Finansijski horoskop 21.07. – 28.07.


OVAN
Početkom sedmice dobijate vesti o dugo očekivanoj kupovini automobila ili nekretnine, a sve procedure ćete obaviti sa izuzetnom lakoćom. Pregovori o novim poslovnim prilikama biće uspešni, pre svega zahvaljujući podršci jednog starijeg člana porodice.
Poželjno je da se oprobate u novim poslovnim zadacima. Moguće je da ćete morati da osvežite listu klijenata i napravite nove kontaktirate. Uz par netipičnih odluka koje donosite tokom ove sedmice imaćete izuzetne rezultate. Budite pouzdani i oslonite se na dosadašnja iskustva kako biste kreirali nove poslovne prilike. Najuspešniji dani ove sedmice će biti Sreda i Četvrtak, kada ćete imati priliku da iskoristite nove prilike za zaradu.

 

BIK
Pred vama je sedmica tokom koje su indikovana  uvećanja prihoda kroz redovne poslovne aktivnosti. Novi kreativni poduhvati  će doneti talas dobrog raspoloženja. Porodične obaveze će vas preokupirati tokom većeg dela sedmice, a ukoliko ste planirali putovanje pred vama su božanstveni dani relaksacije i uživanja.
Ovaj nedeljni interval je odličan za rekapitulaciju i analizu ranijih poslovnih grešaka i neodgovornih postupaka koji su uzrokovali teškoćeu poslovanju. Problem je vrlo verovatno u finansijskim odlukama koje nisu donete u odgovarajućim vremenskim okvirima. Razmislite o tome još danas i potrudite se da ubuduće reagujete brže, koristeći nove tehnike procene cene. Budite obazriviji sa rashodima jer ste skloni preterivanju i brzo izlazite izvan okvira planiranog budžeta. Suzdržite se od velikih kupovina.

 

BLIZANCI
Biće neophodno da radite prekovremeno kako biste okončali zadatke u planiranom roku. Jedan telefosnki razgovor će vam doneti značajne vesti o kratkom putovanju, što će zapravo biti odlična prilika da uskladite poslovne zadatke sa romantičnim putovanjem jer će partner rado prihvatiti vaš poziv da vam se pridruži.
Sreća je na vašoj strani i budite otvoreni za rad sa novim procedurama i strategijama prodaje. Najbolje rezultate će vam doneti pregovori za koje je globalno  tržište pokazalo slabo interesovanje. Pažljivo pratite trendove u poslovanju i krajem sedmice očekujte važnu ponudu za investiranje u poslovnom pravcu koji je za vas potpuno nov. Istražite, razmatrajući sve potencijalne rizike.

 

RAK
Početkom nedelje vam se pruža prilika da ostvarite značajan profit kroz komercijalne poslove i prodaju, a ujedno ovo je i jedna od najboljnih sedmica za organizaciju finansija i upravljanje računima sa već dospelim rokovima plaćanja. Pored toga bićete izuzetno inspirativni za sve članove porodice, i njihova pažnja će biti usmerena na vaše poslovanje. Jedan telefonski poziv iz inostranstva će vam doneti prijatne vesti i potvrdu unapred najavljene poslovne saradnje.
Sedmica koja je pred vama obilovaće poslovnim aktivnostima koje zahtevaju dodatni angažman i disciplinovana rešenja. Više nego ikada vam je potreban osećaj moralne ispravnosti i uverenosti da ste na dobrom putu da realizujete dugoročnu poslovnu stabilnost. Biće neophodno da verujete u sebe, i da ne osluškujete previše mišljenja drugih ljudi. Tokom ove sedmice vaš intelekt će biti uskladjen sa snažnom intuicijom što će omogućiti realizaciju sa solidnim profitom. Ukoliko vodite privatan posao na početku ste izuzetno srećnog perioda (narednih 12 meseci) tokom kog ćete raditi na ekspanziji poslovnih prilika i stručnoj specijalizaciji. Dakle, ukoliko već dugo u vašim mislima drema hrabra poslovna ideja sada je trenutak da započnete sa realizacijom.

 

LAV
Zamoran vikend sa dosta društvenih aktivnosti, očekuju vas brojna okupljanje sa rodbinom i prijateljima i obaveze uredjenja doma. Početkom radne nedelje dobijate važnu informaciju i ukoliko brzo reagujete donošenjem odluke ostvarićete dobar profit.
Ponedeljak, Utorak i Petak su dani koji će rodjenima u znaku Lava doneti mnogo uzbudjenja, situacije u kojima će reagovati dosta emotivno i neuravnoteženo, stoga ne smete dozvoliti da vaše emocije utiču na poslovne odluke, ili u najboljem slučaju izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Sredinom sedmice morate biti veoma produktivni, i držati se strogo propisanih procedura poslovanja, izbegavajući svaki rizičan korak kako biste maksimalno iskoristili prilike za zaradu. Pouzdana strategija, koju su potvrdile godine poslovanja pokazaće se kao faktor izuzetnog profita.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

DEVICA
Početkom sedmice pripadnici znaka Device na poslovno putovanje će poželeti da povedu i emotivnog partnera, te će uživati u satima predaha izmedju poslovnih sasatanaka. Tokom putovanja ćete takodje imati prilike da upoznate nekolicinu ljudi, koji su vam spiritualno veoma bliski, i ostvarićete izuzetno prijatnu i uzbudljivu saradnju.
Poslovno partnerstvo i udruženi napori će biti od izuzetnog značaja u sedmici koja je pred vama. Budite otvoreni za kompromis tokom pregovora sa novim klijentima, i pokažite fleksibilnost kako biste stekli prednost u pregovorima kroz vreme. Ukoliko poslujete na berzi budite oprezni jer spontane odluke koje budete donosili zavedeni emotivnim zadovoljstvom mogu doneti samo gubitke. Studiozan i hladan pristup poslovnim analizama pokazaće se kao veoma efikasan i profitabilan.

 

VAGA
Poslovni sastanak koji je zakazan za ovu sedmicu na osnovu dosadašnjih pozitivnih rezultata koje ste ostvarili vodiće ka proširenju poslovne saradnje. Početkom nedelje jedan slučajan susret otvoriće nove prilike za druženje i razmenu poslovnih ideja.
Pripadnici znaka Vage ove sedmice sa izuzetnom lakoćom vode čak i ozbiljnije izazove. Svesni izuzetno značajnog poslovnog momenta u kom se nalazite, primenićete dodatnu dozu opreza što će pomoći da izbegnete manje finansijske gubitke. Vaši prihodi su stabilni i pouzdani sa tendencijom rasta, i do kaja sedmice ćete imati razlog da budete ponosni na svoje rezultate. Ovo je ujedno i odličan trenutak za eksperimente na novom tržištu, koje bi ubrzalo vaš poslovni uspon. Najvažnije od svega – sposobnosti i veštine koje ćete steći tokom ove sedmice već u Avgustu će biti od izuzetnog značaja, zato odaberite neki od poslovnih seminara ili posegnite za stručnom literaturom.

 

ŠKORPION
Poslovni uspeh je sasvim izvestan u nedelji koja je pred vama. Dugo očekivani pregovori će najzad biti okončani na vaše zadovoljstvo, a čeka vas i unapredjenje ili par novih beneficija.  Ukoliko radite u sektoru medija ili komunikacije bićete u centru pažnje, i činiti sve da usrećite kolege i prjatelje.
Preporučljivo je da odložite sve rizične aktivnosti obzirom da ste potpuno nemirni ovih dana i nedostaje doza zdravog razuma neophodna za donošenje dobrih poslovnih odluka. Usled nedovoljnog poznavanja tržišta možete doneti odluku koja će prouzrokovati finansijske gubitke i razočarenje. Stoga brižljivo odmerite sve adute Za i Protiv,  i proučite unutrašnje faktore promena na tržišu kako biste bolje procenili potencijalni rizik. Ukoliko i dalje verujete da ste sposobni da upravljate rizičnim ulaganjima u Ponedeljak i Petak potražite savet pozdanog finansijskog stručnjaka.

 

STRELAC
Nakon užurbanog vikenda sa mnogo aktivnih susreta sa saradnicima i prijateljima potrudite se da prikrijete tragove iscrpljenosti i vratite se na planove koje ste na kratko odložili. Razočarenje držite pod kontrolom i nemojte dozvoliti da vas osećaj besa i frustracije nadvlada ili odvede u stagnaciju. Stres i umor mogu izazvati manje zdravstvene tegobe.
Tokom ove sedmice čeka vas žestok okršaj sa konkurentima. Izvesno je da ste u prethodnim mesecima zapostavili razvoj liderskih veština i da ćete u kartkom intervalu shvatiti da se brzo morate vratiti u poslovne tokove. Strelčevi koji su u sferi privatnog poslovanja obnoviće svoje kontakte u želji da preuzmu kontrolu nad tržištem. Iako niste očarani neizbežnim svakodnevnim aktivnostima oko pregovora i finansijskih transakcija nizaćete uspeh za uspehom. Neophodno je da za promenu obratite pažnju na analiza tržišta, statistiku i analizu rezultata kako biste preduzeli sve neophodne korake za poboljšanju sistema poslovanja.

 

JARAC
Krajem vikenda konstatujete da ste zapravo veoma zadovoljni dosadašnjim razvojem poslovnih aktivnosti i rezultatima rada. Bez obzira na uspehe koje ostvarujete ovo je loš trenutak za nagle promene. Kraj sedmice (Petak) će biti veoma osvežavajući, jer ćete uz pomoć bliskih saradnika uspeti da okončate sve planirane poslovne aktivnosti u roku, i najzad predahnete.
Vaša energičnost je u fazi opadanja i saradnici konstatuju da ste usporeniji i pasivniji u radu, teško vas je motivisati. Ukoliko ste i vi zabrinuti zbog navedenog pada energije nemojte gubiti vreme primoravajući sebe na ludi tempo već učinite nešto sasvim drugačije – USPORITE. Vreme je da izdvojite par dana za relaksaciju i izolaciju, odložite sve važne poslovne poduhvate, dogovorite nove rokove i date sebi oduška. Ukoliko ne uspevate da se u potpunosti isključite iz poslovnih tokova programirajte aktivnosti na osnovu dosadašnjih rezultata i delegirajte svoje obaveze saradnicima, kako biste tek iz prikrajka pratili poslovanje. Slobodno vreme možete provesti proučavajući nove veštine i poslove u koje želite da investirate.

 

VODOLIJA
Vaše dosadašnje investicije će započeti da donose profit, a krediti bilo poslovni ili privatni će najzad dobiti iščekivano odobrenje. Indikacije za ostvarenje brzog profita aktuelne su već u prvoj polovini sedmice, i tiču se projekata na kojima već dugo vredno radite. Preuzmite inicijativu i za nove poslovne pregovore, ali odvojite vreme za relaksaciju koja vam je već dugo potrebna.
Najzad ste se stabilizovali i pred vama je sedmica u kojoj ćete sistematično nastaviti sa realizacijom planiranih zadataka, fokusirani isključivo na projekte čija je isplativost potpuno izvesna i koji su realno naplativi. Najbolji profit doneće očekivane brze transakcije u Četvrtak.

 

RIBE
Intenzivno razmišljate o ulaganju u fondove koje je profitabilno na dugoročnom nivou, ali je izvesno da ste precenili ciljeve ulaganja.
U sedmici koji je pred vama otklonićete značajan broj finansijskih nedoumica. Postoji verovatnoća da ćete usled konstatovane visoke stope rizika objaviti lažnu odluku koja će na kratko zavarati vaše konkurente. Biće vam ipak potrebna pomoć savetnika kako biste izbegli finansijske gubitke, stoga odaberite osobu od poverenja sa kojom već imate pozitivne rezultate u ranijim poslovnim aktivnostima.
Kako biste maksimalno iskoristili povoljne finansijske okolnosti neophodno je da kombinujete poznavanje osnovnih kretanja tržišta i tehničke metode poslovanja na berzi.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 24.07.2014.

Thu Jul 24 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 24. Jul će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 09° Blizanacaca do 9° Raka. Prvi današnji astrološki […]