Godišnji horoskop 2016. VAGA


Godišnji horoskop 2016. VAGAVage treba da koriste svoje kreativne sposobnosti da formulišu strategiju za izgradnju sigurne budućnosti tokom 2016. Oni treba da odluče šta žele u životu, i da budu uvereni u postizanje svojih ciljeva. To će im automatski dati više samopouzdanja i pomoćiće im da prošire svoje društveni krug. Porodica će imati dominantnu ulogu u razvoju Vaga ove godine. Vi ćete biti uključeni u aktivnosti porodice u velikoj meri. Vaš nivo energije će biti visok i učestvovaćete na raznim događajima.
U 2016, odnosi će postati prioritet za vas i ovde govorimo o svim vrstama odnosa, od emotivnih ili bračnih, do prijateljstava i profesionalne saradnje. Uran će zadržati svoje luksuzno mesto u pogledu promocije svojih aspiracija prema novim stvarima, slobodi, modi i originalnosti. Uran voli emocionalne veze zasnovane na međusobnom razumevanju i poštovanju nezavisnosti vašeg partnera. Odvojen od Jupitera i Saturna, Uran će imati mnogo prijatnih iznenađenja za vas. Jupiter će imati dosta uticaja na vašoj jedanaestoj kući sreće i to će favorizovati vaše prijateljske odnose i grupne aktivnosti, na primer u nevladinim organizacijama. Učestvovaćete u događajima koji okupljaju ljude sa zajedničkim interesima ili hobija. 2016. godini, prisustvo Jupitera vam obećava mnogo mogućnosti i mnogo razloga da se zabavite i da provedete kvalitetno vreme sa svojim najbližima. Konačno, tokom cele godine 2016 (zapravo, u periodu od decembra 2015. do decembra 2017) položaj Saturna će biti korisan za vaše rasuđivanje, vaš fokus, vašu metodiku i objektivno razmišljanje, ali najviše od svega za proučavanje, za obrazovanje i za izgradnju neraskidive strategije za razvoj vaše karijere. 2016 će biti dobra godina za sticanje novog znanjem i emotivne veze. Pokušajte da budete otvoreniji za ono što je novo i nepredvidivo i naučiti da delite lepa iskustva sa ljudima oko sebe.
2016. za Vage će biti puna strasti i moći ćete da privučete partnere sa svojim magnetizmom i romantikom. Septembar 2016 je idealan za ulazak u nova partnerstva koja će drastično promeniti vaš romantični život. Nestabilne veze će se suočiti sa teškim trenucima, a neke od njih mogu završiti prekidom. Vaš emocionalni život će postati jači nakon oktobra i rezultiraće boljim ljubavnim životom. Bračni parovi mogu da planiraju prinovu ove godine.
Godina 2016. je povoljna za Vage u vezi pokretanja novih projekata. Morate se truditi i imati više samopouzdanja prilikom izvršavanja svojih ciljeva. Možete naići na otpor od nekog od vaših kolega, dok će vam drugi ponuditi svoju saradnju svim srcem. U poslu, morate biti ubedljivi da biste razbili otpor svojih saradnika. Glavne profesionalne odluke treba preduzeti u drugoj polovini 2016. godine. Ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke, i uzmite dovoljno svoga vremena da dođete do pravog zaključka.
Imate pomoć Jupitera tokom ove godine po finansijskim pitanjima, kao što su sigurne investicije i dugoročno planiranje. Vaša zarada će biti odlična i treba da se fokusirate na raščišćavanju dugova. Kraj godine je pogodan za imovinske poslove. Trebalo bi da smanjite nepotrebne troškove. Bićete zainteresovani za ulepšavanje i proširenje vaše kuće, što može povećati finansijski trošak.
Fizički, 2016. biće divna godina za ljude rođene u znaku Vage. Dobićete mnogo mogućnosti da uživate u životu. Međutim vaš emocionalno zdravlje će biti nestabilno i može se poboljšati odmorom i opuštanjem. Između aprila i jula, očekuju se oscilacije u vašoj mentalnoj stabilnosti. Od septembra pa nadalje, možete očekivati bolju psihičku snagu.
Kada je reč o porodici, verujte u politiku tipa ‘oprosti i zaboravi’.

Kod Vage, stabilnost i ravnoteža su veoma važni. Godišnji horoskop za Vagu 2016. pokazuje da će ovo biti velika godina, jer donosi toliko toga. To će inspirisati Vage da se dalje razvijaju i isprobaju nove stvari. Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Sigurno će se pojaviti neka posebna osoba koja će se truditi da zadobije vašu pažnju, ali držite strasti pod kontrolom. Ne želite da obećanje prave ljubavi sagori u plamenu ove romanse.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Godišnji horoskop 2016. ŠKORPION

Thu Dec 31 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ova godina biće puna dostignuća na ličnom planu za Škorpiona. Biće prilike da napravite neophodne promene i krenete napred u životu. Imaćete vitalnost da uživate u životu punim plućima. Drugi kvartal 2016. godine će predstavljati neke ozbiljne izazove za Škorpiona. Moraćete da […]
Godišnji horoskop 2016. ŠKORPION