Dnevni horoskop 11.11.2013.


OVAN
Uvidjate da se Vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite neka prosečna merila koja zagovaraju saradnici. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili »tajne šifre« koje naslućujete, ali imate utisak da Vaš napor ostaje bez željenog odjeka.
Ovo nije vaš dan. Nervozni ste i nestrpljivi da vidite rezultat onoga na šta ste uložili trud. Ipak, najgore je što priželjkujete da problem rešite na najlakši mogući način. Neko će vam dati na znanje da računa na vas i bilo bi bolje da ispoštujete dogovor,moguće da se radi o Raku ili Ribama. Dan je povoljan  za kontakte sa sa strancima i za svaku vrstu putovanja, u privatnoj režiji ili službeno. Neko koga nemate prilike da često vidite,moguće neku Vagi ili Bika danas možete sresti posle duže vremena.
Sugestija: Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica, potrebno Vam je pozitivno okruženje.

 

BIK
Na pogrešan način povezujete nove dogadjaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrednost. Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom. Nema potrebe da suviše strogo ocenjujete nečije mane.
Spremni ste da se uključite u posao sa umetnicima ili ćete i sami biti u stanju da započnete neki posao koji vam po mnogo čemu odgovara. Povoljan dan za one koji žele da nastave saradnju sa strancima. Postoji mogućonst da uspostavite saradnju sa nekim ko je izuzetno ambiciozan, moguće sa Ovnom ili Škorpijom. Želite da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Vodolijom u vezi sa nečim što smatrate veoma bitnim. Dobro se slažate sa jednim Lavom.
Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vaše psihičko stanje.

 

BLIZANCI
Neko ne ispunjava Vaša osnovna očekivanja ili zajednički dogovor, ali Vi se ponašate kao da ne primećujete sitne nepravilnosti. Ignorisanjem poslovnih problema ništa ne dobijate, linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rešenja. Bez obzira na emotivni propust ili na grešku koju ste učinili, izbegavajte udaljavanje iz društva i osamljivanje. Razmišljajte u pozitivnom pravcu.
U priličnoj ste konfuziji jer ste u raskoraku između onoga što vi želite da uradite i što vam savetuju stariji od vas. Bilo bi dobro da poslušate jednog Raka, Bika ili Vodoliju, naročito ako se radi o nekom ko ima iskustva u marketingu.Danas bi trebalo da nešto započnete ili da nešto odlučite. Nemojte gubiti vreme na nepotrebna razmišljanja kada inače znate da imate obaveze koje morate da ispunite. Moguće neslaganje sa Vodolijiom.
Sugestija: Slobodno vreme posvetite svojoj porodici i prijateljima.

 

RAK
Delujete vrlo efikasno ili snalažljivo u različitim prilikama, smišljenom taktikom uspevate da odgovorite na nove poslovne izazove. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove o vrednosnim kriterijumima. Uporno tražite izlaz iz emotivne situacije koja polako počinje da Vas opterećuje. Sačekajte da se Vaši utisci i misli iskristališu, kako biste pravilno sagledali sve što je potrebno.
Ovo je jedan od povoljnijih dana za one predstavnike vašeg znaka koji se oslanjaju na mišljenje jedne Vage, Bika ili Škorpije. Tranzit  Merkura preko Škorpije posle duže vremena u direktnom hodu donosi mougćnost da razvijete poslove na načni na koji to vama odgovara.Mesec  u Ribama donosi pojačanu intuiciju i mogućnost da svoje poslove uradite na najbolji mogući način. Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri, moguće da će vam učiniti uslugu jedna Škorpija.
Sugestija: Primenite neku od tehnika psiho-fizičke relaksacije, opustite se.

 

LAV
Pomisao da se u ovom trenutku nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate dogadjaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. U nekim momentima umete da delujete suviše tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Suočavate se sa različitostima.
Ovo je jedan od napornijih dana jer niste u stanju da pratite tempo koji vam nameće pretpostavljeni, možda vam se čini da ste pod nekom vrstom pritiska i da bi trebalo napravite neki kompromis a to još uvek niste u stanju. Mnogi žele da sa vama sarađuju a postavljaju svoje uslove. Smatrate da ste bili fer prama mnogima i dobićete priliku da ponovo sarađujete ali pokušajte da sebe malo više štedite i da deo odgovornosti i obaveza prebacite i na druge.Moguća vest od člana porodice u vezi sa njegovim poslom.
Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

 

DEVICA
Stalo Vam je da se razlikujete u profesionalnom smislu ili na način koji ostavlja veliki utisak na Vašu okolinu. Okupite oko sebe ekipu proverenih saradnika, kako biste na najbolji način razradili sve aspekte uspešne poslovne strategije. Uzbudjuju Vas nove emotivne igre u odnosu sa bliskom osobom, posebno kada se stvari dešavaju po Vašoj meri ili ukusu. Uživajte u nekim lepim stvarima.
Tranzit  Venere donosi pojačanu društvenost ali i veliku dozu  opreza  i spremnosti da se ozbiljno prihvatite  novog posla. Ipak se trudite da napravite malo reda u svom poslovnom životu to će vam danas lakše poći za rukoma, jer Merkur, vladalac vašeg znaka kreće direktnim hodom preko Škorpije, astrološkog znaka u koji pada astrološko polje biznisa.Moguća je saradnja sa sa Jarcem i Škorpijim.Pozicija Venere u Jarcu  čini vas samouverenim i spremnim da se aktvinijie postavite prema poslu.
Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

 

VAGA
Motivisani za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna uticajna osoba. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da se osećate nezadovoljno. Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, medju Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Pružite novu šansu zajedničkim nadama.
Verujete u mogućnost pronalaženja pravog rešenja kada je u pitanju saradnja sa Škorpijom, Jarcem ili Devicom koja je do skora bila prilično diskutabilna I pod velikim znakom pitanja.  Ako ste slobodni, možete očekivati poziv za saradnju od jednog Lava. Ne bi trebalo da propustite dobru priliku za zaradu i za proširenje saradnje, naročito kada je u pitanju poslovna veza sa nekim  vodenim znakom kome ste inače obećali pomoć.
Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim dogadjajima ili lošim slutnjama.

 

ŠKORPIJA
U Vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja Vas dekoncentriše u poslovnoj akciji. Svako treba da formira listu prioritetnih ciljeva i da efikasno završava svoj deo poslovnih obaveza. Preuzmite ličnu odgovornost. Ne treba preterano da brinete zbog trenutnog neodstatka inspiracije, već više zbog nečijih prikrivenih namera i emotivne ćudljivosti koja navodi na zabludu.
Verujete da ćete uspeti da ubedite jednu Vagu ili nekog Strelca da treba da vam učine uslugu i da je to u obostranom interesu. Bićete spremni da se maksimalno založite da zaživi nešto u šta ste ulagali dosta energije. Nekome je stalo da se sa vama pomiri,moguće jednom Raku ili nekom Lavu. Merkur kreće direktnim hodom preko vašeg znaka i to vas čini mnogo ubedljivijim i spremnijim da se borite za svoja prava ili ćete biti mnogo oštriji sa konkurencijom.
Sugestija: Važno je da na racionalno koristite svoje vreme i energiju.

 

Mobile Payments by Fortumo

 

VAŠE PODATKE (datum, tačno vreme i mesto rodjenja) i PITANJE možete poslati PUTEM SMS-A NA BROJ 063/222-539.

Mobile Payments by Fortumo

 

STRELAC
Neko u poslednjem trenutku insistira na promeni poslovnog dogovora i koristi »malo lukavstvo«. Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Na žalost, ljubavni partner ne može da ispuni sve Vaše »slatke snove«. Priželjkujete veće razumevanje nego što dobijate i beskrajnu pažnju koja bi Vas posebno usrećila.
Osećate se sjajno u društvu vodenih i zemljanih znakova koji vam daju za pravo po mnogim pitanjima. Verujete da ćete se dogovoriti oko produžetka saradnje na poslu koji je bio dobro plaćen. Postoji mogućnost da se neko umeša u vaš odnos sa pretpostavljenim što bi moglo da vam donese dodatne probleme. Imate na koga da se oslonite jer neko brani vaše interese. Trudite se da budete u top formi, pazite da se ne povredite.
Sugestija: Uvek postoji »dobar izlaz«, sačuvajte samokontrolu, lično dostojanstvo i samopouzdanje.

 

JARAC
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo zbog neke nove situacije u poslovnom okruženju. Ljuti Vas nečije pomalo rigidno ponašanje ili nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Izbegavajte nepotrebne račune i obaveze. Iako se nalazite u »osetljivoj emotivnoj fazi«, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite svoju nervozu na svet oko sebe.
Pokušajte da ne budete površni i kada donosite odluke, nemojte se rukovoditei samo srcem već malo i razumom. Moraćete da se prilagodite uslovima koji vladaju u firmi ili u domu ako želite da izbegnete rasprave. Dobićete mogućnost da pokažete svoj talenat na nekom većem skupu.Vaš  poslovni život mnoge interesuje  šta planirate ali ništa nije manje sadržajan. Verujete da bi jedna Vodolija mogla da vam pomogne oko novog posla. Bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je bio veoma drag i veoma značajan moguće i duži niz godina
Sugestija: Važno je da smirite svoje strasti i da zatražite dobar savet.

 

VODOLIJA
Ne treba pričati o nekoj staroj slavi kada Vam se nudi nova poslovna prilika. Uspeh podrazumeva pravilnu informisanost o različitim aspektima i dobro osmišljenu akciju. Procenite najbolji trenutak za poslovnu inicijativu. Podložni ste cestim promenama svog emotivnog raspoloženja, umete da zblistate ili da se iznenada povučete u »svet tišine«. Ni drugima nije lako da Vas pravilno razumeju.
Pokušaćete da se prilagodite nekim novim uslovima rada, moguće  da ćete morati da se zadovoljite sa manjim prihodima ili da napravite drugačiju raspodelu sredstava.Najvažnije vam je da napredujete i da nastavite sa ostvarenjem cilja. Jedan od boljih dana kada je u pitanju saradnja sa strancima, naročito ako ste spremni da izađete u susret jednom  jednoj Vagi ili Srelcu.Pokušajte da se priviknete na jednu možda malo neuobičajenu situaciju,moraćete da budete krajnje iskreni prema sebi šta zapravo želite.
Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

 

RIBE
Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na neki pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji medju saradnicima. Pravi eksperti, se uvek najbolje prepoznaju na delu. Iznenada se suočavate sa pomalo ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe i propuštate novu priliku.
Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi odnosa sa strancima. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza.Pozicija Venere ukazuje da prioritet treba da stavite na odnose sa osobama koje su iskusnije od vas u poslu.Ako ste veoma mladi, moguće je da smatrate da se vaši roditelji previše mešaju u vaše poslovne planove ,Nemojte se previše opterećivati onim što mislite da drugi o vama pričaju.
Sugestija: Izbegavajte stresne situacije i veliko opterećenje.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 11.11.2013.

Mon Nov 11 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Ponedeljak 11. Novembar će biti dinamičan dan, a obeležiće ga lunarna promena znaka, i 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 28° Vodolije do 12° Riba. Tokom noći […]