Energetski obrasci brojeva


Numerologija je nauka o tajanstvenom i skrivenom zna─Źenju brojeva. Astrologija dodaje dimenziju numerologiji upore─Ĺuju─çi brojeve prema┬áastrolo┼íkom znaku, ┼íto dodatno poma┼że u numerolo┼íkom obja┼ínjenju.┬áNumerologija na najjednostavniji na─Źin mo┼że predvideti budu─çnost.┬áÔÇŁEnergijaÔÇŁ koja je zastupljena u brojevima, mo┼że imati dubok uticaj na li─Źnost, zdravlje i blagostanje. Svaki broj ima odre─Ĺenu energiju koja deluju. Numerologija mo┼że pomo─çi u otklju─Źavanju sopstvenih potencijala.

energija brojeva1. Crvena:┬áBoja dominantne li─Źnosti. Vizionar uvek spreman za rizi─Źne poduhvate, energi─Źan, strastven, hrabar, uporan, sitni─Źav.

2. Narand┼żasta:┬áBalansira duhovni i fizi─Źki plan, sre─çan, odan, prilagodljiv.

3. ┼Żuta:┬áRadostan, ┼íarmantan, privla─Źan, kreativan i inteligentan ali zagonetan. Sjajan pregovara─Ź.

4. Zelena:┬áBroj savr┼íenog balansa izmedju spiritualnog i fizi─Źkog. Stabilan, logi─Źan, nije lak za manipulacije, retko spreman da osudjuje. Vrlo veran prijatelj, dru┼ítven.

5. Plava:┬áOptimista, empati─Źan i fleksibilan, smireni idealista, srpljiv, posve─çen. Grandiozan.

6. Indigo:┬áBrilijantna stara du┼ía, intuitivna i senzibilna, impulsivna, hrabra. Ogromna ┼żudnja za ┼żivotom.

7. Ljubi─Źasta:┬áStara du┼ía. Intenzivan, intelektualan – spaja mudrost i lako─çu komunikacije, velikodu┼ían.

8. Ru┼żi─Źasta:┬áStrastveni lider, uporan. Svoje vizije pretvara u realnost.

9. Zlatna: Širi ljubav, radost, saosećanje, razumevanje.

 

Svi brojevi su misti─Źni simboli kosmi─Źke energije. Svaki broj je povezan sa odre─Ĺenim nebeskih telom i pod uticajem je┬átih nebeskih tela. Ove nebeska tela emituju vibracije koje uti─Źu na temperament i karakteristike. Broj je klju─Ź za pona┼íanja i delovanja pojedinca, jer ima dobre i lo┼íe uticaje. Tako─Ĺe, na┼íe ime, datum ro─Ĺenja i razni drugi faktori, ovde igraju va┼żnu ulogu. Vedski filozofi koriste koncept magi─Źnih kvadrata za stvaranje numeri─Źke Yantre, za razli─Źite rituale. Na temelju drevnog znanja, moderna numerologija je evoluirala tokom 19. i po─Źetkom 20. veka. Zato je va┼żno znati da brojevi igraju va┼żnu ulogu. Svaka osoba ima jedinstvenu funkciju, jedino ┼íto je potrebna je da ima odgovaraju─çe ┼żivotne smernice.

Svi brojevi imaju odre─Ĺene vibracije ili frekvencije. Poznato je da brojevi reflektuju kosmi─Źku energiju, pa je tako svaki┬ábroj odraz energetskog obrasca. Brojevi nam tako─Ĺe mogu pomo─çi da protuma─Źimo karaktere ljudi do kojih nam je stalo.

Broj 1
Jedan nije najusamljeniji broj, ali je sigurno jedan od najsre─çnijih. Broj jedan je simbol po─Źetaka. Budu─çi da je broj jedan, broj koji je uvek na vrhu, on je simbol ostvarenja i dostignu─ça. Broj jedan je simbol Sunca, simbolizuje zdravlje, bogatstvo i sigurnost. Ovaj broj te┼żi ka ostvarenju ciljeva i preduzimanju akcija.

Broj 2
Broj dva ozna─Źava raznolikost. Egip─çani su koristili broj dva za pravljenje razli─Źitih amajlija i rituala. Oni su verovali da sre─ça dolazi iznutra i ako ─Źovek poseduje mudrost i znanje, da je onda zaista sre─çan. Dva je sre─çan broj u odnosima i ozna─Źava snagu, uravnote┼żenost i partnerstvo.

Broj 3
Trojke su najsre─çniji brojevi. To je sveti broj sa dozom mistike u svakoj kulturi. Uglavnom, trojke uzimaju mo─ç dve sile, ujedinuji─çi ih u jednu novu energiju. Tri mo┼że biti va┼í sre─çan broj kada ga koristiti kao ta─Źku fokusa, tj. namere. Trojka ima izvrsne kvalitete, kao ┼íto su strpljenje i verovanje, a uspeh dolazi upravo od tih kombinacija.

Broj 4
Zna─Źenje broja ─Źetiri temelji se na stabilizaciji energije. To je sre─çan broj, povezan je sa ku─çom i sigurno┼í─çu. Broj ─Źetiri se pripisuje bo┼żanstvu Horusu koji je, prema verovanju uvek daje za┼ítitu.

Broj 5
Pet je sre─çan broj u kineskoj tradiciji, jer po njihovom verovanju on ozna─Źava zdravlje, bogatstvo, sre─çu, ┼żivot, mir. Alhemi─Źari i ezoteristi koristili su mo─ç petokrake zvezde za za┼ítitu i dobro uravnote┼żenje energije u njihovom radu. Broj pet je sveobuhvatna energija. Pet je sre─çan broj za fizi─Źko zdravlje i za┼ítitu.

Broj 6
Broj ┼íest je povoljan u sferi ljubavi i odnosa. To je zato ┼íto je broj ┼íest povezan sa planetom Venerom koja izaziva sklad i strast u na┼íim partnerskim odnosima. Broj ┼íest predstavlja i kartu ljubavnici u tarotu, ┼íto nam govori o uravnote┼żenim odnosima, kao i otvaranju i iskrenoj komunikaciji. Harmonija energije broja ┼íest je idealna za nova partnerstva.

Broj 7
Broj sedam je povezan sa dostignu─çima. Ovaj broj tako─Ĺe podsti─Źe duhovni, psihi─Źki i intelektualni razvoj. To je broj mudrosti i razmi┼íljanja. Sedam predstavlja vreme vezano za energiju i ─Źesto signalizira povoljan period. Sre─çom se smatra ako u nekom danu vidite sedmicu na broju sobe, na registarskim tablicama ili sli─Źno. Ovaj broj povezan je sa duhovnim znanjima.

Broj 8
Broj osam je povezan sa ciklusima u prirodi. On predstavlja simbol beskona─Źnosti . Tako─Ĺe ozna─Źava da je sve beskona─Źno i prolazno, ono ┼íto je izgubio bi─çe vra─çeno, ┼íto je daleko i na kraju bi─çe u blizini. On predstavlja energetsku savitljivost i zna─Źenje dobre sre─çe.

Broj 9
Devet je sre─çan broj zbog svoje povezanosti sa brojem tri. To je broj koji u sebi sadr┼żi puno sre─çnih povrataka. To je broj integracije primarnog izvora. Broj devet je povezan sa inspiracijom i jedinstvenim smerom.

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Odgovaraju─ça profesija

Mon Dec 19 , 2016
Strelac je ro─Ĺen za sport ili rad sa ┼żivotinjama, dok su Ribe predodre─Ĺene za zanimanja koja imaju veze sa umetno┼í─çu.┬áVa┼íi poslovni koraci mo┼żda ─çe i─çi u onom pravcu, koji vam odredi horoskopski znak. U skladu za va┼íim osobinama zvezde odre─Ĺuju koje zanimanje bi vam najvi┼íe leglo.   Ovan Najbolji posao […]