Era Vodolije počinje 21.12.2020.

Era Vodolije počinje 21.12.2020.


21. decembra 2020. godine imamo najvažniji astrološki događaj veka: Jupiter i Saturn sastaju se na 00° Vodolije, označavajući ovom konjunkcijom početak nove 200-godišnje Ere VODOLIJE.

Konjukcije Saturna i Jupitera su najvažnije konjunkcije u astrologiji, čak joj i astronomi poklanjaju posebnu pažnju i nazivaju je „Velikom konjunkcijom“!
Ono što je još neverovatnije u ovoj konjunkciji, štoje čini tako posebnom i drugačijom, jeste da će Jupiter i Saturn sada biti bliži nego što su bili od 1623.
Konjukcije Jupitera i Saturna uvek su bile u korelaciji sa važnim istorijskim događajima i kulturnim promenama, veruje se da je “Vitlejemska zvezda“ koja je ukazivala na Isusovo rođenje bila upravo konjunkcija Jupiter-Saturn koja se dogodila 7 PNE u zodijačkom znaku Riba.
I sada je već opšte prihvaćeno da smo pre otprilike 2000 godina imali prelaz iz Ere Ovna u Eru Riba. Slučajnost? Definitivno ne.

Brojeći 2000 godina unapred, sada imamo prvu konjunkciju Jupiter-Saturn u zodijačkom znaku Vodolije i ovaj događaj može sasvim dobro označiti toliko dugo najavljivani i željno iščkivani prelazak u Eru Vodolije.
Ono što je izuzetno zanimljivo je da se ova konjunkcija javlja tačno na 00° Vodolije. Dakle, ne na 5°, 11° ili 28°, dakle u simbolici ovog početka evidentno je da postoji nešto vrlo moćno u vezi sa 00° stepenom zodijačkog znaka: ovde je energija tog znaka u svojoj najčistijoj semenoj formi, posedujući apsolutnu manifestacionu snagu.

Da li ste već osmislili na koji način ćete VI iskoristiti manifestujuću snagu Jupitera u konjunkciji sa Saturnom na 00° Vodolije?

Za najviši nivo podrške kako biste prepoznali potencijale i uskladili ih sa svrhom Duše zakažite 063/222-539 PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Zašto imamo potrebu da znamo ŠTA nas čeka?

Tue Dec 1 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Moderno doba u kom živimo je definisalo još kompleksniji dijapazon najraznovrsnijih potreba čoveka – on žudi za porodičnom harmonijom, profesionalnim ostvarenjem, finansijskom stabilnošću, emotivnim ispunjenjem, želi da bude društveno prihvaćen, da se oseća zdravim i snažnim – jednom rečju SREĆNIM. Za preispitivanje […]
Zašto imamo potrebu da saznamo ŠTA nas čeka?