Godišnji horoskop 2017. OVAN


Godišnji horoskop 2017. OVANVeć početkom Januara 2017. nastupate snažno i svojeglavo u ostvarenju svojih ciljeva, tako tipično za pripadnike zodijačkog znaka Ovan. Ovo se neće ni najmanje promeniti ni tokom 2017. godine, već ste tokom 2016. uočili da će samo upornost i istrajnost doneti dobre rezultate i spremni ste da pokušate. Ipak povremeno će biti neophodno da usporite, pre svega zbog lične sigurnosti. U suprotnom, nastavite li žustro napred, ne samo da ćete izazvati neprijatnosti za sebe, već i za voljene ljude u okruženju kreirajući nevolje koje nećete uspeti da razrešite do kraja 2017.

Ipak, treba da znate da je interval do početka Aprila dosta spokojan, idealan za selekciju i finalizaciju projekata kojima ste se bavili tokom 2016. Povoljna pozicija Jupitera tokom čitave 2017. osiguraće udruživanja koja će pomoći da sprovedete planirane zadatke u delo bez značajnih osporavajućih okolnosti. Izuzetno će vam prijati i preuzimanje inicijative u partnerskim odnosima, koje je zapravo jedna od vaših ključnih vrlina. Bićete veoma dinamični i aktivni tokom prvog kvartala 2017., i čvrsto se držati stabilnog tempa osiguravajući solidan napredak, a kraći predah kako biste napunili baterije poželjno je da planirate već sredinom Marta.

Sve što je povoljno započelo u prva tri meseca 2017. nastavlja solidnim tempom, ponovo ste u punoj snazi, energični. Ipak, dogadjaji se neće odvijati istim tempom tokom ostatka 2017. godine, stoga je potreno da pažljivo birate bitke kako ne biste izgubili snagu u sprintu na startu i u samom finišu izgubili tempo. Stoga je jedna najvažnijih lekcija koju će Ovnovi savladavati tokom godine “RAVNOTEŽA” – ulaganje u odnose i negovanje kvaliteta partnerstava. Uran će vam osigurati povremene stresne situacije nakon kojih ćete ponovo osećati iscrpljenosti i potrebu za relaksacijom. Nestrpljivost, tako tipična za vas, nije poželjna u ovo doba i nanosiće brojne štete vašim planovima, stoga se potrudite da se suzdržite i opustite. Kakva god pitanja da su aktuelna tokom Aprila (poslovna ili ljubavna) zbog naglih i nepromišljenih odluka ćete žaliti pre ili kasnije.

Do početka Juna ovaj ubrzani tempo činiće vas poprilično nervoznim. “TRI PUTA MERI – JEDNOM SECI” poštedeće vas u prvoj polovini kalendarske godine 2017. brojnih briga i nevolja. Uživajte u druženju, osmatrajte konkurente, učite od njih i negujte različitosti.

Dakle, kreirali ste makar privremeno stanje ravnoteže u svim životnim segmentima, i polako ali sigurno postajete sveni toga, vreme je da poradite i na osećaju samopoštpovanja jer evidentno je već početkom leta da ste sve čega ste se latili u prvoj polovini godine materijalozovali sa uspehom. Čak i poslovne aktivnosti koje nisu imale pozitivnu tendenciju na početku imaju spontan pozitivan tok, iako vi tokom većeg dela godine maštate neki sasvim drugi san. Kraj Marta i početak Aprila će biti važni meseci tokom 2017., a uz uticaj Plutona spremni ste da učinite skoro nemoguće već pri prvom jurišu. Bićete bogatiji za još jednu vrlinu, pratiće vas intenzivnije nego ikada osećaj da možete prozreti sve duboko skrivene tajne. Ne dozvolite da vas zavede ovaj intuitivni talas – pre promene bilo kakvih planova dobro proverite sve izvore informacija. Sve do samog kraja Septembra Saturnov trigon će sve stavljati pod znak pitanja i tražiti da osigurate dobre rezultate.

Tokom leta učestale faze otpora ometaće vaše napredovanje u poslovnim pitanjima, ali će vas zvezde podržavati na ljubavnom planu, i već tokom Maja možete očekivati mala čuda na skoro svakom koraku. Vreme je da se prepustite užicima i sanjate velike snove. Ko god da je zakoračio u vaš život nosi sa sobom spektar intenzivnih emocija jarkih boja. Čak i vaša uobičajena suzdržanost i potreba da ipak ostanete sa obe noge na zemlji, i sve positovetite sa naletima strasti, ustupiće mesto želji za uživanjem i zabavom. Stoga već početak proleća donosi početak jedne lepe emotivne veze koja će vas podsetiti kako je to biti voljen i pun ljubavi, inspirisan da pruži svu ljubav koju je dugo čuvao.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Godišnji horoskop za 2017. Ovnovima najavljuje prilive sveže energije, očekujte šansu da stvorite nove poslovne prilike tokom ove godine! Jedino ograničenje koje vas povremeno može omesti je nedostatak naklonjenosti viših instanci i nadredjenih, koje će vas izbaciti iz koloseka. Ipak ne brinite previše, obezbedićete svu neophodnu dokumentaciju ukoliko izbegnete konflikte i ljutnju, agresivan pristup. Napad na nedužne činovnike samo će lošu sitiuaciju učiniti još gorom, stoga sumnje i nedostatak samopouzdanja kompenzujte tako što ćete što više vremena provoditi sa voljenom osobom, i koristeći resurse ujedinjenim naporima realizovaćete željeno.
Stoga tokom 2017. vatreni Ovnovi stiču neverovatna iskustva, a urodjena iskrenost i srdačnost će pomoći da sve situacije rešavate brzo i efikasno. “Gola istina” neće biti nabolji način za rešavanje konfliktnih situiacija tokom 2017. jer ove godine svi blagoslovi su u rukama poslovnog ili emotivnog partnera, pa je uzajamno poštovanje i razumevanje ključni motiv. Dozirajte iskrenost u skaldu sa procenom koliko ko može da podnese.

Važno je da tokom prvog dela godine bezo i efikasno prevazidjete svoje strahove i prezir prema ljudima koji su očigledno vrlo različiti od vas. Suprotnosti se privlače poput magneta, pa budite spremni da podlegnete čarima suptilnih karaktera. Ukoliko negujete manir ljubaznostosti može vas na vaše iznenadjenje privući jedna veoma direktna i dinamična osoba. Ukoliko držite do intelektualnih vrednosti može vas opčiniti neko ko živi veoma jednostavno ali poseduje veoma atraktivnu spoljašnjost.
Tokom 2017. za vaš poslovni napredak ključni igrači biće osobe ženskog pola, koleginice, klijentkinje, direktorke, koordinatorke. Potrudite se da balansirate izmedju poslovnog i ptijateljskog stava (malo laskanja može doneti samo poboljšanje odnosa). Dva para ruku mogu ostvariti više udruženim snagama – iako je konkurencija ponekad sjajan motivator saradnja je još moćniji alat na putu ka uspehu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Da li su prvorođena deca pametnija?

Sun Sep 25 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Decenijama unazad, istraživači su uočavali da su, u proseku, prvorođena deca ostvarivala bolje rezultate na testovima inteligencije u odnosu na svoju mlađu braću i sestre. Što je dete rođeno kasnije, to je njegov IQ bivao manji u poređenju sa starijim siblinzima. Ukoliko […]