Dan rodjenja


dan rodjenja 1Dan rođenja broj 1/10/19/28
Sunce, konj, dan, otac, lingam, motor, srce, krvožilni sistem, kičma ili kičmeni stup, oprez s bubrezima smanjiti unos soli u organizam. Vojskovođa, mentor, organizator, pokretač, inicijator, resi ga odlučnost, viteštvo, mač u zraku, vitez na konju, policajac, aktivista, egocentrik, sebičan dovoljno da shvatite da teško pomaže, pa i u kritičnim situacijama, al ne štedi na savjetima, naime ovaj broj teško dolazi do bogatstva, ne daje ga, ne razbacuje, svjestan je svojih potreba, kao i potreba drugih, ali daje savjete, uvijek ih daje, on je profesor, nije lutalica, kao nula (0), on je usmjeren, sunce mu je planet vladar ili bolje reći jedinica vlada suncem, vlada prvim radnim danom u tjednu. Aktivnosti su mu iznimne, on je sportaš, iako voli motorna vozila često ćete rođene pod ovim brojem vidjeti na biciklu, na atletskom trkalištu, na skakalištu, pa i skijalištu, ali dakako i na moto trkalištima. Broj jedan je izvrstan broj, borac je koji se ne libi kroz vatru i vodu, preko pustare i olujne vode ili olujna mora, pa stoga ima skrivenu moć, vlada s četiri elementa vodom, zemljom, vatrom i zrakom, razumije emocije drugih, emotivne dakle potrebe, razumije financije, praktičnost i poslovnost, razumije vatru, kako se širiti u prostoru i kako izbjeći nerede i probleme u kretanju, poznaje i zrak, kako opstati u ovom misaonom svijetu, resi ga iznimna psihička stabilnost, ali i zapaljivost, naime, nema toleranciju ili točnije niska mu je razina tolerancije na frustracije, ali kao i svi vatreni znaci brzo plane i brzo se gasi, druguje često s vatrenim znacima, kao i zračnim, posebice u ljubavi, naime, u poslu mu više odgovaraju neparni brojevi, a onim parnima on vlada u svakom slučaju, pa je tako u ljubavi s brojevima 2, 4 i 6. Dakako, pričamo o danu rođenja, dakle vi koji imate dan rođenja 1, 10 i 28 voljet ćete se s brojevima 2, (11 s rezervom), 13, (22 s rezervom), 15 i osobito 24. Svakako je potrebno broj 1 percipirati i uvažavati, opasan je protivnik samosvojna razmišljanja. Niži tipovi broja 1, lukavi su i sebični, prevarit će uvijek s osmijehom na licu, viši su odlučni, inteligentni, borci, često samostalni u djelovanju, naime teško se podređuju drugima , samo u iznimnim slučajevima. Brzina je problem broja 1. U ljubavi je sa slovima: A, E, F, H, I, K, L, M, N, V i Z. Vlada slovom O, probuši ga, slovom C, oplodi ga, vlada i slovom B, prestraši ga. Slovu D ne može ništa ono je snažno i dominantno, vrlo inteligentno i praktično slovo, nije za šalu niti za natjecanje, ono je ratar među slovima. Dominira i slovom G, slovo G ga baš sluša, sluša broj 1. 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Prve spoznaje *Mars

Fri Mar 15 , 2013
Mars – borben i vlastoljubiv je drugi malefik [zlotvor, planeta loseg uticaja] astrologije. Simbol je unistavanja i razaranja, voli borbu i zeljan je vlasti, strastven i pokretljiv, jednostavno puca od inicijative. Uništava druge i sebe, blisko mu je sve što je slično sukobu i smrti. Po temperamentu je koleričan i, […]