Feng Shui *Leteće Zvezde za period 07.11. – 06.12.


Feng Shui letece zvezde Novembar 2014.Deseti mesec Jia Wu Godine Drvenog Konja
7. Novembar 2014 – 6. Decembar 2014.
JUGOISTOK
Godišnja zvezda 3 *Mesečna zvezda 7
Ovo je jedan od negativnih delova prostora koji treba izbegavati jer je tokom Novembra pod uticajem nasilne Zvezdu pljačke 7 te postoji opasnost od fizičkih obračuna.  Održavajte ovaj sektor čistim i tihim, izbegavajte boravak i sve aktivnosti. Kako biste suzbili negativnu energiju plasirajte PLAMENI MAČ  Manjushri. Ipak, Leteća zvezda 7 u Sektoru Jugoistoka u kombinaciji sa Godišnjom letećom zvezdom 3 koja boravi u ovom sektoru može aktivirati i pozitivne aspekte ukoliko plasirate PLAVOG KRISTALNOG ZMAJA kako biste aktivirali Či prosperiteta i deaktivirali negativne aspekte.

 

JUG
Godišnja zvezda 8 * Mesečna zvezda 3
Kombinacija Godišnje zvezde 8 i Mesečne leteće zvezde 3 doneće neslaganja i aktivaciju konflikta onima koji borave u ovom sektoru. Plasirajte PLOČICU SA 9 AMULETA kako biste održali nizak nivo loše energije. Čak i manja neslaganja mogu voditi u ozbiljne pravne probleme, stoga izbegavajte ogovaranja i neslaganja u potpunosti. Plasiranjem 6 GLATKIH KRISTALNIH KUGLI na vaš radni sto uticaćete na harmonizaciju odnosa. Sreća po pitanju finansija ostaje na dobrom nivou i sva pitanja transakcija i prihoda će imati pozitivan ishod.

 

JUGOZAPAD
Godišnja zvezda 1 * Mesečna zvezda 5
Mesečna Zvezda 5 Žuto donosi zdravstvene probleme i problematičan razvoj planiranih aktivnosti svima koji borave u ovom sektoru. Koristite PAGODU SA 5 ELEMENATA kako biste suzbili negativan Či, ili jedostavno izbegavajte boravak u ovom sektoru. Plasirajte par ZLATNIH WU LUO sa obe strane ulaznih vrata i Boga Dugovečnosti kako biste izbegli zdravstvene probleme. Takodje, postoji opasnost od problema sa novčanim prilivima stoga plasman BOGA IZOBILJA može pomoći da privučete dobru sreću. Izbegavajte buku i renoviranje ovog sektora u Novembru.

ISTOK
Godišnja zvezda 2 * Mesečna zvezda 6
Ovog meseca Nebeska sreća može doneti neočekivanu dobrobit svima koji borave u ovom sektoru doma ili kancelarije, donoseći dobro zdravlje i popularnost, generalno poboljšanje odnosa. Plasirajte Brod Izobilja okrenut ka centralnom delu doma ili kancelarije kako biste poboljšali prihode, i okačite 6 I CHING NOVČIĆA za dobru sreću. Nažalost, problemi sa hroničnim oboljenjima bubrega kod pojedinih stanara će i dalje biti aktuelni. Plasirajte par ZLATNIH WU LUO kako biste se zaštititli od pogoršanja zdravstvenog stanja.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

CENTAR
Godišnja zvezda 4 * Mesečna zvezda 8
Leteća zvezda 8,  zvezda Prosperiteta  donosi dobru sreću i uspeh, posebno ukoliko koristite figuru  PLANINA SA 8 BESMRTNIKA ili vodeni aranžman kako biste razvili dobru sreću. Ukoliko je dnevna soba u centralnom delu doma uživaćete u izuzetno dobrom razvoju poslovnih planova i imati benefit kroz povećanje prihoda. Pred studentima koji borave u ovom sektoru je srećan interval i očekuje ih povoljan uspeh na ispitima, posebno uz plasman KRISTALNE KUGLE koja će biti primarni aktivator uspeha. Plasiranjem SLIKE PLANINE iza vaše radne stolice ojačaćete i faktor finansijske podrške.

 

ZAPAD
Godišnja zvezda 6 * Mesečna zvezda 1
Ovo je ekstremno srećan mesec koji donosi dobru sreću i prosperitet svim stanarima ovog sektora. Ukoliko se vaša soba nalazi u ovom delu pred vama je odličan period za razvoj karijere i za sticanje finansijske podrške, stoga blagovremeno plasirajte  FUK LUK SAU kako biste privukli dobru sreću. Jedini problem za vas mogu biti nešto češće glavobolje koje su posledica stresa i zgusnutog dnevnog rasporeda. Starijim članovima porodice koji borave u ovom sektoru biće potreban dodatni odmor, plasmanom WU LUO poboljšaćete njihovo opšte zdravsteno stanje.

 

SEVEROISTOK
Godišnja zvezda 7 * Mesečna zvezda 2
Skoncentrisana energija dve Zvezde koje nose loš Či mogu doneti probleme sa organima za varenje članovima porodice koji borave u ovom sektoru, a prisutna je i opasnost od fizičkih povreda prouzrokovana nepažnjom. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da održavaju dobar balans izmedju poslovnih obaveza i redovne relaksacije, i obrate posebnu pažnju prilikom rukovanja oštrim predmetima.  Plasirajte ZLATNI WU LOU kako biste korigovali ozbiljne aflikcije, ili smestite vodeni aranžman kako biste oslabili nasilnu zvezdu i ublažili negativan Či. Povoljan je i plasman 8 BESMRTNIKA kako biste zaštitili ovaj sektor.

 

SEVER
Godišnja zvezda 9 * Mesečna zvezda 4
Mesečna zvezda uspeha u studijama i romanse doneće svima koji borave u ovom sektoru dobru sreću u ljubavi i uspeh u učenju. Plasirajte znak DVOSTRUKE SREĆE ili DVA SRCA OD ROZENKVARCA u Severni deo dnevnog boravka. Sektor je posebno povoljan ukoliko se pripremate za ispite, pa bi KRISTALNA KUGLA MUDROSTI na vašem radnom stolu znatno poboljšava šanse za akademski uspeh, a RIBA KOJA PROLAZI KROZ ZMAJEVU KAPIJU je takodje odličan element koji će intenzivno energizovati ovaj sektor. Ukoliko priželjkujete poslovni uspeh figura KONJA u ovom sektoru će omogućiti unapredjenje i nove poslovne prilike.

 

SEVEROZAPAD
Godišnja zvezda 5 * Mesečna zvezda 9
Zvezda ekspanzije 9 pridružuje se Godišnjoj Zvezdi 5 Žuto u ovom sektoru tokom Novembra, osujećujući je energijom nevolje i nezgoda, a može doneti i  ozbiljne zdravstvene probleme koji će dominirati tokom meseca. Plasirajte VAIROCANA STUPA u ovaj sektor kako biste zaštitili sve članove porodice, izbegavajte buku i renoviranje, kao i glasnu muziku i sva okupljanja u ovom sektoru, kako biste očuvali prenaglašenu energiju Zemlje pod kontrolom. Ukoliko se u ovom sektoru doma nalazi vaša spavaća soba koristite METALNE  ZVONČIĆE i ZLATNE NOVČIĆE kako biste razbili loš Či. Izbegavajte vatru, sveće i mirisne štapiće u ovom sektoru tokom Novembra.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 03.11.2014.

Mon Nov 3 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Ponedeljak 3. Novembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 lunarni aspekt, celodnevna faza lunarnog praznog hoda, lunarna promena znaka i 1 planetarni aspekt. Mesec se kreće […]