EFT Živi osećaj potpune slobode


EFTEmotivno zdravlje je apsolutno neophodno za naše fizičko zdravlje i isceljenje. Nerešeni emotivni problemi su glavni uzročnik većini fizičkih bolova i oboljenja. Jedan od načina tj.alata koji nam je na raspolaganju za oslobadjanje nerešenih emocije i sistem verovanja, tj.programa koji nisu od koristi je EFT – Emotional Freedom Technique, tj. Tehnika Emocionalne Slobode.

ŠTA JE EFT?
EFT spada u domen Energetske Psihologije, to je telesno-mentalna metoda koja kombinuje blagi dodir sa brižljivom pažnjom posvećenom mislima i osećanjima.
EFT se sastoji od tapkanja prstima po odredjenim akupunkturnim\ akupresurnim tačkama na licu i telu dok se koncentrišemo na problem koji se rešava. EFT zovu i psihološka akupresura ili emotivna akupunktura bez igala, koja dovodi do relaksacije i opuštanja celog organizma.
Primenjujući ovu tehniku u mogućnosti smo da na jednostavan i bezbedan način eliminišemo i transformišemo nelagodna osećanja kao što su bol, osećaj krivice, strah ili bes koji utiču na naš zivot.
EFT takodje može pomoći da se promene misli i ubedjenja koja su pozadina naših emocionalnih doživljavanja. Nakon samo nekoliko setova tapkanja ljudi često navode da se osećaju lakše i spokojnije, da mogu lakše da dišu, kao da se njihov unutrašnji prostor proširio. Koristeći EFT možemo ponovo da uspostavimo vezu sa obnovljenim osećajem zadovoljstva kao i da promenimo način na koji stres deluje na nas.
Mogućnosti su velike, PROBAJTE EFT NA SVEMU!


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 22.09.2014.

Mon Sep 22 , 2014
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Ponedeljak 22. Septembar će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 3° do 15° Device. Mesec tranzitira kvadrat sa Marsom (5:05 do 7:05), te se čini da […]