Categories: USLUGE

Godišnji horoskop 2024.

Published by
Jasmina Knezevic 063222539
Share

U narednim danima uz Rx Merkura ulazimo u samo finale 2023. i sada je vreme da se podigne zavesa na pozornici 2024. i da osvetlimo šta vas čeka tokom narednih 12 meseci!
Godina 2024. obiluje astrološkim događajima: počev od tranzita planeta kroz znakove, važnih prolećnih i jesenjih pomračenja, retrogradnih faza Merkura, Venere, Saturna i Neptuna.

Pluton okončava svoj 14 godina dug tranzit kroz zodijački znak Jarca, a 2024. planeta sada donosi novi talas promena ovog puta za grupu fiksnih znakova, dominantno za Vodolije, a sedundarno i za zodijačke znakove Bik, Lav i Škorpion.

 

Zodijački znak Vodolija
Pred vama je period obnove u profesionalnoj sferi, predstojeći dugo očekivani prvi za narednih 14 godina kvadrat Sunca sa Uranom na 00 stepenima Bika i Vodolije nagovestiće neočekivane promene i izazove, zahtevajući otvorenost, dobru dozu fleksibilnosti i spremnost za inovacije. U prvoj polovini 2024. godine, posebno u intervalu od januara do maja sledi i kvadrat Sunca prema Jupiteru donosi preispitivanja ličnih ambicija i planova, što zahteva umerenost i realističniji pristup životnim izborima.

Februar će obeležiti konjunkcija Sunca sa Plutonom što će pojačati vašu želju za dostignućima i pomoći u realizaciji ambicioznih projekata.

U Martu je aktivna konjunkcija Sunca sa Venerom i Marsom koja donosi talas dodatne energije i entuzijazma neophodnih za realizaciju novih ideja.

Leto, posebno Jun, obećava da će biti povoljan za razvoj karijere zahvaljujući harmoničnim trigonima Sunca sa Venerom, i dozu mentalne živosti zahvaljujući kvadratu sa Merkurom.

U jesen, tokom Oktobra, harmonični aspekti Sunca sa Merkurom pomoći će vam u postizanju profesionalnih ciljeva i jačanju poslovnih veza.

 

Šta možete saznati iz analize Godišnjeg horoskopa za 2024.?
Koji segmenti vašeg života će biti najaktivnije u narednoj godini, otkrivamo koje su to životne oblasti u kojima treba očekivati uspeh, a u kojima treba biti postepen, oprezan, možda čak mudro sačekati bolje vreme za razvoj.
Šta analiziramo: ljubav, novac, karijera, zdravlje.
Gde da očekujem najveći uspeh? A gde se čuvati neuspeha?

Koji izazovi i koje nove mogućnosti su pred vama? Sve ću to analizirati u vašem horoskopu

Zakaži odmah https://subscribepage.com/horoskop

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Published by
Jasmina Knezevic 063222539

Recent Posts

Astrološki događaji za 22.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Astrološki događaji za 21.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Japanski kalendar Srećnih dana za APRIL 2024.

21.04.2024. 先負 SENBU tj SAKIMAKE SM ~ Dan Ranog Gubitka Potrebno je da sve radite mirno,…

Sunce kvadrat Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Sunce i Pluton na…

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA Zgrabite vaš natalni horoskop ili klik na link NATALNA…

Venera u znaku Ovna *tranzit

Vreme je za vruću prolećnu romansu. Ako po prirodi nemate visok stepen samopouzdanja i dojadili…