Dnevni horoskop 15.10.2014.


Spicum Logo New1OVAN
Zbunjujete svojim postupcima ostavljajući utisak da dobro poznajete ciljeve ali morate biti svesni da poslovi podrazumevaju mnogo više od onog što je vidljivo golom oku. Ne jenjava tenzija i još uvek nije sasvim jasno koja je vaša uloga, ali ne uspevate da savladate osećaj nemira. Strpljenje i spokoj.

 

BIK
Uvereni ste da posedujete neoborive dokaze ali u realnosti ste na vrlo klizavom terenu. Iako vam nije sasvim jasno šta se od vas očekuje možete se osloniti na svoj dobar osećaj i postupati intuitivno. Ne dozvolite da vas neodmerena izjava izbaci iz ravnoteže.

 

BLIZANCI
Vaš navodni prijatelj deluje zagonetno danas i teško je reći da li je on zapravo na vašoj strani. Uočavate kontradiktorne signale i potrebna je doza lukavstva kako ne biste skrenuli sa kursa. Planirajte – uradite pažljivu organizaciju resursa pre upuštanja u poslovne aktivnosti.

 

RAK
Današnji dan donosi talas inspiracije iako kolegama delujete veoma distancirano i nezainteresovano. Ne dozvolite da sumnjičavi komentari uzburkaju vaše emocije, nije toliko značajno šta misle drugi sve dok ste u stanju da ostvarite sjajne rezultate.

 

LAV
Prijatelj u koga imate beskrajno poverenja danas će vas izneveriti,  i to ćete uočiti tek nakon što definišete neuspeh na ličnom planu. Budite obazrivi, iznenadjenje će možda naizgled doći u obliku prijatnog iskustva i vi ćete brzo isključiti odbrambene mehanizme. Ostanite u pripravnosti, i budite spremni da brzo reagujete.

 

DEVICA
Namamljeni ste izvan bezbedne zone koju je kreirao vaš analitični um. Praktični odgovori koje obično već imate u rukavu danas su van domašaja, a nedovoljno jasna situacija izbaciće vas iz dobre rutine. Vreme je da odložite po strani logične postavke i više se oslonite na intuiciju.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

VAGA
Uglavnom dobro vladate zdravim razumom i donosite dugoročno dobre odluke, ali danas je pragmatizam izvan domašaja i morate postupati instinktivno. Radite u korak sa novim idejama ali održavajte umerena očekivanja do faze realizacije, i zdravu perspektivu kako biste izbegli nepotrebne probleme.

 

ŠKORPION
Jasno sagledavate lična nastojanja i fascinirani ste uspesima bliske osobe iz istog poslovnog okruženja što daje motivaciju da se posvetite hrabrim projektima danas. Ostavljate za sobom generalizaciju neuspeha na mundanom planu. Nema razloga za strah realizacija novih ciljeva poboljšaće svest o ličnim nastojanjima.

 

STRELAC
Kada donesete odluku o novom pravcu ništa ne može uticati da promenite mišljenje. Izbegavajte opijenost ciljem zbog koje lako previdite manje prepreke koje mogu znatno usporiti neophodne rutinske procese. Solidni odnosi sa šefovima mogu biti od izuzetne koristi danas.

 

JARAC
Verujete da ste dobro upoznati sa konačnim ciljem i da je vaše iskustvo više nego dovoljno za planirane poslovne poduhvate. Iako drugi veruju da je njihova pomoć neophodna, na vama je da zadržite zdravu dozu realizma i napredujete uz oprez. Zadržite autentičnost po svaku cenu.

 

VODOLIJA
Uzbudljivi poslovni angažmani čine svaki dan sve zanimljivijim i izazovnijim, a vi nemate nameru da usporite napredovanje na putu ka vrhuncu. Probijanje emocionalne blokade može danas značajno ugroziti poslovne odnose, stoga budite odmereni i reagujte sa dodatnom blagošću i razumevanjem.

 

RIBE
Prestanite sa traganjem za uzbudjenjima na radnom mestu. Danas je sjajan dan za kratak predah u izolaciji. Bezbroj je načina za kratak beg iz dosadne svakodnevice, a vi ćete odabrati najekscentričniji način da iskoristite svoj dan.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 16.10.2014.

Thu Oct 16 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 16. Oktobar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 lunarni aspekt, prepodnevna faza praznog hoda, lunarna promena znaka i 1 planetarni aspekt. Mesec se kreće od […]