Era Vodolije počinje 21.12.2020.

Era Vodolije počinje 21.12.2020.


21. decembra 2020. godine imamo najvažniji astrološki događaj veka: Jupiter i Saturn sastaju se na 00° Vodolije, označavajući ovom konjunkcijom početak nove 200-godišnje Ere VODOLIJE.

Konjukcije Saturna i Jupitera su najvažnije konjunkcije u astrologiji, čak joj i astronomi poklanjaju posebnu pažnju i nazivaju je „Velikom konjunkcijom“!
Ono što je još neverovatnije u ovoj konjunkciji, štoje čini tako posebnom i drugačijom, jeste da će Jupiter i Saturn sada biti bliži nego što su bili od 1623.
Konjukcije Jupitera i Saturna uvek su bile u korelaciji sa važnim istorijskim događajima i kulturnim promenama, veruje se da je “Vitlejemska zvezda“ koja je ukazivala na Isusovo rođenje bila upravo konjunkcija Jupiter-Saturn koja se dogodila 7 PNE u zodijačkom znaku Riba.
I sada je već opšte prihvaćeno da smo pre otprilike 2000 godina imali prelaz iz Ere Ovna u Eru Riba. Slučajnost? Definitivno ne.

Brojeći 2000 godina unapred, sada imamo prvu konjunkciju Jupiter-Saturn u zodijačkom znaku Vodolije i ovaj događaj može sasvim dobro označiti toliko dugo najavljivani i željno iščkivani prelazak u Eru Vodolije.
Ono što je izuzetno zanimljivo je da se ova konjunkcija javlja tačno na 00° Vodolije. Dakle, ne na 5°, 11° ili 28°, dakle u simbolici ovog početka evidentno je da postoji nešto vrlo moćno u vezi sa 00° stepenom zodijačkog znaka: ovde je energija tog znaka u svojoj najčistijoj semenoj formi, posedujući apsolutnu manifestacionu snagu.

Da li ste već osmislili na koji način ćete VI iskoristiti manifestujuću snagu Jupitera u konjunkciji sa Saturnom na 00° Vodolije?

Za najviši nivo podrške kako biste prepoznali potencijale i uskladili ih sa svrhom Duše zakažite 063/222-539 PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Zašto imamo potrebu da znamo ŠTA nas čeka?

Tue Dec 1 , 2020
Moderno doba u kom živimo je definisalo još kompleksniji dijapazon najraznovrsnijih potreba čoveka – on žudi za porodičnom harmonijom, profesionalnim ostvarenjem, finansijskom stabilnošću, emotivnim ispunjenjem, želi da bude društveno prihvaćen, da se oseća zdravim i snažnim – jednom rečju SREĆNIM. Za preispitivanje i realizaciju navedenih ciljeva ponudjena mu je čitava […]
Zašto imamo potrebu da saznamo ŠTA nas čeka?