Mesečni horoskop za Juli *RAK


Cancer-HoroscopeNalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše kreativne sposobnosti. U periodu do 24. jula, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka finasijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja, većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u Vašem sazvežđu, uz povoljan uticaj Venere u drugom polju predstavljaju sjajan spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Osećate veliki zanos, kreativnu energiju i potrebu da ostvarite svoje »velike snove«. Povoljani uplivi SMČ i podsticaje koje dobijate od Neptuna i Plutona se odražavaju na novu sreću u ljubavnim odnosima, kao i na nova saznanja ili na potrebu za ličnim usavršavanjem. Sreća i uspeh su dostižni uz pozitivnu orijentaciju. Oslonite se na svoju intuciju i osećanja – kao najboji putokaz ka novoj sreći.

Posao – 
Jedan od najznačajnijih perioda u toku dvanaestogodišnjeg ciklusa, posebno za znake koji su pod uticajem Jupitera je upravo ulazak ove planete dobrotvora u njihov znaka. Dobar aspekt između Jupitera koji krajem juna ulazi u vaš znak i Saturna, planete pravičnosti i opozicija Jupitera i Plutona koja će biti sve naglašenija do kraja ovog perioda zahtevaće od vas da budete krajnje iskreni, uviđavni, kooperativni. Mnogi će planirati, posebno nakon 13. jula da uđu u neki nov, privatni biznis i moguće da ćete praviti plan već poslednje sedmice juna kako da proširite svoj poslovanje. Biće vam potreban neko ko će u vaše ime i za vaš računa obavljati neke veoma važne poslove. Mesečeve mene donose nove interesantne događaje, kako pun Mesec 23. juna, tako i mlad Mesec u vašem znaku 8.jula.Upravo u to vreme dobro čitajte sve što vam ponude, ugovore, dokumenta, poslovne ponude,  budite spremni da prihvatite nove projekte ali samo uz savet iskusnijih od vas.Mars, planeta akcije, energičnosti i brzine, vladalac astrološke kuće karijere i kreativnosti u vašem znaku od 13. jula donosi potrebu za otvorenim iskazivanjem svojih stavova što može biti mač sa dve oštrice naročito ako ste u bilo kojoj vrsti spora ili neprijateskim odnosima sa osobama na položaju.

Ljubav -Veći deo ovog perioda, Jupiter, planeta koja ne emotivnom planu donosi potrebu za sigurnošću ili vezu sa nekim ko posluje sa strancima biće u dobrom aspektu sa Neptunom u Ribama, planeti koja joj je najsličnija zbog čega možete, posebno ako ste slobodni, dobiti želju da produbite odnos sa nekim ko često putuje, živi  u drugoj zemlji ili se radi o strancu. Možete ući u vezu sa nekim ko ima brojne poslovne probleme što može u priličnoj meri otežati vaš odnos.  Saturn, planeta sporosti, principijelnsoti i konzervatizma u dobrom aspektu sa Neptunom i Jupiterom u vašem znaku posle 1.jula može doneti stabilnost u vezi i „obećava“ vam da vaša veza može da potraje. Moguća je strastvena veza posle 13.jula. Ako partner ima dosta problema bilo sa finansijama ili u ostvarenju svojih prava, ambicija, potrebno je mnogo strpljenja da biste držite kontrolu nad događajima u vašem životu.Pozicija Venere, planete ljubavi i nežnosti,  koja ima velikog uticaja na vaš znak krajem juna ulazi u Lava zbog čega vam se može dopasti neko s posla, osoba sa kojom nemate mnogo dodirnih tačaka ali joj se izuzetno divite. Ipak, dobro se pazite onih koji su skloni flertu i koji lako daju obećanja.U vreme mladog Meseca u vašem znaku 8. jula možete olako dati obećanje jednoj Devici ili Blizancima. Dame Rakovi bi trebalo da izbegavaju veze sa mnogo mlađim partnerima.

Zdravlje – Kontrolišite šećer u krvi.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *BIK

Tue Jun 25 , 2013
Okolina često ima presudnu ulogu u poslovnom dijalogu, tako da Vas novi događaji ili informacije upućuju na proširene kontakte u odnosu sa saradnicima. Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, međutim postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza […]