Mesečni horoskop za Juli *RAK


Cancer-HoroscopeNalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše kreativne sposobnosti. U periodu do 24. jula, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka finasijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja, većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u Vašem sazvežđu, uz povoljan uticaj Venere u drugom polju predstavljaju sjajan spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Osećate veliki zanos, kreativnu energiju i potrebu da ostvarite svoje »velike snove«. Povoljani uplivi SMČ i podsticaje koje dobijate od Neptuna i Plutona se odražavaju na novu sreću u ljubavnim odnosima, kao i na nova saznanja ili na potrebu za ličnim usavršavanjem. Sreća i uspeh su dostižni uz pozitivnu orijentaciju. Oslonite se na svoju intuciju i osećanja – kao najboji putokaz ka novoj sreći.

Posao – 
Jedan od najznačajnijih perioda u toku dvanaestogodišnjeg ciklusa, posebno za znake koji su pod uticajem Jupitera je upravo ulazak ove planete dobrotvora u njihov znaka. Dobar aspekt između Jupitera koji krajem juna ulazi u vaš znak i Saturna, planete pravičnosti i opozicija Jupitera i Plutona koja će biti sve naglašenija do kraja ovog perioda zahtevaće od vas da budete krajnje iskreni, uviđavni, kooperativni. Mnogi će planirati, posebno nakon 13. jula da uđu u neki nov, privatni biznis i moguće da ćete praviti plan već poslednje sedmice juna kako da proširite svoj poslovanje. Biće vam potreban neko ko će u vaše ime i za vaš računa obavljati neke veoma važne poslove. Mesečeve mene donose nove interesantne događaje, kako pun Mesec 23. juna, tako i mlad Mesec u vašem znaku 8.jula.Upravo u to vreme dobro čitajte sve što vam ponude, ugovore, dokumenta, poslovne ponude,  budite spremni da prihvatite nove projekte ali samo uz savet iskusnijih od vas.Mars, planeta akcije, energičnosti i brzine, vladalac astrološke kuće karijere i kreativnosti u vašem znaku od 13. jula donosi potrebu za otvorenim iskazivanjem svojih stavova što može biti mač sa dve oštrice naročito ako ste u bilo kojoj vrsti spora ili neprijateskim odnosima sa osobama na položaju.

Ljubav -Veći deo ovog perioda, Jupiter, planeta koja ne emotivnom planu donosi potrebu za sigurnošću ili vezu sa nekim ko posluje sa strancima biće u dobrom aspektu sa Neptunom u Ribama, planeti koja joj je najsličnija zbog čega možete, posebno ako ste slobodni, dobiti želju da produbite odnos sa nekim ko često putuje, živi  u drugoj zemlji ili se radi o strancu. Možete ući u vezu sa nekim ko ima brojne poslovne probleme što može u priličnoj meri otežati vaš odnos.  Saturn, planeta sporosti, principijelnsoti i konzervatizma u dobrom aspektu sa Neptunom i Jupiterom u vašem znaku posle 1.jula može doneti stabilnost u vezi i „obećava“ vam da vaša veza može da potraje. Moguća je strastvena veza posle 13.jula. Ako partner ima dosta problema bilo sa finansijama ili u ostvarenju svojih prava, ambicija, potrebno je mnogo strpljenja da biste držite kontrolu nad događajima u vašem životu.Pozicija Venere, planete ljubavi i nežnosti,  koja ima velikog uticaja na vaš znak krajem juna ulazi u Lava zbog čega vam se može dopasti neko s posla, osoba sa kojom nemate mnogo dodirnih tačaka ali joj se izuzetno divite. Ipak, dobro se pazite onih koji su skloni flertu i koji lako daju obećanja.U vreme mladog Meseca u vašem znaku 8. jula možete olako dati obećanje jednoj Devici ili Blizancima. Dame Rakovi bi trebalo da izbegavaju veze sa mnogo mlađim partnerima.

Zdravlje – Kontrolišite šećer u krvi.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *BIK

Tue Jun 25 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Okolina često ima presudnu ulogu u poslovnom dijalogu, tako da Vas novi događaji ili informacije upućuju na proširene kontakte u odnosu sa saradnicima. Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, međutim postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Povremeno osećate nedostatak koncentracije […]