Dnevni horoskop za 26.10.2014.


OVAN
Trudnite se da popravite emotivni haos koji je nastao poslednjih dana. Ukoliko ukućanima ostavite dovoljno prostora za razumevanje situacija će postati znatno prijatnija za sve. Planirajte nove poslovne projekte.

BIK
Vaša urodjena jednostavnost i veština organizacije i procene poslovnih ideja danas je u prvom planu. Biće potrebno da uložite dosta vredog rada i što pre počnete pre ćete uočiti rezultate koji će poboljšati početni entuzijazam.

BLIZANCI
Ozbiljan nesporazum sa osobom koja vam može ozbiljno pogoršati uslove poslovanja danas će vas vratiti u realnost. Pokažite spremnost na kompromise i neka vaš vredan rad bude najbolja preporuka.

RAK
Toliko ste pod stresom od brojnih obaveza da jednostavno ne uspevate da pronadjete vreme za relaksaciju danas. Ipak ne dozvolite da vas negativan stav omete u produktivnosti. Posvećenost obavezama danas ostaviće vam prostora za uživanje narednih dana.

LAV
Vaš optimističan stav će brzo izbledeti jer shvatate da je za ostvarenje vaših ciljeva neophodno više vremena nego što ste mislili. Značajnije je ostati u dobrom raspoloženju i ne zanemarivati aktuelne zadatke. Razmislite o kvalitetu usluga koje pružate.

DEVICA
Intenzitet emocija je u opadanju danas ali to ne znači da treba da treba da se posvetite studioznoj analizi odnosa. Koristite ovaj interval kako biste usvojili ranija iskustva i razmislili o prioritetima. Uživajte u kreativnosti.

VAGA
Iako ste izgubili svoj balans u skorašnjim društvenim olujama vreme je da se posvetite redovnim zadacima. Ostavljate utisak sigurnosti, posvećujući se razvoju novih ideja. Ličnim primerom ćete ukazati na ispravan način življenja.

ŠKORPION
Pripremite se sa puno pažnje i obezbedite sve neophodne resurse jer je efikasna organizacija obaveza danas od izuzetnog značaja. Još jednom ćete dokazati svoje majstorsvo u situacijama koje zahtevaju punu posvećenost.

STRELAC
Još uvek niste spremni da zabavu privedete kraju iako već uočavate probleme koji mogu nastatati zbog odlaganja obaveza. Ne dozvolite da potpuno izgubite benefične poslovne prilike koje mogu ozbiljno stabilizovati vaš budžet.

JARAC
Pred vama je prilika u kojoj možete se pokazati u svom najblistavijem izdanju i bez dana odlaganja zgrabite ovu izazovnu šansu. Budite vredni i fokusirajte se na nove zadatke. Na lestvici uspeha krećite se korak po korak.

VODOLIJA
Pred vama su dani koji će doneti značajna iskušenja i nemojte propustiti te prilike za lični rast. Iako ste najčešće fokusirani na budućnost sada se nalazite zaglavljeni u praktičnim situacijama koje su neizbežne za rešavanje.

RIBE
Urodjena sklonost eskapizmu danas vam može doneti nevolje stoga budite nešto realniji. Jedino praktičan pristup aktuelnim temama može doneti očekivani rezultat. Odložite ružičaste naočare.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.10.2014.

Tue Oct 28 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Utorak 28. Oktobar će biti dinamičan dan, a obeležiće ga lunarna promena znaka, 1 planetarni i 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 26° Strelca do 11° Jarca. […]