Fiksna zvezda DENEBOLA 21°38’ Device


Fiksna zvezda DENEBOLA 21°38’ Device

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 18° do 22° Device, a posebno ukoliko je Bik, Devica ili Vaga Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Sve benefite tranzitne Venere u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Denebolom mogu iskoristiti i pripadnici Sunčevog ili Ascendentalnog znaka Bika, posebno ukoliko je u ličnom horoskopu aktivan benefik (Venera, Jupiter) u odeljku od 18° do 22° Device.

POSEBAN OPREZ ukoliko je natalno malefik u ovom zodijačkom segmentu.

Sazveždje Leonis, nalazi se na 21° 38’ Device
Plava zvezda u Lavljem repu. Dolazi od A-Danabul-Asad, tj. „Lavlji rep“, ili prema Balinžeru, znači Sudija ili “Gospod koji će doći”. Često se skraćuje na Deneb, pa se u tom obliku i sreće u većini astroloških dela, ali taj naziv zapravo pripada drugoj zvezdi.

Denebola je lošeg upliva – tačnije ova zvezda je takođe od onih koja prvo često donese slavu a kasnije obavezno ruši. Naglašava gubitak ugleda. Umišljenost i ponos bez osnove i problemi sa nervnim sistemom. Jupiter ovde jedini štiti od pada mada dosta zavisi i od ostalih aspekata horoskopa.

Uticaj: prema Ptolomeju, ima prirodu Saturna i Venere, Vilson i Pirs navode Saturn, Veneru i Merkur, Sajmonajt Uran, a Alvidas Merkur, Uran i Mars. Daje sposobnost brzog pocenjivanja, očaj, kajanje, javnu sramotu, nesreću izazvanu prirodnim činiocima, sreću koja se preokreće u bes, a rodjene pod svojim uticajem čini plemenitim, smelim, samoobuzdanim, velikodušnim i zauzetim poslovima drugih ljudi. Čast i dobrota, impulsivnost, sramota, žaljenje, nesreća kroz prirodne nepogode.

Na Ascedentu horoskopa: donosi bogatstvo, visoko zvanje i dobru sreću propraćenu mnoštvom opasnosti i strahovanja zbog vlastite ludosti, dobrobit koja retko kad duže traje, neprilike i bolesti.

Sa Suncem: slava i zvanje uz opasnosti, javnu sramotu i konačnu propast, zaraze, groznice i akutna oboljenja, samoubistvo.

Sa Mesecom: slava i napredovanje medju prostim svetom, uz okončanje padanjem u nemilost i krahom, žestoko oboljenje vitalnog organa, slepilo i povrede očiju, nezgode, gubici zbog posluge, svadje u kući, povremeno razdvajanje od bračnog partnera. Ako su u isti mah Saturn i Mars sa Alogolom, nastupa smrt kao kazna.

Sa Merkurom: mnogo gubitaka zbog zastupnika, posluge ili pisanja, loše za zaradu, gubitak jednog člana porodice usled zaraznog ili zloćudnog oboljenja.

Sa Venerom: žestoke strasti, zastranjivanje na stranputicu rano u životu, propast zbog ljubavnih afera.

Sa Jupiterom: ponos, licemerstvo, izneveren život, neprilike u inostranstvu ili zbog rodjaka, tajni neprijatelji, opasnost od hapšenja ili smrtne kazne.

Sa Saturnom: sklonost kritikovanju i neprestanim žalbama, mnogo neprijatelja, gubitci zbog posluge ili lopova, nesrećan život, žalost u kući, žena potištena, a deca mentalno bolesna ili deformisana.

Sa Uranom: podložnost napadima, idiotizam, ludilo, a ponekad i nasilnost, naglost i opakost, mogućnost počinjavanja ubistva u nastupu ludila, zatočenost u ludnici, često samoubistvo.

Sa Neptunom: prgavost, pronicljivost, umnost, sarkazam, govor ispunjen ogorčenjem, svadje u kući, nezgode i bolesti u detinjstvu, smrt u zrelim godinama usled nezgode ili duge bolesti.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Godišnji horoskop 2017. OVAN

Sun Sep 18 , 2016
Već početkom Januara 2017. nastupate snažno i svojeglavo u ostvarenju svojih ciljeva, tako tipično za pripadnike zodijačkog znaka Ovan. Ovo se neće ni najmanje promeniti ni tokom 2017. godine, već ste tokom 2016. uočili da će samo upornost i istrajnost doneti dobre rezultate i spremni ste da pokušate. Ipak povremeno […]
Godišnji horoskop 2017. OVAN