Fluorit *Dugin dom


fluoritZbog ┼íirokog spektra boja, za fluorit se ─Źesto ka┼że da sadr┼żi pone┼íto od svake vrste kamena. Prema narodnom predanju, fluorit se smatra duginim domom. Fluorit uzemljuje i ujedinjuje duhovne energije. Harmonizuje telo i duh. Odli─Źan je za┼ítitinik od svih vrsta ┼ítetnih zra─Źenja. Pro─Źi┼í─çava i stabilizuje Auru. Pove─çava samopouzdanje i hrabrost.┬áFluorit ─çe smanjiti nervozu i nivo tenzije u ku─çi i na poslu, i apsorbovati negativnosti i paniku. Poma┼że da se lak┼íe u─Źi i razvija koncentracija. Nosite ga sa sobom kada idete na neki sastanak.┬áFluorit zna─Źajno uklanja bol kada se direktno postavi na bolno mesto. Direktan kontakt sa kamenom uti─Źe na otklanjanje energetskih blokada, respiratornih problema, zagnojenih rana i oboljenja ko┼że, kao i artritisa. Fluorit se mo┼że koristiti i za ubla┼żavanje problema sa zglobovima i njihove uko─Źenosti. U ovim slu─Źajevima neophodno je staviti ga direktno na obolelo mesto. Fluorit tako─Ĺe budi potisnuta ose─çanja i suzbija uske poglede na svet.

Fluorit predstavlja misti─Źke mo─çi koje su povezane sa vi┼íim planovima. On je poja─Źiva─Ź, naro─Źito u svojoj prirodnoj formi piramide i sadr┼żi lekovitu svetlost i kanalisanu mudrost naprednih u─Źitelja koji ┼żive u vi┼íim sferama.┬áFluorit ─çe smanjiti nivo tenzije u ku─çi i na poslu i apsorbovati negativnosti i paniku. Fluorit ─çe pomo─çi da se lak┼íe u─Źi i razvija koncentracija. Nosite ga sa sobom na bilo koji sastanak vezan za istragu koja je vezana za vas.┬áFluorit vrlo dobro deluje na hiperaktivnu decu i smiruje ih. Poma┼że i da se pas pona┼ía poslu┼íno kada se nalazi na javnim mestima. Alkoholizam; artritis; Aura ÔÇô ─Źi┼í─çenje; Aura ÔÇô stabilizacija; bore; bubrezi; ─çelije ÔÇô regeneracija, obnavljanje; duhovni uvidi; egoizam ÔÇô smanjvanje, narcizam; elektromagnetno zaga─Ĺenje; emotivna inteligencija; grip; harmoni─Źan rad ─Źakri; harmonija intelekta sa duhom; herpes; holesterol; intuicija ÔÇô razvijanje; jetra; karcinom, tumori; ki─Źma; koncentracija; ko┼ża ÔÇô uop┼íteno; krvni sudovi ÔÇô ja─Źanje; krvni sudovi ÔÇô zakr─Źenje; memorija ÔÇô ja─Źanje; mentalne sposobnosti; metafizi─Źke sposobnosti; misli, ne┼żeljene, prisilne; mudrost ÔÇô duhovna; mudrost – intuitivna, unutra┼ínja; osteoporoza; pam─çenje, brzina rasu─Ĺivanja; panika; paradentopatija; po─Źetni poreme─çaji ─çelija, za┼ítita od karcinoma i tumora; prehlada; prelomi; pro┼żimanje fizi─Źkog i duhovnog; psorijaza; ravnote┼ża srca i uma; samopouzdanje; seksualna mo─ç (nagon) ÔÇô poja─Źavanje; senilnost, zaboravnost; sinusi; skeletni sistem; slezina; spiritualnost, spiritualni rast; stabilizacija duhovnog razvoja; strah od odgovornosti ÔÇô smanjenje; strah od umiranja ÔÇô smanjenje; um smirenje ÔÇô psihi─Źko smirenje; uzemljenje; uzemljenje spiritualnih energija u fizi─Źko telo; veza sa duhom; virusi, bakterije; volja ÔÇô ja─Źanje; za┼ítita ÔÇô uop┼íteno; zubi ÔÇô ja─Źanje; zubobolja

Odr┼żavanje kristala:┬á─Źisti se pod mlazom mlake vode dva puta mese─Źno oko 5 minuta, a zatim puni na suncu nekoliko sati.

Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 14.03.2015.

Sat Mar 14 , 2015
Na Aktivnoj karti dana mo┼żete pratiti iz ─Źasa u ─Źas kretanje planeta i svetala. SUBOTA 14.┬áMart┬á─çe┬ábiti spokojan dan, a obele┼żi─çe kratka faza praznog hoda, lunarna promena znaka i 3 lunarna aspekta. Mesec se kre─çe od 25┬░ Strelca do 9┬░ Jarca. ┬á Pono─çni ─Źasovi proti─Źu uz izuzetno povoljan aspekt – trigon […]

You May Like