EFT Živi osećaj potpune slobode


EFTEmotivno zdravlje je apsolutno neophodno za naše fizičko zdravlje i isceljenje. Nerešeni emotivni problemi su glavni uzročnik većini fizičkih bolova i oboljenja. Jedan od načina tj.alata koji nam je na raspolaganju za oslobadjanje nerešenih emocije i sistem verovanja, tj.programa koji nisu od koristi je EFT – Emotional Freedom Technique, tj. Tehnika Emocionalne Slobode.

ŠTA JE EFT?
EFT spada u domen Energetske Psihologije, to je telesno-mentalna metoda koja kombinuje blagi dodir sa brižljivom pažnjom posvećenom mislima i osećanjima.
EFT se sastoji od tapkanja prstima po odredjenim akupunkturnim\ akupresurnim tačkama na licu i telu dok se koncentrišemo na problem koji se rešava. EFT zovu i psihološka akupresura ili emotivna akupunktura bez igala, koja dovodi do relaksacije i opuštanja celog organizma.
Primenjujući ovu tehniku u mogućnosti smo da na jednostavan i bezbedan način eliminišemo i transformišemo nelagodna osećanja kao što su bol, osećaj krivice, strah ili bes koji utiču na naš zivot.
EFT takodje može pomoći da se promene misli i ubedjenja koja su pozadina naših emocionalnih doživljavanja. Nakon samo nekoliko setova tapkanja ljudi često navode da se osećaju lakše i spokojnije, da mogu lakše da dišu, kao da se njihov unutrašnji prostor proširio. Koristeći EFT možemo ponovo da uspostavimo vezu sa obnovljenim osećajem zadovoljstva kao i da promenimo način na koji stres deluje na nas.
Mogućnosti su velike, PROBAJTE EFT NA SVEMU!


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 22.09.2014.

Mon Sep 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Ponedeljak 22. Septembar će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 3° do 15° Device. Mesec tranzitira kvadrat sa […]