Mesečni horoskop za Juli *RIBE


Pisces-HoroscopeOsećate psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih ili dodatnih obaveza. Loša komunikacija u odnosu sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju Vaš poslovni status. Mudro rešenje je, da zatražiti nečiji savet ili podršku. U periodu do 22. jula, možete da završite sve važnije poslovne zadatke i obaveze. Krajem meseca, očekuje Vas dobra prilika koja garantuje poslovno-finansijsku satisfakciju ili neki vid javnog priznanja. Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u petom, uz povoljan upliv Venere u Vašem šestom polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih ili imovinskih pitanja. Uz dobre uticaje Saturna, Neptuna i Plutona, osećate dodatni priliv pozitivne energije, optimizam i podsticaj za usvajanjem novog saznanja ili praktičnog iskustva. Očekuju Vas zanimljivi susreti, koji će Vas inspirisati na stvaralaštvo i na razmenu emotivne energije. Želite da osetite novi životni uzlet i da ulepšate svoje okruženje.

Posao- Prelazak Sunca preko vašeg znaka ne donosi baš toliko povoljnosti koliko možete očekivati jer je Sunce u vašem znaku „slabo“ i predstavlja neku vrstu „okidača“ za sve što možda baš ne treba da uradite. Pazite se nekog Ovna jer je i on  ugorožen retrogradnim hodom Marsa preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i ako sa njim budete pravili dogovor, ili sa jednim Lavom, od posla najverovatnije neće biti ništa. Malo ko u poslednje vreme ima poverenje u vas jer ste prilično tajanstveni. Od prošle godine od kada je harizmatični i moćni Pluton ušao u astrološko polje vaših tajni ali i tajnih neprijatelja, počeli ste da intrigirate javnost. Čak i ako niste prisutni u javnom životu, kolegama, prijateljima i članovima porodice malo toga je jasno kada su vaši poslovni planovi u pitanju. Konfuzija se nastavlja krajem januara kada budete bili egzaltirani pričom o velikoj zaradi od strane osobe koja lebdi u oblacima a vi ćete joj se pridružiti u tome. Ipak, ova godina je i te kako bitna za vas jer će Jupiter, planeta koja simbolizuje enormno bogatstvo prelaziti preko svog sedišta u Ribama i vama zaista može upasti kašika u med. Malo bolja organizacija života doneće vam uspeh i moućnost vrtoglavog uspona u karijeru.

Ljubav- Romansa na poslu, to je ono što čeka Vodoliju a moguće i poznanstvo u društvu prijatelja.  Ako ste muškarac rođen u ovom znaku u nešto ste povoljnijoj poziciji od pripadnica lepšeg pola, jer će one morati da u priličnoj meri koriguju svoje ponašanje ili pokuašaju da se zaista promene da bi uspele da dobiju poštovanje od strane partnera koji je i sam u nekoj vrsti konfuzije. Lični kontakti donose mnogo više uzbuđenja nego komuniciranje preko Interneta ali upravo se to može dogoditi većini predstavnika vašeg znaka jer ste pod velikim uticajem Urana u Ribama koji vas čini „nevidljivim „ za mnoge pa i za one koji bi želeli da se sa vama upuste u vezu. Moguća je veza sa osobom koja je prisutna u javnosti, ili sa sportistom sa nekim ko će postići mnogo u okviru posla ali je trenutno ili van tokova javnog života ili opsednuti svojim problema.  Ako i vaš posao ima veze sa javnošću, udvaraće vam se verovatno neko ko često putuje posla radi i neko ko je pomalo površan ali vama odavno već drag a niste nikako uspevali da uspostavite pravu komunikaciju. Mnoge Vodolije su pred drugom značajnom vezom ili pred drugim brakom.

Zdravlje –  Mars i to u retrogradnom hodu u polju partnerstva može doneti povredu u grupnom sportu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *STRELAC

Sun Jun 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zbog čestih promena na poslovnoj sceni Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Možda Vam povremeno nedostaju strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Irtira Vas nečija formalna uloga i ponašanje u poslovnim pregovorima. Imate osećaj da novi događaji […]