Mesečni horoskop za Juli *ŠKORPION


Scorpio-HoroscopeU želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas značajna poboljšanja u periodu od 10. jula. Potrebno je da uspostavite bolju selekciju i nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem. U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja, da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u devetom, uz uticaj Venere u desetom polju, donose sjajnu mogućnost za profesionalnim napredovanjem i rešavanjem imovinskih ili ličnih dilema. Upliv Saturna u Vašem sazvežđu, kao i aspekti sa Neptunom i Plutonom upućuju na potrebu za promenama, prestižom, zadovoljstvom, ali i dodatnim oprezom. Potrebna Vam je unutrašnja snaga i pozitivna orijentacija, kako biste ostvarili zajedničku sreću u različitim pravcima.

Posao- Moglo bi se reći ne samo da je ovo jedna od onih godina, na koju ste dugo čekali. Iako ste imali verovatno raznih promena u statusu, ako se bavite poslom koji vam omogućava dosta slobode u odlučivanju, posebno ako poslujete sa strancima, tranzit Jupitera, planete koja je simbol inostranstva preko Raka donosi mnogo toga dobrog. Spremni ste na novi početak. Dobar aspekt između Jupitera, vladaoca astrološke kuće posla i novca sa Neptunom planetom mašte i kreativnosti, takođe simbolom inostranstva i Saturna, planete odlučnosti, istrajnosti u vašem znaku daje vam neverovatnu snagu.Ako budete želeli da počnete da se bavite nekim novim poslom biće vam potrebna pomoć iskusnih koleginica ma kog pola da ste, osoba koje su dosta putovale, koje su obrazovanije od vas, koje imaju iskustva sa finansijama i moguće sa nekretninama. Venera u Lavu pojačava mogućnost plasiranja ideja na pravi način, neku vrstu ekskluziviteta koji vam je potreban.Retrogradni Merkur u Raku donosi nevolje onima koji ne umeju da rukuju novcem, koji nisu spremni da poslušaju savete mudrijih ali u vreme punog Meseca 23.juna i mladog Meseca 8.jula bićete svesni da je u vašem interesu da zatražite savet stručnog lica u vezi sa poslom kojim se bavite.Mars, jedan od dva vladaoca vašeg znaka u Raku slabi oštricu vašeg „noža“ pa je možete usmeriti u pogrešnom pravcu ako ne budete zadovoljni rezultatom. Pazite da ne izazovite zaviste okoline i sa onima koji vas ne vole nađite načina da izmirite račune.

Ljubav- Predstavnici vašeg znaka, slobodni ili ne, mogu se zaljubiti i to u nekoga ko je rođen u inostranstvu ili izvesno vreme živeo u inostranstvu.Ako vam se javi neko iz rane mladosti ili neko s kim ste u vezi od 2002. ili 2006. možete ponovo doći u iskušenje da obnovite vezu.Mnogo toga se može desiti na ljubavnom planu što ne očekujete. Zračićete harizmom kojoj će malo ko uspeti da odoli. Muškarci Škorpoje su u centru pažnje žena koje su im velika podrška u poslu a žene Škorpije su spremne da naprave ustupke ili da budu oslonac partneru. Osećaćate se zaštićenim i voljenim, čak i ako ste slobodni, imaćete stalno utisak da neko nov treba da se pojavi u vašem životu ili da neko intenzivno misli na vas. Pun Mesec 23.juna može doneti susret sa nekim na putu a pun Mesec 8.jula u Raku susret u inostranstvu ili sa nekim ko je stranac. Ulazak Jupitera i Marsa u znak Raka može doneti velike strastvene i romantične ljubavi koje će doneti nezaboravne momente, najverovatnije negde na putu.

Zdravlje – Smanjite obroke.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni Horoskop za Juli *OVAN

Sun Jun 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Uporno zagovarate svoje poslovne ciljeve, ali imate utisak da Vas prate loše okolnosti ili da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše ideje. Stalo Vam je da se distancirate od javnih rasprava i da pravilno zaštitite svoje interese, međutim različite okolnosti diktiraju naporne […]