Era Vodolije počinje 21.12.2020.

Era Vodolije počinje 21.12.2020.


21. decembra 2020. godine imamo najvažniji astrološki događaj veka: Jupiter i Saturn sastaju se na 00° Vodolije, označavajući ovom konjunkcijom početak nove 200-godišnje Ere VODOLIJE.

Konjukcije Saturna i Jupitera su najvažnije konjunkcije u astrologiji, čak joj i astronomi poklanjaju posebnu pažnju i nazivaju je „Velikom konjunkcijom“!
Ono što je još neverovatnije u ovoj konjunkciji, štoje čini tako posebnom i drugačijom, jeste da će Jupiter i Saturn sada biti bliži nego što su bili od 1623.
Konjukcije Jupitera i Saturna uvek su bile u korelaciji sa važnim istorijskim događajima i kulturnim promenama, veruje se da je “Vitlejemska zvezda“ koja je ukazivala na Isusovo rođenje bila upravo konjunkcija Jupiter-Saturn koja se dogodila 7 PNE u zodijačkom znaku Riba.
I sada je već opšte prihvaćeno da smo pre otprilike 2000 godina imali prelaz iz Ere Ovna u Eru Riba. Slučajnost? Definitivno ne.

Brojeći 2000 godina unapred, sada imamo prvu konjunkciju Jupiter-Saturn u zodijačkom znaku Vodolije i ovaj događaj može sasvim dobro označiti toliko dugo najavljivani i željno iščkivani prelazak u Eru Vodolije.
Ono što je izuzetno zanimljivo je da se ova konjunkcija javlja tačno na 00° Vodolije. Dakle, ne na 5°, 11° ili 28°, dakle u simbolici ovog početka evidentno je da postoji nešto vrlo moćno u vezi sa 00° stepenom zodijačkog znaka: ovde je energija tog znaka u svojoj najčistijoj semenoj formi, posedujući apsolutnu manifestacionu snagu.

Da li ste već osmislili na koji način ćete VI iskoristiti manifestujuću snagu Jupitera u konjunkciji sa Saturnom na 00° Vodolije?

Za najviši nivo podrške kako biste prepoznali potencijale i uskladili ih sa svrhom Duše zakažite 063/222-539 PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE