Fiksna zvezda ALGORAB 13°27’ Vage


Fiksna zvezda ALGORAB 13°27’ VageFiksna zvezda Algorab Sazveždje Corvus, nalazi se na 13° 27’ Vage.
Dvostruka zvezda, bledo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana. Neiskrenost i laganje. Ukoliko je u lošoj postavci izvesna je i zlonamernost i destruktivnost, svirepost, odbojnost i sklonost laganju. Povezana je sa otpadom i grobarima. Algorab je ranije bio povezan sa terorizmom i ukazuje na momenat kada je prvi avion udario kule bliznakinje 11 septembra 2001. Algorab “daje destruktivnost, zlobu, odbojnost i laži, i povezan je sa skupljanje otpadaka”.

Sazveždje Corvus, nalazi se na 13° 27’ Vage
Dvostruka zvezda, bledo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana.

Priroda Mars/Saturn.

Neiskrenost i laganje. Ukoliko je u lošoj postavci izvesna je i zlonamernost i destruktivnost, svirepost, odbojnost i sklonost laganju. Povezana je sa otpadom i grobarima.

Algorab je ranije bio povezan sa terorizmom i ukazuje na momenat kada je prvi avion udario kule bliznakinje 11 septembra 2001. Algorab “daje destruktivnost, zlobu, odbojnost i laži, i povezan je sa skupljanje otpadaka”. Druga dekada Vage ukazuje na “lukavstvo, magično, gvozdenu pesnicu u svilenim rukavicama, varalice, oportuniste, slatkorečivost, oštri um, besprekoran ukus, prirodne stiliste, mušku prostituciju i vidovnjake”. Algorab je povezan sa gavranom i u magiji je bio korišćen da se oteraju zli duhovi. Krila imaju dvostruku ulogu. Jedno krilo je senka drugog, nevolja je u tome što se nikad ne može reći koje je “dobro” i koje je “loše”. Algorab mogao biti terorista, ali crne odežde i vrane koje su simbol “đavolstva” takođe navode na pomisao da Algorab može biti sveštenik sumnjivog morala.

Desna strana ukazuje na muško, uzročno, namerno i svesno, ono što osoba sama čini.
KRILA su sama po sebi simbol lakoće i svega što uspeva da prevazidje teret gravitacije, odnosno teret koji nosi Saturn, što se manifestuje u svetu prepreka, težine, dugova. Krila ukazuju na lako rešavanje problema i prevazilaženje prepreka.

MITOLOŠKA POZADINA
U vreme Olimpijskih bogova svaki bog je imao pticu koja mu je pripadala. a GAVRAN je pripadao Apolonu. Jednom prilikom kada su bogovi priredjivali posebnu svečanost u Zevsovu čast, Apolon je poslao Gavrana da donese vodu sa posebnog izvora, koja se koristila za svečanosti u slavu bogova dok nije otkriveno vino, i dao mu je pehar da u njega sipa.

Medjutim Gavran je leteći ka vodi ugledao smokvino drvo i poželeo da uzme neku od njih, a kako smokve još nisu bile zrele on je sleteo na granu i tu čekao dok smokve nisu sazrele. Tek kada su smokve sazrele i kada se dobro najeo shvatio je koliko je vremena prošlo i da ga Apolon čeka. Da bi se opravdao pred Apolonom stavio je u pehar hidru (vodenu zmiju) i tako se vratio objašnjavajući da je imao problem kada je hteo da uzme vodu, da se tada vodena zmija pojavila te se on borio sa zmijom, a doneo je i dokaz.
Naravno Apolon ga je odmah prozreo i tada ga je po predanju mita prokleo da se nikada ne napije dok smokve ne sazru, a u znak sećanja na taj dogadjaj kao jasno upozorenje onima koji greše protiv bogova na nebo je postavio sve aktere ovog čina – Gavrana, Hidru i Pehar. Oni su u slučaju Kasiopeje stavljeni medju zvezde kao opomena onima koji se ogreše o bogove.


ASTROLOŠKI UPLIV

Kroz ovo sazveždje vidimo čitavu priču o poreklu laži i zavere. Upravo je iskušenje kome osoba ne odoleva ono što stoji u pozadini svake laži. Naravno potpadanje iskušenju je stvar slabosti pa se za ovo sazveždje svakako može vezati i slab karakter. Tako se preko uticaja zvezde iz Corvusa opisuje i pohlepa i sebičnost, kao i lukavost i prevara. Ova je priča o nekome od koga se očekuje da bude na usluzi i da korektno radi svoj posao, a ko ga definitivno ne radi kako treba. Ovo je u razvijenoj formi svaka zavera u kojoj učestvuje više ljudi. Konačno konstelacija Gavran ukazuje i na to da nijedna laž neće ostati neotkrivena i da se pre ili kasnije otkrije, a da će počinilac upravo patiti onako kako je patio onaj koga je prvobitno slagao.

“Stubovi sudbine”
Aleksandar Imširagić


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Neptun u direktnom hodu

Fri Nov 18 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Drage moje Ribice (PISCES) od 18. Novembra nastupa dugo očekivani interval lepih promena. Sve nevolje i sumnje ostavite za sobom, sve tegobe i strahove oslikajte žutom i ružičastom. VAŠ će život ponovo dobiti sve boje DUGE. Zgrabite VAŠ natalni horoskop ili uradite […]
Neptun u direktnom hodu