Mesečni Horoskop za Juli *OVAN


Aries-HoroscopeUporno zagovarate svoje poslovne ciljeve, ali imate utisak da Vas prate loše okolnosti ili da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše ideje. Stalo Vam je da se distancirate od javnih rasprava i da pravilno zaštitite svoje interese, međutim različite okolnosti diktiraju naporne uslove ili ubrzani tempo u poslovnoj saradnji. U periodu oko 13. jula, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas naterati da prihvatite i neke dopunske poslove. Krajem meseca očekuju Vas novi poslovni kontakti i bolji uslovi. Potrebno je da prihvatite određeni stepen poslovnog rizika, kao osnovni uslov za dalje napredovanje i uvećanu zaradu. Želite da zaboravite na neke ružne situacije, ali još uvek niste sigurni u svoje emotivne odluke. Kada se nalazite na korak do rešenja, u Vama se pokreće i nova emotivna dilema ili sumnja. Jasno Vam je da »trenutni ljubavni bljesak«, ne odslikava pravu sreću koju tražite. Nedostaje Vam nečije razumevanje, imate utisak kao da se udaljavate od jedne drage osobe. Trenutak je da iskreno progovorite pred bliskom osobom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Važno je da korigujete svoje greške, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na iskrena osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju privlače osobe različitih profila. Tek kada pravilno shvatite svoje emotivne zablude možete da napravite dobar ljubavni izbor. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« mogu da se ostvare.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u četvrtom, uz povoljan uticaj Venere u Vašem petom polju podstiču u Vama stvaralački impuls i potrebu za ličnim usavršavanjem. Povoljni uplivi Urana u Vašem sazvežđu, upućuju na nove ili promenjene ciljeve, potrebno je da udružite svoje interese sa bliskim osobama i da zajednički investirate u lepšu i srećniju budućnost. Bez obzira na stepen ličnog uspeha, vrhunsko zadovoljstvo i ona »najlepša čarolija« se krije u ljubavnim susretima.

Posao – Ulaskom Sunca, planete koja ima velikog uticaja na vas u znak Raka počinjete da rešavate mnoga važna pitanja. Ako ste u zrelom dobu i imate već izgrađenu karijeru, vreme je da uradite nešto po pitanju saradnje sa strancima, da uložite novac u nekretnine ili da već početkom perioda u vreme punog Meseca 23.juna obavite razgovor sa nekim ko vam može pomoći da rešite neki važan probleme. Retrogradni Merkur, planeta komunikacije i putovanja može u velikoj doprineti odlaganju nekih poslovnih planova i verovatno nećete biti baš prijatan sagovornik .Mlad Mesec u Raku 8.jula u konjukciji sa Merkurom čini vas veoma teškim za svaki oblik saradnje a ako ste mladi i od nedavno na novom radnom mestu možete pomisliti da vas pretpostavljeni ne cene dovoljno.Ako se bavite poslom zbog koga ste poznati u javnosti ili želite da se proslavite, da uradite nešto veliko, prva Mesečeva četvrt u Vagi 16. jula donosi mogućnost  susreta sa nekim ko će prepoznati vaš talenat ili će ceniti vaše kvalitete.Tokom celog perioda možete imati potrebu za luksuzim načinom života i potrudićete se da zaradite dovoljno da sebi možete da priuštite mnogo toga o čemu ste samo mogli da sanjate. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu imati sreće na lutriji ili će možda renovirati stambeni prostor, kupiti nekretninu, obezbediti sebi putovanje na neke atraktivne turističke destinacije.

Ljubav – Prvih sedam dana nemojte donositi nikakve odluke po pitanju ljubavnog života naročito ako pripadate poslednjoj dekadi znaka. Prvog jula možete biti posebno skloni da na impulsian način reagujete na sve što vam ne odgovara u okviru porodičnog života a mladi slobodni Ovnovi mogu 1. ili 2. jula ući u vezu sa Vagom,Lavom ili Bikom. Ako ste rođeni krajem marta i početkom aprila spremni ste da se prvih dana jula angažujete oko nekog ko je prilično glamurozan, strastven ali i prilično egocentričan. Veza sa Jarcem i Škorpijom može biti prilično stresna dok bi jedna Vodolija ili neki drugi Ovan mogli privući vašu pažnju sve do 13.jula. Ulazak Jupitera u znak Raka posle 12 godina, pozitivno utiče na sve dekade i verovatno ćete biti raspoloženi da,  naročito ako ste duže u vezi uđete u brak ili ako ste u braku, možda da razmišljate o preseljenju ili započinjanju zajedničkog biznisa zajedno sa partnerom.Ovnovi koji su rođeni sredinom sedamdesetih mogu imati osećaj da su na velikoj prekretnici, moguće je planiranje porodice, značajne promene u okviru privatnog života.

Zdravlje – U dobroj ste kondiciji.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tajna je otkrivena

Sun Jun 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Želeo bih da vas pitam jedno prosto pitanje. Razumevanje odgovora bi moglo da promeni vaš život zauvek. Razmislite o tome pažljivo. Onda nastavite da čitate. Evo ga pitanje: Šta vam je najbitnije u vašem životu?  Koji ste odgovor smislili? Zdravlje? Porodica? Razum? […]