Dnevni horoskop za 19.10.2014.


Spicum Logo New1OVAN
Raščistićete nesporazum sa bliskim prijateljem. Iako ćete imati nameru da pokažete razumevanje i žaljenje zbog ispada, ispostaviće se da je i druga strana spremna da prihvati svoj deo odgovornosti, a Mesec u znaku Device će pomoći da svoja osećanja zadržite za sebe. Strpljenje će biti nagradjeno.

BIK
Niste zadovoljni neuravnoteženim osećajem samopouzdanja danas, koje je narušeno od strane osobe koja je u potpunosti drugačija od vas. Srećom racionalni ste i od krucijalnog je značaja vaša sposobnost da jasno prezentujete i zaštitite svoje stavove. Ne zaboravite da se sposobnost za saradnju jedini put ka uspehu.

BLIZANCI
Instinktivno se odupirete nadredjenima jer imate potrebu da sledite svoju inspiraciju. Verujete da imate bolji način za realizujete sopstvene ciljeve. Ne dozvoljavate da drugi utiču na vašu strategiju, ali savet stručnjaka može znatno poboljšati vaše šanse za uspeh.

RAK
Prividno zadržavate mir krijući brižljivo svoje emocije danas, ali kratka razmena sa osobom od poverenja može vam pomoći da otkrijete srž poruke koja stoji iza aktuelnih dogadjaja. Pisanjem možete učiniti korak više – pokrenite kreativne tokove koji se razvijaju mnogo čistije bez tudjih uticaja.

LAV
Iako želite da pokažete svoju velikodušnost budite racionalni sa troškovima danas. Nema potrebe da dokazujete drugima svoju naklonost, drugi neće biti preterano impresionirani trenutnim izražavanjem plemenitosti. Budite iskreni u izražavanju emocija.

DEVICA
Neprospavana noć zbog intenzivnih emotivnih pitanja. Talas naglašene imaginacije aktivan zahvaljujući aspektu Rx Merkura i Neptuna onemugućava jasno planiranje. Intuitivno plutanje kroz emocionalnu izmaglicu donosi bolje rezultate od pokušaja da budete racionalni u odlukama.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

VAGA
Uprkos dubokom nemiru održavate dobro raspoloženje. Vaša sposobnost razumevanja drugih je danas na zavidnom nivou, ali je činjenica da vam konflikt zaista danas nije potreban posebno ukoliko je pred vama dug put. Posvetite se reorganizaciji ličnih resursa.

ŠKORPION
Intuitivno spoznajete kako će ljudi reagovati na vaše reči danas, što omogućava da izrazite lične stavove na lep način danas. Obzirom da čak 3 planete tranzitiraju vašom kućom tajni najmudrije je da poneki provokativan zaključak zadržite za sebe, jer previše nesporazuma može sabotirati vaše planove.

STRELAC
Na pragu ste značajnog napredovanja i ne smete sada dozvoliti da vas frustracija izbaci iz takta, i skrene sa važnog puta. Pred vama je još nekoliko značajnih iskustvenih situacija,nema prečice do cilja. Inovacije zahtevaju da budete uvek par koraka ispred drugih. Budite strpljivi.

JARAC
Spoznajete suštinu problema koji je u poslednjim danima komplikovao čak i neke od trivijalnih zadataka. Iako je činjenica da svako ima pravo na svoj stav, shvatate da je upoznavanje karaktera pojedinca mnogo značajnija od slepog verovanja u njegove namere.

VODOLIJA
Ne dozvolite da vas savladaju negativne emocije. Prepoznavanje i usavršavanje ličnih kompetencija važnije je od aktivnog razvijanja odbrambenog mehanizma, jer je i svaka instinktivna reakcija zasnovana na odredjenim predrasudama.

RIBE
Danas je neophodan osvrt na dugoročnu perspektivu kako biste realizovali svakodnevne praktične zadatke. Dok drugi osporavaju vaš razvoj održavajte fokus na važnim ciljevima kako se ne biste izgubili u sitnicama.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 22.10.2014.

Wed Oct 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Sreda 22. Oktobar će biti spokojan dan, obeležiće ga 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 5° do 17° Vage.   Podnevni kvadrat Meseca i Plutona (11:09 do 13:09) […]