Dete u znaku Jarca


dete jaracPravi Jarac ozbiljno shvata život, ekstremno je ambiciozan i poseduje mogućnost da se adaptira bilo kojoj sredini. Ove karakteristike vode Jarca u abnormalnu marljivost. Ciljevi se retko mešaju. On tačno zna gde ide. Konvencije i tradicionalne običaje može prihvatiti lakše od bilo kog drugog znaka, delom zato što mu gode istorijske vrednosti, a delom zato što poseduje razumevanje ljudskosti – sve njene mogućnosti, iskušenja i mane. Stoga je spreman da prizna potrebu za nekom vrstom ograničavanja.

Simbol znaka – Jarac koji se uspinje na planinu – je vrlo prikladan, jer je uvek prikazan kako ide uzbrdo. Svaki iskusan planinar zna da je utabana staza najbezbednija za one koji žele da putuju daleko, i da je privlačna prečica uglavnom iluzija. Jarac će ovu drugu jedva i pogledati. Njegovo poštovanje prema onima koji su mu prethodili i koji su već dostigli visine kojima njegova duša teži, je doista veliko. Ponekad može zastati da dođe do daha i pogledati nazad, sa zahvalnošću se sećajući odmorišta i vođstva koje mu je dato u ranijem delu njegovog putovanja. Ali ubrzo nastavlja putovanje i penjanje, i ne staje dok ne dođe do svog cilja, nakon čega njegove ambicije jednostavno uključuju još više toga i obuhvataju i karijere drugih ljudi.
Jarci vole da pamte specijalne datume i da prave frku oko njih. Oni su odlični domaćini i domaćice. Izgled je vrlo važan, za njih je prava nesreća da se pojave negde u neprikladnoj odeći. Retko žale vreme utrošeno na pripremu bilo kakve  svečane prilike. Ova tndencija da se pridaje značaj spoljašnjim stvarima se odražava i na njihova prijateljstva, pošto to nagoni Jarca da se okružuje ljudima superiorne socijalne pozicije, i da obraća previše pažnje na osobe koje su popularne. Ukratko, jedan od poroka ovog tipa je snobizam, koji se pojavljuje iznova i iznova pod raznim maskama.
Jarcu sreća i postignuće često dolaze kasno, a svoj procvat doživljavaju u poznoj mladosti i on traje duže nego kod bilo kog drugog znaka. Mnogi od njih žive i više od osamdeset godina, i najvećim delom ostaju zdravi i srdačni. Možda to Jarci instinktivno shvataju – odatle njihov spor, spor uspon.

Prirodno je da postoji i druga strana novčića i za ovakav karakter je ambicija izvor brige, pre nego sreće. To može biti izvrstan podstrek za aktivnost, ali za posmatrače je ta osobina prepoznatiljiva samo u obliku tmurnog nezadovoljstva i pesimizma. Zemaljski uspeh u njegovom životu zauzima disproporcionalno veliko mesto, i metodi pomoću kojih se dolazi do novca i položaja se ne razmatraju odveć pažljivo. Štaviše, kada ambicije dođu u sukob, to izaziva nezadovoljstvo i sumornost. Biće mnogo prilika u kojima će rođaci i prijatelji zaključiti da je to pravi manični depresivac. U ličnim odnosima, ovakav karakter ima intenzivnu želju da upravlja, upućuje, krmani, ili da se na bilo koji način meša u tuđe stvari. Naravno, ispostavlja se da ta tendencija nervira ljude oko njega. U svom Mr. Hajd obliku, Jarac može biti ukratko opisan kao njuškajući manični depresivac.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Muškarac Jarac

Sun Apr 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kod ovog astrološkog znaka zapazićete dva vrlo različita tipa: prvi podseća na upornu planinsku divokozu koji se penje i penje – uvek prema vrhu, a drugi na žalosnu domaću životinju što tužno luta prašnjavim seoskim putem. Ipak im je nešto zajedničko: i […]

You May Like