Mesečni horoskop za Juli *LAV


Leo-HoroscopeNalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da primenite stečeno iskustvo na nove poslovne mogućnosti. Nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobru procenu ili izbor, nakon test situacija očekuje Vas ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. Uskladite svoja interesovanja u odnosu na vodeći poslovni trend, koji obećava praktične aspekte ili materijalne rezultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu, kao i da rešite neka imovinska ili investiciona pitanja. U periodu od 11. jula, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje interesa. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u dvanaestom polju i uz povoljan uticaj Venere u Vašem sazvežđu, doneće Vam nove i bolje mogućnosti na svim poljima. Uz dobre aspekte Urana u devetom polju, bićete podstaknuti na misaonu angažovanost uz idejno planiranje i praktično delovanje. Sa pojačanim uplivom Venere i Marsa početkom meseca, imate sjajnu priliku da promenite ili ulepšate svoj ljubavni život, a zatim i da odredite nove ili »dostižne ciljeve« u partnerskim odnosima. Potrebna Vam je iskrena podrška na različitim stranama. Uspeh, sreća i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva i zajedničkog delovanja.

Posao – Merkur, planeta koja upravlja vašim poslovima, javnošću i prijateljima tranzitiraće veći deo perioda u retrogradnom hodu preko vašeg astrološkog polja tajnih neprijatelja. Moguće da ćete često sami sebi biti najgori neprijatelj. Mogući su veliki poslovni projekti ali jedini problem može biti vaša neodlučnost za koji od dva posla koji vam se nude da se odlučiete. Uran, planeta originalnosti koji vlada vašom karijerom, posebno kod onih koji su prisutni u javnosti, bave se umetnošću, sportom ili rade na institutima, sa strancima može učiniti prilično upornim u ostvarenju svojih ambicija.Ako želite da uđete u neki privatni posao trenutni period ne ide vam u prilog. Naglašena je kreativna crta jer će Venera, planeta estetike ući u vaš znak i ovo je posebno dobar period za sportiste i glumce. Prenaglašen znak Raka na vas može delovati totalno obeshrabrujuće ili kod onih koji su posebno talentovani ili inventivni, može podstaći potrebu za učestvovanjem na nekim velikim i značajnim projektima.Od vaše darežljivosti malo ko ima koristi tako da bi bilo dobro da upravljanje finansijama prepustite nekom ko se u to bolje razume.Ako tokom ovog perioda nekom pozajmite novac, teško da će vam ga ikada vratiti. Putovanja u inostranstvo mogu doneti interesantne ponude na duži rok i interesantna poznanstva koja mogu biti veoma  značajna za vašu dalju karijeru.

Ljubav- Ma kog pola da ste i ma koje da ste godište, budite spremni na mnoge ustupke.Najteže će biti onima koji su skloni paralelnim vezama ili tajnim ljubavima iz bilo kog razloga. Ako ste u vezi sa Bikom, Vagom ili Rakom, trebalo bi da budete lojalni partneru i verovatno će on biti spreman da na najpozitivniji način utiče na vas. Venera, planeta koja ima velikog uticaja na ove znaka prelazi od kraja juna preko vašeg znaka donoseći potrebu za provodom, uživanjem ali ako sretnete Vodoliju ili Ovna oko 1.jula, ne ulazite ni kakvu romansu ili flert, možete sebi u priličnoj meri iskomplikovati život. Porodični život je većini Lavova prilično sumoran ili, ako su mladi, imaju osećaj da im roditelji ograničavaju mnogo toga. Rođeni sredinom ili krajem 70tih nalaze se na nekoj vrsti prekretnici i imaju potrebu da, ma koliko dugo da su u vezi, uđu u brak ili započnu zajendički život.Mesec kao vladalac vaše astrološke kuće tajni i intuicije neće vam biti baš od pomoći.Možete u vreme Mesečevi četvrti biti preterano skloni promenama raspoloženja što će na partnera delovati prilično destabilizuće i zbog toga se uzdržite od kritika na partnerov račun 23.i 30.juna, 8.i 16. jula.

Zdravlje – Smanjite obroke.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *RAK

Tue Jun 25 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Nalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju […]