Mesečni horoskop za Juli *DEVICA


Virgo-HoroscopeSamopouzdanje i pozitivan trend koji pratite donosi sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem na različitim stranama. Osećate priliv kreativne energije i potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili interesovanja. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Potrebno je da ispunite određene uslove kako biste ostavili dobar utisak na poslovne partnere. U periodu od 18. jula, obratite pažnju na korisne susrete ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži Vaše ideje, potrebno je da udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima. Sačuvajte optimistički pristup i jasnu viziju o svojim ciljevima, zapaženi uspeh podrazumeva izvesno »žrtvovanje« ili neprekidno ulaganje stvaralačkog napora. Vaša emotivna inspiracija i pozitivno raspoloženje u momentima odslikavaju stanje Vašeg duha i čine Vas vrlo zahtevnom osobom. Tragate za različitim podsticajima koji Vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate da delujete promišljeno, čini Vam se da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najjače deluju dobro isplanirane situacije. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono sto osećate srcem, a ne glavom. Dovoljno ste umešni u želji da unapredite svoj ljubavni život. Ako ste mladi ili slobodni prihvatite stil zavodjenja, ali sačuvajte i pravu meru ukusa. Ispoštujte nečije potrebe ili osećanja u onoj meri, koja donosi zajedničko zadovoljstvo i užitak.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u jedanaestom, uz naglašeni uticaj Venereu dvanaestom polju, donose niz srećnih okolnosti i nove emotivne talase. Najveći uticaj na ličnu sreću ima porodica ili Vaš odnos sa voljenom osobom. Uz povoljne uticaje Neptuna i Plutona, očekuje Vas serija važnih događaja ili nova ljubavna romansa. Slobodno prihvatite različite izazove sa namerom da ostvarite profesionalni uspeh i da proširite svoje saznajne vidike kroz nove životne situacije – mnoge privilegije su na Vašoj strani.

Posao – Tokom ovog perioda mnogo toga dobrog bi moglo da se dogodi što će vam ići u prilog. Iskoriste sve planetarne pozicije koje vam u velikoj meri idu naruku. Bilo bi dobro da budete kooperativniji, jer Mars, planeta koja podstiče kod vas kriticizam neće biti baš sjajno postavljena prema vašem znaku.Sve do pred kraj juna tranzit ove planete energičnosti preko Blizanaca može vas učiniti konstruktivnim, naročito pri rešavanju praktičnih problema, posebno ako se rođeni krajem znaka.Ipak, Merkur, vladalac vašeg znaka i vaše astrološke kuće karijere ide retrogradnim hodom i to preko astrološke kuće javnosti i prijatelja zbog čega možete biti pomalo izmanipulisani a da toga niste svesni. Planeta od koje možete imati koristi je Saturn zbog čega bi trebalo da se držite ustaljenih šema i rasporeda poslova, da imate poverenja u Škorpiju ili Jarca a ulazak Jupitera u znak Raka može kod vas podstaći želju za proširenjem poslova, posebno ako radite u okviru nekog većeg tima, grupe, na nekom velikom projektu. Vaše kolege mogu imati pogrešnu percepciju stvarnosti i mogu biti ponete entuzijazmom što će pokušati da prenesu i na vas. Ostanite racionalni i ne dopustitite da vas bilo ko nagovori ne nešto što osećate da ne bi trebalo da prihvatite.

 

Ljubav – Ako ste dugo u vezi ili braku, došlo je vreme da uradite nešto što bi moglo da kvalitet vašeg odnosa značajno poboljša. Možete planirati preseljenje ili zajendički put. Takođe, dobro će proći i oni koji su slobodni. Muškarci Device mogu ući u tajnu vezu jer Venera tranzitira preko njihovog astrološkog polja tajnih ljubavi a da toga nisu ni svesni. Mnogo toga bi moglo da krene nabolje, posebno u vreme punog Meseca u Jarcu 23.juna i u vreme mladog Meseca u Raku 8.jula. Međutim, između ta dva datuma, mogući su razni susreti, posebno 30.juna i 1.jula koji mogu doneti neočekivane susrete sa osobama kojima nikada niste mogli da odolite. Ako se radi o sportisti, osobi koja često putuje ili živi na nemačkom jezičkom području, bilo bi dobro da se ne nadate nekom značajnijoj promeni u načinu na koji vaša veza funkcioniše, naročito ako traje duže od godinu dana. Ako sretnete nekog ko vam je bio drag u mladosti, rado ćete se upustiti u flert ili u pokušaj obnove veze, naročito ako ste u zrelim godinama. Porodični život bi trebalo da bude mnogo kvalitetniji u ovom periodu i partneri koji su u barku trebalo bi da idu negde na odmor ili da organizuju češće susrete sa prijatelja što će i njihovom odnosu dati nov kvalitet.

Zdravlje – Moguća povreda na radu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *LAV

Tue Jun 25 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da primenite stečeno iskustvo na nove poslovne mogućnosti. Nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobru procenu ili izbor, nakon test situacija očekuje […]
Mesec u Lavu *tranzit