Dete u znaku Ovna


dete ovanAstrologija je kompleksna nauka, koja je na slede─çim stranama tretirana uop┼íteno iz nu┼żde. Ja bih, me─Ĺutim, volela da kratko razmotrim mehani─Źki deo teme, u poku┼íaju da ispravim bilo kakve zablude koje ─Źitalac mo┼że imati.
Cinik obi─Źno pita: ÔÇÖKako predvi─Ĺanje za bilo koji zodija─Źki znak mo┼że biti ta─Źno za svakoga ko je ro─Ĺen pod tim znakom?ÔÇÖ O─Źigledan odgovor je, naravno, da svi horoskopi moraju biti op┼íti, osim ako astrolog nije u mogu─çnosti da barata sa specifi─Źnim detaljima koji se ti─Źu sata, mesta i dana ro─Ĺenja.
Na primer, uzmimo osobu ro─Ĺenu 03. 09. Uop┼íteno govore─çi, on ili ona, je Devica, jer se Sunce nalazi u tom delu neba koji pripada Devici od 24. 08. do 23. 09. , iako ovo varira od godine do godine. Tako─Ĺe moramo uzeti u obzir poziciju Meseca, koji ulazi u novi znak, otprilike, na svakih 48. sati. Recimo da je dana koji smo uzeli kao primer, bio u Blizancima, ako je tako, onda je na┼í subjekat Devica/Blizanac. (Ovde mora biti obja┼ínjeno da Sunce vlada voljom i ose─çanjima, a Mesec podsve┼í─çu, tako da ─çe na┼í subjekt imati volju Device i podsvest Blizanca.)
Idu─çi dalje, moramo razmotriti znak koji se izdi┼że iznad horizonta u ta─Źnom trenutku ro─Ĺenja. Ovo je kontinuirani proces promene, po┼íto svakom znaku treba otpirlike dva sata da pre─Ĺe preko horizonta. Recimo da su se datog sata na horizontu uzdizale Ribe, u tom slu─Źaju bi izgled na┼íeg subjekta bio izgled Ribe. Sada je na┼í primer Devica/Blizanac/Riba. Ova procedura se nastavlja kroz svih devet planeta, od kojih svaka oslikava po neku osobinu subjektove maske; posmatramo njihov polo┼żaj, znake u kojima se nalaze, i aspekte koje obrazuju jedne sa drugima, sve to igra va┼żnu ulogu. Ako astrolog iskalkuli┼íe i protuma─Źi ova kretanja, onda bi smo imali ono ┼íto je poznato kao natalna karta. Zbog stalnih promena na nebu, osobe sa istim natalnim kartama su veoma retke, ali to se o─Źigledno de┼íava, kada su dve bebe ro─Ĺene na istom mestu i u isto vreme. U ovom slu─Źaju ─çe, po┼íto su oboje dobili identi─Źne darove, okolina biti odlu─Źuju─çi faktor, koji ─çe diktirati koje karakteristike ─çe biti kori┼í─çene konstruktivno, a koje destruktivno.
Vratimo se na na┼í primer, zapazite da su sve tri bitne stavke u njegovoj li─Źnosti, u razli─Źitim znacima, tako da na┼í slu─Źaj nije tipi─Źna Devica. Ali, s druge strane, ako se nekoliko planeta nalazi u Devici, onda ─çe na┼í subjekt ispoljavati sve osobine istinske Device.
Kona─Źno, kviz koji se nalazi na kraju svakog poglavlja posve─çenog pojedina─Źnom znaku, ─çe omogu─çiti ─Źitaocima da odrede da li je njihovo dete tipi─Źan predstavnik svog znaka ili ne. Ovo nije pouzdano kao natalna karta, ali je zna─Źajna pomo─ç roditeljima.
Astrologija treba biti kori┼í─çena kao vodi─Ź za otkrivanje karaktera ÔÇô to je njena primarna i prava svrha ÔÇô a ja verujem da ni ne postoji bolji oblik analize karaktera.
Ona nam omogu─çava da u─Źimo o nama samima, o na┼íim prijateljima i deci, i kada te informacije shvatimo i svarimo, postaje nam lak┼íe da prihvatimo svoja i tu─Ĺa ograni─Źenja, ┼íto neizbe┼żno vodi unutra┼ínjem miru.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

┼Żena u znaku Ovna

Mon Apr 15 , 2013
┼Żena Ovan spada u red najvatrenijih, njen libido je ┼żestok, jak, ┼íto dolazi do izra┼żaja ve─ç u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna ┼íta ho─çe. Nedvosmisleno zove na sex ako joj je do toga, kada joj nije – ume grubo da odbije! Mu┼íkarci je obo┼żavaju jer je otvorena, […]

You May Like