Feng Shui *Leteće Zvezde za period 07.11. – 06.12.


Feng Shui letece zvezde Novembar 2014.Deseti mesec Jia Wu Godine Drvenog Konja
7. Novembar 2014 – 6. Decembar 2014.
JUGOISTOK
Godišnja zvezda 3 *Mesečna zvezda 7
Ovo je jedan od negativnih delova prostora koji treba izbegavati jer je tokom Novembra pod uticajem nasilne Zvezdu pljačke 7 te postoji opasnost od fizičkih obračuna.  Održavajte ovaj sektor čistim i tihim, izbegavajte boravak i sve aktivnosti. Kako biste suzbili negativnu energiju plasirajte PLAMENI MAČ  Manjushri. Ipak, Leteća zvezda 7 u Sektoru Jugoistoka u kombinaciji sa Godišnjom letećom zvezdom 3 koja boravi u ovom sektoru može aktivirati i pozitivne aspekte ukoliko plasirate PLAVOG KRISTALNOG ZMAJA kako biste aktivirali Či prosperiteta i deaktivirali negativne aspekte.

 

JUG
Godišnja zvezda 8 * Mesečna zvezda 3
Kombinacija Godišnje zvezde 8 i Mesečne leteće zvezde 3 doneće neslaganja i aktivaciju konflikta onima koji borave u ovom sektoru. Plasirajte PLOČICU SA 9 AMULETA kako biste održali nizak nivo loše energije. Čak i manja neslaganja mogu voditi u ozbiljne pravne probleme, stoga izbegavajte ogovaranja i neslaganja u potpunosti. Plasiranjem 6 GLATKIH KRISTALNIH KUGLI na vaš radni sto uticaćete na harmonizaciju odnosa. Sreća po pitanju finansija ostaje na dobrom nivou i sva pitanja transakcija i prihoda će imati pozitivan ishod.

 

JUGOZAPAD
Godišnja zvezda 1 * Mesečna zvezda 5
Mesečna Zvezda 5 Žuto donosi zdravstvene probleme i problematičan razvoj planiranih aktivnosti svima koji borave u ovom sektoru. Koristite PAGODU SA 5 ELEMENATA kako biste suzbili negativan Či, ili jedostavno izbegavajte boravak u ovom sektoru. Plasirajte par ZLATNIH WU LUO sa obe strane ulaznih vrata i Boga Dugovečnosti kako biste izbegli zdravstvene probleme. Takodje, postoji opasnost od problema sa novčanim prilivima stoga plasman BOGA IZOBILJA može pomoći da privučete dobru sreću. Izbegavajte buku i renoviranje ovog sektora u Novembru.

ISTOK
Godišnja zvezda 2 * Mesečna zvezda 6
Ovog meseca Nebeska sreća može doneti neočekivanu dobrobit svima koji borave u ovom sektoru doma ili kancelarije, donoseći dobro zdravlje i popularnost, generalno poboljšanje odnosa. Plasirajte Brod Izobilja okrenut ka centralnom delu doma ili kancelarije kako biste poboljšali prihode, i okačite 6 I CHING NOVČIĆA za dobru sreću. Nažalost, problemi sa hroničnim oboljenjima bubrega kod pojedinih stanara će i dalje biti aktuelni. Plasirajte par ZLATNIH WU LUO kako biste se zaštititli od pogoršanja zdravstvenog stanja.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

CENTAR
Godišnja zvezda 4 * Mesečna zvezda 8
Leteća zvezda 8,  zvezda Prosperiteta  donosi dobru sreću i uspeh, posebno ukoliko koristite figuru  PLANINA SA 8 BESMRTNIKA ili vodeni aranžman kako biste razvili dobru sreću. Ukoliko je dnevna soba u centralnom delu doma uživaćete u izuzetno dobrom razvoju poslovnih planova i imati benefit kroz povećanje prihoda. Pred studentima koji borave u ovom sektoru je srećan interval i očekuje ih povoljan uspeh na ispitima, posebno uz plasman KRISTALNE KUGLE koja će biti primarni aktivator uspeha. Plasiranjem SLIKE PLANINE iza vaše radne stolice ojačaćete i faktor finansijske podrške.

 

ZAPAD
Godišnja zvezda 6 * Mesečna zvezda 1
Ovo je ekstremno srećan mesec koji donosi dobru sreću i prosperitet svim stanarima ovog sektora. Ukoliko se vaša soba nalazi u ovom delu pred vama je odličan period za razvoj karijere i za sticanje finansijske podrške, stoga blagovremeno plasirajte  FUK LUK SAU kako biste privukli dobru sreću. Jedini problem za vas mogu biti nešto češće glavobolje koje su posledica stresa i zgusnutog dnevnog rasporeda. Starijim članovima porodice koji borave u ovom sektoru biće potreban dodatni odmor, plasmanom WU LUO poboljšaćete njihovo opšte zdravsteno stanje.

 

SEVEROISTOK
Godišnja zvezda 7 * Mesečna zvezda 2
Skoncentrisana energija dve Zvezde koje nose loš Či mogu doneti probleme sa organima za varenje članovima porodice koji borave u ovom sektoru, a prisutna je i opasnost od fizičkih povreda prouzrokovana nepažnjom. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da održavaju dobar balans izmedju poslovnih obaveza i redovne relaksacije, i obrate posebnu pažnju prilikom rukovanja oštrim predmetima.  Plasirajte ZLATNI WU LOU kako biste korigovali ozbiljne aflikcije, ili smestite vodeni aranžman kako biste oslabili nasilnu zvezdu i ublažili negativan Či. Povoljan je i plasman 8 BESMRTNIKA kako biste zaštitili ovaj sektor.

 

SEVER
Godišnja zvezda 9 * Mesečna zvezda 4
Mesečna zvezda uspeha u studijama i romanse doneće svima koji borave u ovom sektoru dobru sreću u ljubavi i uspeh u učenju. Plasirajte znak DVOSTRUKE SREĆE ili DVA SRCA OD ROZENKVARCA u Severni deo dnevnog boravka. Sektor je posebno povoljan ukoliko se pripremate za ispite, pa bi KRISTALNA KUGLA MUDROSTI na vašem radnom stolu znatno poboljšava šanse za akademski uspeh, a RIBA KOJA PROLAZI KROZ ZMAJEVU KAPIJU je takodje odličan element koji će intenzivno energizovati ovaj sektor. Ukoliko priželjkujete poslovni uspeh figura KONJA u ovom sektoru će omogućiti unapredjenje i nove poslovne prilike.

 

SEVEROZAPAD
Godišnja zvezda 5 * Mesečna zvezda 9
Zvezda ekspanzije 9 pridružuje se Godišnjoj Zvezdi 5 Žuto u ovom sektoru tokom Novembra, osujećujući je energijom nevolje i nezgoda, a može doneti i  ozbiljne zdravstvene probleme koji će dominirati tokom meseca. Plasirajte VAIROCANA STUPA u ovaj sektor kako biste zaštitili sve članove porodice, izbegavajte buku i renoviranje, kao i glasnu muziku i sva okupljanja u ovom sektoru, kako biste očuvali prenaglašenu energiju Zemlje pod kontrolom. Ukoliko se u ovom sektoru doma nalazi vaša spavaća soba koristite METALNE  ZVONČIĆE i ZLATNE NOVČIĆE kako biste razbili loš Či. Izbegavajte vatru, sveće i mirisne štapiće u ovom sektoru tokom Novembra.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 03.11.2014.

Mon Nov 3 , 2014
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Ponedeljak 3. Novembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 lunarni aspekt, celodnevna faza lunarnog praznog hoda, lunarna promena znaka i 1 planetarni aspekt. Mesec se kreće od 19° Riba do 2° Ovna. Nakon spokojne […]