Dnevni horoskop za 16.10.2014.


OVAN
Skrivanje emocija nije dobra opcija danas, čak i kada ste svesni da će vaš stav povrediti nekoga. Niste zainteresovani za upuštanje u konflikt i radije propuštate sve  što može inicirati razdor. Izgovorite neohodno nakon pažljivog promišljanja.

 

BIK
Nemate strpljenja za slatke priče onih koji ne ispunjavaju svoja obećanja, i spremni ste da otvoreno iznesete svoje nezadovoljstvo. Ipak vaše akcije će biti pogrešno interpretirane ukoliko ne budete jasno definisali problem, Sačekajte pravi trenutak za razgovor.

 

BLIZANCI
U emotivnom ste vrtlogu i to se odražava na skoro sve segmente vašeg  života. Olakšajte promene pozitivnim stavom i posvećujući više pažnje unutrašnjim procesima pre nego što preduzmete bilo kakav korak. Bićete veoma prijatno iznenadjeni rezultatima ukoliko iskreno govorite o svojim emocijama.

 

RAK
Ne želite da posvetite pažnju emotivnim promenama koje su više nego očigledne danas, iako ste vi uvereni da ste uspešno kamuflirali sve.  Katalizujte energiju Meseca koji tranzitira kroz znak Lava kako biste svoje žudnje podelili sa osobom koja zauzima značajno mesto u vašem srcu.

 

LAV
Pred vama je užurban dan, a vi ste spremniji nego ikada da se vratite u regularne poslovne tokove. Imate utisak da ni jedan zadatak ne može biti završen bez vašeg angažovanja, ali ne smete dozvoliti da se nezavršeni zadaci sakupljaju i stvaraju dodatni teret. Manje priče, neka vaša dela govore.

 

DEVICA
Ukoliko ste čekali odgovarajući trenutak da pregovarate danas sa posebnom pažnjom procenite alternanitivne načine za rešavanje problematičnih situacija. Budite spremni za zaoštravanje dijaloga i odgovorno prihvatite svoj deo odgovornosti i zasluga.

 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

VAGA
Niste sasvim sigurni koju vrstu plana da kreirate za današnji dan i sa nestrpljenjem iščekujete  dalji razvoj dogadjaja. Sunce i Merkur kreiraju povoljan ambijent za fokus na nove zadatke, a vi morate biti spremni da bez zadrške pregovarate o tome koji deo poslova želite da prihvatite. Budite nepokolebivi u svojim stavovima.

 

ŠKORPION
Emotivno ste preokupirani poslednjih dana ali vam je još uvek dosta teško da otvoreno govorite o svojim emocijama. Iako ste po prirodi suzdržani morate shvatiti da drugima nije tako jednostavno da isčekuju vaše emotivne izlive, kako bi razjasnili emotivnu situaciju.

 

STRELAC
Ne možete ignorisati svoju želju za ekspanzijom ali morate jasno izraziti šta očekujete od drugih. Pokušaćete da prigušite svoje nezadovoljstvo jer je stresna i sama pomisao na raspravu, ali ignorisanje problema neće doneti očekivani razvoj situacije.

 

JARAC
Danas okončavate značajne poslove i žudite za danima koje ćete provesti u miru, ipak vaša želja da impresionirate ne dozvoljava da pauza potraje. Nemojte sebi postavljati najviše standarde, već olakšajte sebi put ka uspehu kako biste uživali u ovoj značajnoj fazi ličnog razvoja.

 

VODOLIJA
Iako ste formalno slobodni vaš emotivni zanos je više nego očigledan za pažljive posmatrače. Ipak, čini  se da isuviše uživate u ovoj romantičnoj fazi i ne žurite da osobi koja na vas deluje inspirativno otkrijete koliko često mislite o njo. Činite sve kako biste produžili interval zaljubljenosti.

 

RIBE
Finalizirali ste planirane aktivnosti za putovanje koje je pred vama, ali ne smete zapostaviti aktuelne poslovne aktivnosti. Ukoliko pažljivije osmatrate prioritete uočićete sjajnu priliku za poboljšanje kvaliteta emotivne veze. Pokažite posvećenost delima.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 17.10.2014.

Fri Oct 17 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Petak 17. Oktobar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i 1 lunarni aspekt. Mesec se kreće od 5° do 18° Lava.   Rx MERKUR SEKSTIL […]