACIJE sa svrhom STABILIZACIJE
Afirmacija Koji je moj izazov?

I nedelja CRVENA Mayanska sedmica
Inicira znanje, spoljna inicijacija, Moć kosmičkog Prosvetljenja, analogni telepatski atom vremena.
ZNANJE INICIRA VIZIJU

PETI DAN Mayanske PRVE sedmice ALPHA korespondira sa Grlenom čakrom
Svetski jezici, kulture i religije
Proučavanje priča o Hristu, Budi, Muhamedu
Učenja o simbolima, ritualima i svakodnevnim običajima u različitim kulturama.

DVANAESTI ZAČARANI VAL ŽUTOG SEMENA
Moć CVETANJA

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 146
AKTIVIRAM u cilju IZJEDNAČAVANJA
VEZUJUĆI se za PRILIKU
Stavljam pečat na ZALIHU SMRTI
ELEKTRIČNIM tonom SLUŽENJA
VODI me MOĆ SRCA
JA sam KAPIJA GALAKTIČKOG DEJSTVA udji u mene

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

TRI – RITAM
Ja sam onaj koji trougao čini vidljivim. Oseti puls svetog toka (težnje) koji te zove kući.
OSOBINE: pokret, promena, tok, sadašnji (onaj koji jeste), kreativnost, spajanje, sveto trojstvo.
TRI je znak ritma, galaktičkog otkucaja srca prirodnog toka. Ova univerzalna reka ti nudi pokret i sve mogućnosti toka u tom pulsiranju. Otvori sebe u sadašnjem toku promene! Izvlačeći broj tri, tri predlaže da ima nešto što želiš da promeniš ili da se sjediniš u prirodni tok tvog života. Postani treća tačka svetlosti, stvorena u sjedinjenju polariteta (suprotnosti). Oseti puls svetog trojstva u sebi, otkrivajući novu kreaciju. Dopusti da se spojiš i integrišeš sa svim što ti se činilo izgubljenim, odvojenim, ili skrivenim od tvog vidjenja.
Ako imaš težnju da se rasplineš u tvojoj kreativnosti, učini ekstra pokušaj da fokusiraš – usredsrediš svoju energiju. Poravnaj se sa tvojom težnjom da pokažeš istinu. Sada je vreme da velika misterija iznikne – izrovari sebe kroz tebe. Upoznaj sebe kao vrhovnu stenu svetlosti. Dopusti toj kreativnosti da iskaže tvoj spiritualni put.

3. ELEKTRIČNI
Pitanje Kako mogu da poboljšam svoje služenje?

Aktivira služenje; ujediniti, pulsirajući zrak ritma, oživljavati, podsticati, označava akciju, učiniti nešto za drugu osobu. Povezivanje različitih stvari na način koji stvara jednu celinu. SVE. Dragocena tečnost koja daje energiju i toplotu telu, krv, voda prirode, sok biljaka, kiša.

DEO TELA Prepone. OX (Maje)

Druga dimenzija pulsiranja čula. TREĆI ZAKON: RITAM I DISONANCA
Plima i oseka, uspon i pad, akcija i reakcija, to je pokret izmedju polova na svim planovima (fizički, mentalni i spiritualni). Svaka pojava, svaki proces ima svoj sopstveni ritam; sve ima svoj početak- radja se, umire, i ponovo se radja. Stvarajući polaritet i dualitet, oslobadjamo se okova niz dogadjaja, koji se zovu karma; radjamo se na karmičkom polju da bi razvili jednu kosmičku perspektivu. Razumevanje procepa vodi nas u akciju, koja ispravlja karmu.

Mayanski dan CIMI usmerava na
* požrtvovanost
* postizanje ciljeva
* transformaciju i promenu
* oslobadjanje i restrukturiranje
* disciplina, organizacione veštine
* odličan dan da završite sve što ste ostavili nezavršeno
* snažan osećaj dužnosti i i posvećenosti zajednici

Danas prevazilazite
* potrebu da budete pod kontrolom
* perfekcionizam – preozbiljno poimanje odgovornosti
* osećaj obaveze da žrtvujete svoje potrebe radi tudjih
* oslobodite se egoističnih stavova, ublažite potrebu da kontroliše sve oko sebe
* suočite se sa dogadjajima i osećanjima kojima se opirete
* oslobodite se ustaljenih obrazaca
* prerastite raniju potrebu da budete žrtva svega
Beli Spojitelj Svetova je drugi Kin Klana KRVI, CRVENE hromatike PROČIŠĆAVANJA PROROČANSTVA.
Pleme Belog Spojitelja Svetova prenosi krv kao Moć Smrti.

Beli spojitelj svetova – CIMI [ki’mi]
Držanje za stare uzorke i žaljenje samo ograničava tvoje mogućnosti. Oprosti sebi. Oprosti drugima. Otpusti. Predaj sve ono što te ograničava. Suoči se sa onim čemu se opireš. U proživljavanju bilo kojeg gubitka (u životu), nikada nije kasno da se postane cjelovitim. Ako budeš dovoljno odlučan/odlučna da prođeš mračnom šumom, uvidi i otkrovenja će sasvim prirodno izroniti.

Dnevne sugestije
Otpustite i oslobodite


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.08.2015.

Fri Aug 28 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 28. AVGUST će biti spokojan dan, a obeležiće ga samo 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 8° do 23° Vodolije. Rana jutarnja opozicija Meseca i Marsa […]