Godišnji horoskop 2016. BIK


Godišnji horoskop 2016. BIKBikovi će morati da se suoče u toku godine sa sukobom između svog unutrašnjeg sebe i sveta van sebe. Morate se fokusirati na jačanje svoje emotivne snagu dok ostvarujete materijalne uspehe u vašem životu. Trebalo bi formirati udruženje ljudi koji dele zajedničke ideale sa vama, a vi treba da rade na poboljšanju društva zajedno sa njima. Uspećete ove godine, ako budete imali mogućnosti, da se suočite sa izazovima koji se javljaju u toku godine. To će vam omogućiti da krenete napred u narednim godinama.
Za vas 2016. godina obećava ljubav i napredovanje. U prvom delu godine, tačnije do avgusta 2016., vaš porodični život i vaši odnosi sa vašim voljenima će biti favorizovani. Moguće je da ćete razmotriti preseljenje u veću kuću, da razmišljate o izgradnji nečega, preuređenju ili renoviranju. Može doći do ulaganja u nekretnine i kupovinu dugoročno korisnih sredstava. Imaćete koristi od vaše porodice i punu podršku vaših bliskih rođaka i vaša porodica će izgledati kao da cveta; vi ćete živeti u atmosferi emocionalne sigurnosti i sa puno optimizma. Odluka da dobijete prinovu u porodici može da postane predmet rasprave tokom ove godine čak i ako već imate decu, ali njihovo prisustvo u vašem životu može postati vaš glavni razlog za radost i ponos. Vaše lične vezes će ući u opuštajuću fazu ubrzo nakon početka Nove godine. Nakon otprilike 2 godine tokom kojih je veza između vas i vašeg životnog partnera postala hladnija, sa više tenzije ili pod pritiskom spolja, uspetećete da pronađete jedni druge i postići čete emocionalnu ravnotežu. Vaše prijateljske veze, ali i vaši odnosi na poslu ili vaši poslovni odnosi će se poboljšati i čak ćete uspeti da sredite neke dugoročne ugovore sa nekim od vaših saradnika. Neki problemi koji se odnose na vaše radno mesto će postati očigledni od leta do septembra 2016. i to je razlog zašto njihovo rešavanje ili razjašnjenje treba da bude prioritet. Dana 11. avgusta 2016. godine Jupiter će ući u kuću ljubavi, što vam obećava dvanaest meseci punih strasti, vrlo emotivnih i erotski bogatih.
Bikovi će ove godine pojedinačno naći ljubav u svojim društvenim krugovima ili među poznatim prijateljima. Oni koji su već u ozbiljnoj vezi treba da konsoliduju svoje ljubavno partnerstvo u toku godine. Vaš brak će postati jači do kraja godine. Čitajte o tome kada se prijateljstvo pretvara u ljubav. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, možda ćete morati da uneset neke suptilne promene u vašoj ličnosti da biste privukli suprotan pol i moći ćete da formirate nove veze. Planirajte odmor sa svojim ljubavnikom i uživajte u blaženstvu. Drugi kvartal nije idealan za nove veze.
Što se tiče vaše karijere, 2016. možda ćete morati da preduzmete neke radikalne odluke, ali ćete morati da uradite ovo sa puno strpljenja i takta. Privrednici vašeg znaka moći će da počne nove poduhvate i pronađu originalne načine da promovišu svoje proizvode. Trebalo bi da se fokusirate na poboljšane tehnike komunikacije da biste unapredili svoje poslovanje u perspektivi. Možete se naći u situaciji da vas vaše radno okruženje osporava i u tom slučaju treba da tražite podršku svojih pretpostavljenih da biste postigli svoje ciljeve. Socijalne veštine su važne za Bikova i možete uspeti u svojoj karijeri uz pomoć i koordinaciju drugih ljudi.
Trebalo da razmotrite svoju monetarnu poziciju u ranom delu 2016. godine. Privrednici će morati da pažljivo balansiraju svoje prihode i rashode da bi mogli da ostanu na površini. Potražite stručni savet u vezi sa širenjem vašeg poslovanja i kupovine nove opreme ili pravljenjem dugoročnih ulaganja.
Što se tiče vašeg zdravlja, neke promene u ritmu vašeg života su hitne i bilo bi dobro početi intenzivan sportski program, jer morate da vežbate. Vitalnost Bikova će biti vrlo visoka tokom prvog kvartala 2016. godine. Morate da budete pametni uzimajući dovoljno odmora između napornih perioda vašeg poslovanja ili profesije. Nakon jula treba da se opustite odlaskom na putovanje da biste ublažili svoj um od stresa. Sport i atletika će vam pomoći da ostanete u formi.

Kada su u pitanju porodične stvari, Bikovi će morati da se potrude da se povežu sa rođacima i najmilijima. Trudnoća i vesti o porođaju je takođe verovatna za ljude koji planiraju da imaju decu.

Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvijek spreman da preživi oluju. Godišnji horoskop za Bika 2016. pokazuje da će mu ove osobine pomoći tokom težih razdoblja 2016. Prvi dio godine će donijeti borbu za posao i novac, dok će zdravstveni problemi takođe izazvati konfuziju tokom cijele godine. Dobra vijest je da su ljubav i intimnost sve vrijeme na vrhuncu, što će omogućiti Biku da ima stalnu podršku. Izazovi će ga i ove godine dovesti do ličnog rasta i promjene, a sve vodeći ka pozitivnim ishodima.
Prema godišnjem horoskopu za Bika 2016., najvećeg neprijatelja na poslu kog će Bik imati je samog sebe. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Umjesto toga, skoncentrišite se na svoje najbolje kvalitete i vjerujte da ste u stanju da odradite odličan posao. A ako ne možete, preduzmite nešto! 2016. je dobra godina za Bika za učenje novih vještina i razvoj sposobnosti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Godišnji horoskop 2016. BLIZANCI

Thu Dec 31 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ovo je idealna godina za završetak projekata pre nego što pređete na nove. Možda ćete morati da preispitate svoje sadašnje ciljeve i postavite neke nove ciljeve. Budite praktični u svom pristupu i zatražiti pomoć svojih saradnika u ostvarivanju svojih ciljeva. Vaše duhovno […]
Godišnji horoskop 2016. BLIZANCI