Feng Shui *Leteće Zvezde za period 07.11. – 06.12.


Feng Shui letece zvezde Novembar 2014.Deseti mesec Jia Wu Godine Drvenog Konja
7. Novembar 2014 – 6. Decembar 2014.
JUGOISTOK
Godišnja zvezda 3 *Mesečna zvezda 7
Ovo je jedan od negativnih delova prostora koji treba izbegavati jer je tokom Novembra pod uticajem nasilne Zvezdu pljačke 7 te postoji opasnost od fizičkih obračuna.  Održavajte ovaj sektor čistim i tihim, izbegavajte boravak i sve aktivnosti. Kako biste suzbili negativnu energiju plasirajte PLAMENI MAČ  Manjushri. Ipak, Leteća zvezda 7 u Sektoru Jugoistoka u kombinaciji sa Godišnjom letećom zvezdom 3 koja boravi u ovom sektoru može aktivirati i pozitivne aspekte ukoliko plasirate PLAVOG KRISTALNOG ZMAJA kako biste aktivirali Či prosperiteta i deaktivirali negativne aspekte.

 

JUG
Godišnja zvezda 8 * Mesečna zvezda 3
Kombinacija Godišnje zvezde 8 i Mesečne leteće zvezde 3 doneće neslaganja i aktivaciju konflikta onima koji borave u ovom sektoru. Plasirajte PLOČICU SA 9 AMULETA kako biste održali nizak nivo loše energije. Čak i manja neslaganja mogu voditi u ozbiljne pravne probleme, stoga izbegavajte ogovaranja i neslaganja u potpunosti. Plasiranjem 6 GLATKIH KRISTALNIH KUGLI na vaš radni sto uticaćete na harmonizaciju odnosa. Sreća po pitanju finansija ostaje na dobrom nivou i sva pitanja transakcija i prihoda će imati pozitivan ishod.

 

JUGOZAPAD
Godišnja zvezda 1 * Mesečna zvezda 5
Mesečna Zvezda 5 Žuto donosi zdravstvene probleme i problematičan razvoj planiranih aktivnosti svima koji borave u ovom sektoru. Koristite PAGODU SA 5 ELEMENATA kako biste suzbili negativan Či, ili jedostavno izbegavajte boravak u ovom sektoru. Plasirajte par ZLATNIH WU LUO sa obe strane ulaznih vrata i Boga Dugovečnosti kako biste izbegli zdravstvene probleme. Takodje, postoji opasnost od problema sa novčanim prilivima stoga plasman BOGA IZOBILJA može pomoći da privučete dobru sreću. Izbegavajte buku i renoviranje ovog sektora u Novembru.

ISTOK
Godišnja zvezda 2 * Mesečna zvezda 6
Ovog meseca Nebeska sreća može doneti neočekivanu dobrobit svima koji borave u ovom sektoru doma ili kancelarije, donoseći dobro zdravlje i popularnost, generalno poboljšanje odnosa. Plasirajte Brod Izobilja okrenut ka centralnom delu doma ili kancelarije kako biste poboljšali prihode, i okačite 6 I CHING NOVČIĆA za dobru sreću. Nažalost, problemi sa hroničnim oboljenjima bubrega kod pojedinih stanara će i dalje biti aktuelni. Plasirajte par ZLATNIH WU LUO kako biste se zaštititli od pogoršanja zdravstvenog stanja.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

CENTAR
Godišnja zvezda 4 * Mesečna zvezda 8
Leteća zvezda 8,  zvezda Prosperiteta  donosi dobru sreću i uspeh, posebno ukoliko koristite figuru  PLANINA SA 8 BESMRTNIKA ili vodeni aranžman kako biste razvili dobru sreću. Ukoliko je dnevna soba u centralnom delu doma uživaćete u izuzetno dobrom razvoju poslovnih planova i imati benefit kroz povećanje prihoda. Pred studentima koji borave u ovom sektoru je srećan interval i očekuje ih povoljan uspeh na ispitima, posebno uz plasman KRISTALNE KUGLE koja će biti primarni aktivator uspeha. Plasiranjem SLIKE PLANINE iza vaše radne stolice ojačaćete i faktor finansijske podrške.

 

ZAPAD
Godišnja zvezda 6 * Mesečna zvezda 1
Ovo je ekstremno srećan mesec koji donosi dobru sreću i prosperitet svim stanarima ovog sektora. Ukoliko se vaša soba nalazi u ovom delu pred vama je odličan period za razvoj karijere i za sticanje finansijske podrške, stoga blagovremeno plasirajte  FUK LUK SAU kako biste privukli dobru sreću. Jedini problem za vas mogu biti nešto češće glavobolje koje su posledica stresa i zgusnutog dnevnog rasporeda. Starijim članovima porodice koji borave u ovom sektoru biće potreban dodatni odmor, plasmanom WU LUO poboljšaćete njihovo opšte zdravsteno stanje.

 

SEVEROISTOK
Godišnja zvezda 7 * Mesečna zvezda 2
Skoncentrisana energija dve Zvezde koje nose loš Či mogu doneti probleme sa organima za varenje članovima porodice koji borave u ovom sektoru, a prisutna je i opasnost od fizičkih povreda prouzrokovana nepažnjom. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da održavaju dobar balans izmedju poslovnih obaveza i redovne relaksacije, i obrate posebnu pažnju prilikom rukovanja oštrim predmetima.  Plasirajte ZLATNI WU LOU kako biste korigovali ozbiljne aflikcije, ili smestite vodeni aranžman kako biste oslabili nasilnu zvezdu i ublažili negativan Či. Povoljan je i plasman 8 BESMRTNIKA kako biste zaštitili ovaj sektor.

 

SEVER
Godišnja zvezda 9 * Mesečna zvezda 4
Mesečna zvezda uspeha u studijama i romanse doneće svima koji borave u ovom sektoru dobru sreću u ljubavi i uspeh u učenju. Plasirajte znak DVOSTRUKE SREĆE ili DVA SRCA OD ROZENKVARCA u Severni deo dnevnog boravka. Sektor je posebno povoljan ukoliko se pripremate za ispite, pa bi KRISTALNA KUGLA MUDROSTI na vašem radnom stolu znatno poboljšava šanse za akademski uspeh, a RIBA KOJA PROLAZI KROZ ZMAJEVU KAPIJU je takodje odličan element koji će intenzivno energizovati ovaj sektor. Ukoliko priželjkujete poslovni uspeh figura KONJA u ovom sektoru će omogućiti unapredjenje i nove poslovne prilike.

 

SEVEROZAPAD
Godišnja zvezda 5 * Mesečna zvezda 9
Zvezda ekspanzije 9 pridružuje se Godišnjoj Zvezdi 5 Žuto u ovom sektoru tokom Novembra, osujećujući je energijom nevolje i nezgoda, a može doneti i  ozbiljne zdravstvene probleme koji će dominirati tokom meseca. Plasirajte VAIROCANA STUPA u ovaj sektor kako biste zaštitili sve članove porodice, izbegavajte buku i renoviranje, kao i glasnu muziku i sva okupljanja u ovom sektoru, kako biste očuvali prenaglašenu energiju Zemlje pod kontrolom. Ukoliko se u ovom sektoru doma nalazi vaša spavaća soba koristite METALNE  ZVONČIĆE i ZLATNE NOVČIĆE kako biste razbili loš Či. Izbegavajte vatru, sveće i mirisne štapiće u ovom sektoru tokom Novembra.

 


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE