Fiksna zvezda AHERNAR 15° 19’ Riba


Fiksna zvezda AHERNAR 15° 19’ Riba

DANAS SUNCE u konjunkciji sa fiksnom zvezdom AHERNAR 15° 19’ Riba.
Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu pozicija Asc ili ličnih planeta u zodijačkim znacima LAVA, i ukoliko se 15° 19’ Riba nalazi u kvadratu u Vašem ličnom horoskopu – oprez jer postoji opasnost od gubitka kontrole i pada.

Sazveždje Eridani, nalazi se na 15° 19’ Riba

Legenda: Reka Eridanus predstavlja reku Padus ili Po, u koju je Fajtont pao pogođen Zevsovom munjom, pošto je skoro zapalio zemlju pogrešno upravljajući kočijama svo­ga oca Helija.

Ahernar (arap. āẖir al-nahr: ušće) (Achernar, Alfa Eridana, α Eridani) je najsjajnija zvezda u sazvežđu Eridani, deseta zvezda po sjaju na noćnom nebu, magnitude 0,4.
Opaske: Bela zvezda koja se nalazi na ušću Reke. Od Al – Ahiru – n – Nehr, tj. Kraja Reke.
Ne vidi se iz naših krajeva.

AHERNAR je jedina zvezda iz sazveždja Eridanus koja je prirode Jupitera donosi uspeh, popularnost i visoku religioznost.
I Ptolomej u svojim karakteristikama o zvezdama Eridanusu navodi da “poslednja svetla zvezda ima isti uticaj kao i Jupiter“, dok su ostale zvezde ovog sazveždja prirode Saturna. Simbolizuje je heruvim sa sabljom, a donosi uspeh u državnoj službi, ljubaznost i pobožnost.

15° Ahernar je izuzetno duhovno mesto. Medjutim osoba prvo mora da doživi pad,a zatim izlazi iz svega pročišćena i započinje potpuno novi život. Daje daleka putovanja i religiozna mesta. Prima znanje lako, daje putovanja, daljine, viši um, duhovnost, filozofije. Odlična je za učitelje, naročito one koji su iskusili loše, a sada uče druge i prenose mudrost, znanje i iskustvo. Mesto pročišćenja, izlaz, tačka u kojoj se završava podzemna reka i uliva u more, okean.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 30.03.2017.

Thu Mar 30 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 30.03. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 2 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 3° do 18° BIKA. Tokom noćnih sati Mesec kreira blago […]
Astrološki dogadjaji