Era Vodolije počinje 21.12.2020.

Era Vodolije počinje 21.12.2020.


21. decembra 2020. godine imamo najvažniji astrološki događaj veka: Jupiter i Saturn sastaju se na 00° Vodolije, označavajući ovom konjunkcijom početak nove 200-godišnje Ere VODOLIJE.

Konjukcije Saturna i Jupitera su najvažnije konjunkcije u astrologiji, čak joj i astronomi poklanjaju posebnu pažnju i nazivaju je „Velikom konjunkcijom“!
Ono što je još neverovatnije u ovoj konjunkciji, štoje čini tako posebnom i drugačijom, jeste da će Jupiter i Saturn sada biti bliži nego što su bili od 1623.
Konjukcije Jupitera i Saturna uvek su bile u korelaciji sa važnim istorijskim događajima i kulturnim promenama, veruje se da je “Vitlejemska zvezda“ koja je ukazivala na Isusovo rođenje bila upravo konjunkcija Jupiter-Saturn koja se dogodila 7 PNE u zodijačkom znaku Riba.
I sada je već opšte prihvaćeno da smo pre otprilike 2000 godina imali prelaz iz Ere Ovna u Eru Riba. Slučajnost? Definitivno ne.

Brojeći 2000 godina unapred, sada imamo prvu konjunkciju Jupiter-Saturn u zodijačkom znaku Vodolije i ovaj događaj može sasvim dobro označiti toliko dugo najavljivani i željno iščkivani prelazak u Eru Vodolije.
Ono što je izuzetno zanimljivo je da se ova konjunkcija javlja tačno na 00° Vodolije. Dakle, ne na 5°, 11° ili 28°, dakle u simbolici ovog početka evidentno je da postoji nešto vrlo moćno u vezi sa 00° stepenom zodijačkog znaka: ovde je energija tog znaka u svojoj najčistijoj semenoj formi, posedujući apsolutnu manifestacionu snagu.

Da li ste već osmislili na koji način ćete VI iskoristiti manifestujuću snagu Jupitera u konjunkciji sa Saturnom na 00° Vodolije?

Za najviši nivo podrške kako biste prepoznali potencijale i uskladili ih sa svrhom Duše zakažite 063/222-539 PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Tvoja LIČNA NUMEROLOŠKA analiza APRIL maj 2021

Tue Dec 1 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Period April i Maj je izuzetno značajan za živote koji se ubrzano menjaju, jer pruža mogućnost da sagledate čitave nizove dogadjaja koji će se odvijati tokom naredne DVE godine. Kalendarska godina 2020 je Univerzalna godina 4, stoga mnogi imaju problem sa razumevanjem […]