Horoskop i venčanje


Venčanje je jedno od najlepših događaja u životu. Kako ga zamišljaju romantične Ribe i Vage a kako glamurozni Lav.

Ovan
Uvek originalni Ovan voli da bude u središtu pažnje, pa tradicionalna ceremonija nije najbolji izbor za njega. On svoje venčanje zamišlja kao jedinstven događaj o kojem će se pričati godinama. Sudbonosno “da” izreći će u morskim dubinama, na golf terenu ili dok s partnerom jaše u suton.

 

Bik

Za razliku od ekstravagantnog Ovna, Bik ima puno staloženije želje. Veliki ljubitelj prirode najradije bi svoje zavete izrekao u planinama, ranču ili u romantičnom vinogradu. Ovaj gurman obožava hranu pa će svoje goste ugostiti najfinijim jelima i desertima, a u nedostatku boljeg mesta za venčanje izabraće luksuzni hotel.

 

Blizanci

Blizanci su tradicionalni po pitanju venčanja. Oni vole retro ugođaj i biraju mesta koja imaju šarm, a venčanje u inostranstvu dolazi u obzir samo ako mogu da povedu i sve svoje prijatelje. Najvažnije im je da se svi dobro zabavljaju, pa se na njihovim svadbama može očekivati ples do ranih jutarnjih sati.

 

Rak

Romantični Rak voli mirno okruženje u kojem se oseća kao da je kod kuće pa su imanja sa livadama idealna za njega. Venčanja u inostranstvu mu ne odgovaraju, a osim lokacije izuzetno mu je važna hrana. Rak voli da se brine o drugima pa će se pobrinuti da se gosti odlično zabave.

 

Lav

Glamurozni Lav sve radi sa stilom, pa se na njegovom venčanju ne očekuje ništa manje od savršenstva i hotela sa pet zvezdica. On obožava sunce pa je plaža idealno mesto za razmenu zaveta.

 

Devica

Savesna Devica i kad je venčanje u pitanju pazi na svaki dinar ali i da sve bude u skladu s prirodom. Ona će svojim gostima pružiti sve, ali bez prevelikog rasipanja.

 

Vaga

Vaga je jedan od najromantičnijih znakova i venčanje joj je jako važan događaj u životu. Ona želi da sve bude veličanstveno pa najčešće bira stari dvorac ili venčanje na kruzeru uz zalazak sunca. Ipak, istovremeno je veoma prevrtljiva pa može iznenaditi odabirom jednostavnog trendi restorana.

 

Škorpija

Škorpija opsesivno čuva svoju privatnost pa se obično odlučuje za privatna imanja koje nude maksimalnu zaštitu. Ako to ne može dobiti, radije će izabrati egzotičnu destinaciju u koju će pobeći samo s partnerom bez gostiju.

 

Strelac

Strelac baš kao i Ovan voli da bude drugačiji od drugih zbog čega ne želi klasično venčanje. Njegov izbor su daleke egzotične destinacije na kojima će mu zavideti svi prijatelji. Obala Afrike, luksuz u Dubaiju ili Alpe pristaju njegovim ekstravagantnim zahtevima.

 

Jarac

Jarac je jako tradicionalan i idealno venčanje zamišlja u crkvi u kojoj su se venčali njegovi roditelji. Drži do običaja, pa venčanice u bilo kojoj drugoj boji osim bele ne dolaze u obzir. Prijem se odvija pod belim šatorom u društvu samo najbližih ljudi.

 

Vodolija

Baš kao Ovan i Strelac, i Vodolija priželjkuje egzotično venčanje. On sudbonosno “da” želi izreći dok skače bandži, pod vodom ili u balonu, a za idealnu lokaciju preleteće i okean da bi je pronašao. Ovaj se znak vodi poslovicom što neobičnije, to bolje. Iako obično ne može dobiti dozvolu za to šta želi, on će ipak pokušati da napravi nešto što dosad niko nije.

 

Riba

Romantičnim Ribama baš kao i Jarcu važna je tradicija, ali pre svega žele u bračnu luku da uplove blizu vode. Resort na obali mora ili plaža idealno su mesto za njih, a neće odoleti ni prijemu na brodu. Osim toga, jako paze na muziku i ples pa će od gostiju očekivati da svoje plesno umeće pokažu na podijumu.

24sata


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kineski mesečni horoskop

Sun Nov 10 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email PACOV Pokušajte da odolite primamljivim jelima u ovom mescu Svinje, koju, kao što mu i ime kaže, izaziva na prejedanje. Poslušajte osećanja i budite svesni svojih izbora.Mlad mesec 3. novembra vam otvara nove mogućnosti za shvatanje stvari i dešavanja koja vas okružuju.Ovog […]