Fiksna zvezda AHERNAR 15° 19’ Riba


Fiksna zvezda AHERNAR 15° 19’ Riba

DANAS SUNCE u konjunkciji sa fiksnom zvezdom AHERNAR 15° 19’ Riba.
Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu pozicija Asc ili ličnih planeta u zodijačkim znacima LAVA, i ukoliko se 15° 19’ Riba nalazi u kvadratu u Vašem ličnom horoskopu – oprez jer postoji opasnost od gubitka kontrole i pada.

Sazveždje Eridani, nalazi se na 15° 19’ Riba

Legenda: Reka Eridanus predstavlja reku Padus ili Po, u koju je Fajtont pao pogođen Zevsovom munjom, pošto je skoro zapalio zemlju pogrešno upravljajući kočijama svo­ga oca Helija.

Ahernar (arap. āẖir al-nahr: ušće) (Achernar, Alfa Eridana, α Eridani) je najsjajnija zvezda u sazvežđu Eridani, deseta zvezda po sjaju na noćnom nebu, magnitude 0,4.
Opaske: Bela zvezda koja se nalazi na ušću Reke. Od Al – Ahiru – n – Nehr, tj. Kraja Reke.
Ne vidi se iz naših krajeva.

AHERNAR je jedina zvezda iz sazveždja Eridanus koja je prirode Jupitera donosi uspeh, popularnost i visoku religioznost.
I Ptolomej u svojim karakteristikama o zvezdama Eridanusu navodi da “poslednja svetla zvezda ima isti uticaj kao i Jupiter“, dok su ostale zvezde ovog sazveždja prirode Saturna. Simbolizuje je heruvim sa sabljom, a donosi uspeh u državnoj službi, ljubaznost i pobožnost.

15° Ahernar je izuzetno duhovno mesto. Medjutim osoba prvo mora da doživi pad,a zatim izlazi iz svega pročišćena i započinje potpuno novi život. Daje daleka putovanja i religiozna mesta. Prima znanje lako, daje putovanja, daljine, viši um, duhovnost, filozofije. Odlična je za učitelje, naročito one koji su iskusili loše, a sada uče druge i prenose mudrost, znanje i iskustvo. Mesto pročišćenja, izlaz, tačka u kojoj se završava podzemna reka i uliva u more, okean.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 30.03.2017.

Thu Mar 30 , 2017
Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 30.03. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 2 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 3° do 18° BIKA. Tokom noćnih sati Mesec kreira blago benefični sekstil sa Neptunom (14:33 do 16:33). Poželećete […]
Astrološki dogadjaji