Godišnji horoskop 2016. ŠKORPION


Godišnji horoskop 2016. ŠKORPIONOva godina biće puna dostignuća na ličnom planu za Škorpiona. Biće prilike da napravite neophodne promene i krenete napred u životu. Imaćete vitalnost da uživate u životu punim plućima. Drugi kvartal 2016. godine će predstavljati neke ozbiljne izazove za Škorpiona. Moraćete da donesete važne odluke nakon odgovarajuće analize. Poboljšanje životnog stila će zahtevati naporan rad i više vremena u 2016. Možete se opustiti, Saturn je napustio vaš znak (u decembru 2015), tako da će učiniti da osećate neku vrstu oslobađanja, vaš duh će biti veći i vaš nivo fizičke energije će rasti svakim danom. Život će izgledati lepše za vas i vaše namere da se ostvarivati mnogo lakše. 2016 će biti odlična godina za vas na profesionalnom nivou: Jupiter će ostati u Škorpiji do avgusta, a to će vam doneti mnogo prestiža i uspeha. Njegov položaj će vam dati realne šanse i mogućnosti za razvoj i on će vas voditi ka vašoj promociji, prosperitetu i počastima.

Ova godina biće puna dostignuća na ličnom planu za Škorpiona. Biće prilike da napravite neophodne promene i krenete napred u životu. Imaćete vitalnost da uživate u životu punim plućima. Drugi kvartal 2016. godine će predstavljati neke ozbiljne izazove za Škorpiona. Moraćete da donesete važne odluke nakon odgovarajuće analize. Poboljšanje životnog stila će zahtevati naporan rad i više vremena u 2016. Možete se opustiti, Saturn je napustio vaš znak (u decembru 2015), tako da će učiniti da osećate neku vrstu oslobađanja, vaš duh će biti veći i vaš nivo fizičke energije će rasti svakim danom. Život će izgledati lepše za vas i vaše namere da se ostvarivati mnogo lakše. 2016 će biti odlična godina za vas na profesionalnom nivou: Jupiter će ostati u Škorpiji do avgusta, a to će vam doneti mnogo prestiža i uspeha. Njegov položaj će vam dati realne šanse i mogućnosti za razvoj i on će vas voditi ka vašoj promociji, prosperitetu i počastima. Ostavljajući znak Škorpije, Saturn će ući u Dom novca i tu će ostati do decembra 2017. godine. Ova pozicija daje vam mogućnost da ovo bude finansijski profitabilna godina. Vi ste dobar i organizovan planer i koristite svoje kvalitete za finansije, koji bi mogli da vam donosu dodatne prihode i koji mogu doprineti konsolidaciji vašeg ličnog bogatstva. Drugi važan aspekt je da će se u 2016. vaše zdravlje poboljšati. Vi ćete naći neočekivane rešenja ako patite od nekih bolesti i možete napraviti korisnih promena u načinu života ako zaista to želite. Tokom ove godine, vi ćete uspeti da budete opušteniji nego ste ikada bili i to će učiniti da se osećate mnogo bolje. Kod kuće, atmosfera je mirna i topla i ako imate decu, oni će biti vaš glavni razlog za zadovoljstvo i ponos. Što se tiče vaših ličnih odnosa, bićete biše zbunjeni i uzbuđeni nego što ste bili u poslednjih nekoliko godina. Pokušajte da odvojite dovoljno vremena kada trebate da donesete neku bitnu odluku, da bi bili sigurni na kraju da ste napravili pravi izbor.
Biće značajne promene u vašem ljubavnom životu između februara i maja 2016. godine za Škorpiona. Morate da preuzmete odgovornost za novonastalu situaciju. Morate biti strpljivi u drugoj polovini 2016. godine, ali držite se Vaših ideja. Ljubav će biti strastvena i seksualno stimulišuća tokom godine.
Privrednici ne treba da pokušaju da nametnu svoje ideje preko svojih saradnika. Oni treba da srede stvari u saradnji sa svojim zaposlenima tokom godine. Poslovni ljudi treba da poboljšaju svoje veštine kroz unapređenje znanja pohađanjem kurseva. U periodu od aprila do septembra 2016. godine, ukazuju se šanse za promocije i poslovna putovanja.
Vi ćete prevazići vaše monetarne probleme sa poverenjem i vaše finansijske sposobnosti će vam pomoći da upravljate svojim finansijama. Od juna 2016. godine pa nadalje bićete u dobrom stanju što se tiče finansijskog pitanja i imaćete dovoljno novca da investirate u hartije od vrednosti. U 2016. finansijski stručnjaci mogu da vam pomognu u slučaju problema.
Vaša vitalnost će biti dobra do juna 2016. i trebate biti oprezni da je očuvate tako što ćete ograničiti svoje aktivnosti. U suprotnom vaše zdravlje će postati delikatno u drugoj polovini 2016. godine. Ishrana igra važnu ulogu u očuvanju vaše fizičke kondicije. Vaša vera u vas same će vas izvući iz zdravstvenih problema i neće biti razlog a za zabrinutost.
Budite sigurni da ponudite vašim roditeljima emocionalnu podršku koja im je potrebna. Zaboravite sve razlike iz prošlosti i krećite se napred u životu.

Odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se spolja, a ključati iznutra, dok ne rešite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2016. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava. Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. 2016. godina donosi pozitivan balans na svim poljima, dosta uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, uprkos umoru i niskom nivou energije počnite sa promenama odmah. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Godišnji horoskop 2016. STRELAC

Thu Dec 31 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U život Strelčeva 2016. će uneti velike promene. Imate nameru da radite na ličnom razvoju i vi ćete biti nagrađeni sa dosta prilika u tom periodu. To će biti osnova za vaš rast. Vaši odnosi moraju imati odgovarajuću proveru i možda ćete […]
Godišnji horoskop 2016. STRELAC