Dnevni horoskop 28.11.2013.


OVAN
Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju Vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima. Proširite svoje saznanje o aktuelnim temama na poslovnoj sceni. Raduju Vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osećate novi emotivni uzlet.
Sa naglašenim znakom Vage, Škorpije i Strelca okupirani ste pitanjima koja se se odnose na vašu reputaciju i verovatno ćete imati prilike da razgovarte sa onima koji mogu da vam pomognu da postinete željeni cilj. Imate potrebu da se vratite na velika vrata u neki posao preko koga biste imali češći kontakt sa osobama na položaju ili sa strancima. Imate osećaj da ste na nekoj vrsti prekretnice.
Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

BIK
Teorijske postavke ne moraju uvek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese. Oslonite se analitičko opažanje i na svoje iskustvo. Osećate potrebu da Vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće Vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.
Nekome je veoma stalo da vas ima u svojoj ekipi saradnika i neće se dvoumiti da li da nastavi sa vama saradnju, čak i pod vašim uslovima koji nisu ni malo jednostavni. Spremni ste da se borite za ono što smatrate ispravnim a jedan Jarac je verovatno prema vama veoma zahtevan ili čak nepravedan. Ako ste razočarani u Vagu ili Ovna, o tome nećete nikome pričati čak ni onime u koje imate poverenja.
Sugestija: Važno je da obnovite i akumulirate pozitivnu energiju.

 

BLIZANCI
Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa svojim planovima. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu. Privlače Vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će Vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za Vas ima i veliku draž.
Naporan rad vam predstoji ali vi se zbog toga mnogo ne uzbuđujete jer vam prija osećanje da možete da prevaziđete čak i sebe i spremni ste da uđete u veoma komplikovan posao ili da se priključite timu saradnika koji su veoma zhtevani. Imate cilj pred sobom i želite da po svaku cenu uradite ono što ste planirali, bez obzira koji ste uzrast i čime se bavite. Nemate mnogo poverenja u Škorpiju koja vam često nešto zamera.
Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

 

RAK
Ponekad treba promeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procenu uslova i mogućnosti koje imate. Profesionalni standardi se pomeraju, a na Vama je da utvrdite redosled poteza. Ne skrivate svoje namere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od Vaše volje. Postoji i duži ili teži put, koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.
Pozicija Meseca može doneti neki nov posao u okviru privatne firme i može vas inicirati da budete nešto uzdržaniji nego inače jer niste sigurni da li jedna Vaga ima prema vama časne namere ili pokušava da vas nadmudri.Niste načisto da li da imate poverenja u Jarca mada je prema vama uglavnom do sada bio fer.Verujete da možete da ubedite člana porodice da vam pomogne u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno.
Sugestija: Poboljšajte svoju koncentraciju i održavajte dobru psiho-fizičku formu.

 

LAV
Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje.
Spremni ste da komunicirate sa onima koji vam daju priliku da iznesete svoje mišljenje. Moguć je susret sa nekim ko dolazi sa nekog kraćeg puta. Ako se bavite sportom, umentošću ili često putujete, imaćete priliku da shvatite koliko vas se uželela osoba sa kojom ste nekad veoma dobro sarađivali. Dobijate priliku da se dogovorite sa bliskom osobom oko nekih veoma bitnih pitanja.
Sugestija: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

 

DEVICA
Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima. Imate veliki uticaj na svoju okolinu, što predstavlja dodatnu olakšicu u svakom pogledu. Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u Vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja.
Verujete da možete svojim stavom da doprinsete da se nešto reši, naročito ako se radi o poslu u kom je potrebno da imate veliko iskustvo. Mnogima je stalo da se sa vama sretne ili da vam daju na znanje da možete da na njih računate. Vaša principijelnost donosi rezultat i vi ćete verovatno želeti da pokažete da ste spremni da pređete preko nečega što vam je neko rekao u afektu.
Sugestija: Opustite se na način koji će Vas ispuniti novim zadovoljstvom.

 

VAGA
Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto medju saradnicima, kako biste uspešno funkcionisali na više strana istovremeno. Zagovarajte ideju koja donosi efikasnije rezultate. Emotivna radost koju osećate, najavljuje nove dogadjaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači Vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret.
Mesec prelazi preko vašeg znaka i donosi vam mogućnost isticanja u poslu koji zahteva sposobnost da se snađete u većem društvu ili da se adaptirate na neke nove okolnosti u kojima je potrebno  da sačuvate prisustvo duha. Iako ste prividno tolerantni i kooperativni imate veliku potrebu da istaknete svoju individualnost koliko god je to moguće u poslu kojim se bavite.
Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

 

ŠKORPIJA
Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti, razmislite o novom uskladjivanju poslovnih interesa. Pokušavate na bolji način da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rešava u iskrenom razgovoru kroz odnos poveravanja.
Savršeno vam odgovara pozicija Meseca u Vagi i donosi vam veliku popularnost, naročito među onima koji imaju dobru karijeru i koji su spremni da vam pomognu da završite što pre projekat do koga vam je mnogo stalo. Nemojte osuđivati one koji misle drugačije od vas, naročito ne jednog Jarca koji je verovanto uveren da radi sve na najbolji način i čak i ako je u zabludi, vi na to ne možete da utičete.
Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete dodatnim obavezama i brigama.

 

 

Mobile Payments by Fortumo

 

VAŠE PODATKE (datum, tačno vreme i mesto rodjenja) i PITANJE možete poslati PUTEM SMS-A NA BROJ 063/222-539.

Mobile Payments by Fortumo

 

 

 

STRELAC
Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na Vašu okolinu, važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek medju saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje i neku osetljivu temu. U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.
Očekujete vesti od Vage ili Raka u vezi sa karijerom. Podržava vas Bik koji je na neki način u sličnoj situaciji kao i vi. Ako ste u prilici da usmeravate druge u okviru posla koji bi mogao da donese dobar profit, potrebno je da se prilagodite nekim novim okolnostima koje nisu ni malo jednostavne. Potrebni su vam dobri saradnici, noguće osobe koje se bave marketinogom.
Sugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju i volju.

 

JARAC
Ništa nije toliko komplikovano, da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad. Obratite pažnju na pravilan izbor saradnika. Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti na dobar način, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom.
Očekujete vesti od Vage ili Raka u vezi sa karijerom. Podržava vas Bik koji je na neki način u sličnoj situaciji kao i vi. Ako ste u prilici da usmeravate druge u okviru posla koji bi mogao da donese dobar profit, potrebno je da se prilagodite nekim novim okolnostima koje nisu ni malo jednostavne. Potrebni su vam dobri saradnici, noguće osobe koje se bave marketinogom.
Sugestija: Potrudite se da uskladite svoje misli i osećanja, kako biste ostvarili bolji psihološki mir.

 

VODOLIJA
Potvrdjuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspešne rezultate. Osmislite svoju poslovnu strategiju. Vaši emotivni utisci i raspoloženje se menjaju u zvisnosti od društva u kome se nalazite. Želeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.
Imate šta da ponudite i znate kako da se postavite u situaciji koja nije ni malo jednostavna ali vama ide u prilog nešto što bi moglo da vam donese neku vrstu satisfaije. Ako se bavite umetnošću, danas je sjajan dan u okviru koga biste mogli da iskažete najbolji deo svoje priorde. Nemojte se previše oslajati na mišljenje Škorpije ili Device koji često ne razumeju  zbog čega na nečemu insistirate.
Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života, potrebno Vam je više sna.

 

RIBE
Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate, oslonite se na svoju sposobnost inuitivnog opažanja. Nečije prisustvo i odredjeni dogadjaji daju novi smisao u Vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška, zatražite je od prave osobe.
Verujete da ćete moći da se postavite kako treba u poslu koji će vam doneti veliku satisfakciju i u okviru koga ćete moći da se prilagodite nekim novim uslovima rada mnogo lakše nego što mislite. Imate na koga da se oslonite i verovatno vam je potrebno mišljenje osobe koja je živela u inostranstvu. Najverovatnije se radi o jednoj Škorpiji ili nekom Jarcu. Dobijate priliku da pokažete dobro znanje stranih jezika.
Sugestija: Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i ulepšajte svoje raspoloženje.

AstroZenit
Astrolook

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.11.2013.

Thu Nov 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 28. Novembar će obeležiti 3 planetarna i 3 lunarna aspekta, a Mesec se kreće od 00° do 13° Vage. Merkur sekstil Venera *tranzit 03:45 Obzirom da Venera vlada odnosima […]