Mesečni horoskop za Juli *STRELAC


Sagittarius-HoroscopeZbog čestih promena na poslovnoj sceni Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Možda Vam povremeno nedostaju strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Irtira Vas nečija formalna uloga i ponašanje u poslovnim pregovorima. Imate osećaj da novi događaji najavljuju važne promene na poslovnoj sceni. Važno je da jasno definišete svoje poslovne interese i da odgovorite na dobru ponudu. U periodu od 17. jula, očekuju Vas pozitivni događaji i uspešna satisfakcija. Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili rivalstvo u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca predstoji Vam aktivna uloga u javnom životu, obratite pažnju na susrete koji će Vam omogućiti napredovanje na različitim nivoima. Delujete snalažljivo u mnogim situacijama, pokušavate pravilno da sagledate dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, impulsivna reakcija može da Vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Pogrešna orijentacija ostavlja trag ili posledice na zajednički život. Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i očekuje dobar impuls za zajedničke planove. Ljubav ima najjaču snagu, pod uslovom da ste dovoljno iskreni i da verujete u intimnu stranu osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ljubavna romansa. Privlače Vas novi emotivni kontakti, ali prema svakoj osobi treba da upražnjavate drugačiji model ponašanja u izražavanju svojih osećanja.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u osmom, uz povoljan uticaj Venere u Vašem devetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim stranama. Nivo dobrih mogućnosti se uvećava u skladu sa Vašom inspiracijom i raznovrsnim interesovanjima, nove životne izazove i emotivne radosti Vam donosi upliv Venere i Sunca. Prati Vas i povoljan upliv Urana i SMČ, važno je da usaglasite svoje praktične interese sa emotivnim potrebama – sve je dostižno kada postoji dobra orijentacija.

Posao
 – Preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa do 13. jula prelazi Marsa donoseći inicijativu od strane poslovnog partnera, naročito nekog ko živi na nemačkog jezičkog područja. Retrogradni Merkur, planeta biznisa može doneti pogrešnu procenu poslovnih partnera i njihovih ponuda. Venera, planeta novca i zadovoljstva, bogatstva u Lavu doneće mnogo dobrih mogućnosti u vezi sa inostranstvom, posebno umetnicima ili sportistima. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice. Kreativnost će biti dominanta crta vašeg karaktera koja će doći do punog izražaja. Poslednja Mesečeva četvrt 30.juna donosi mogućnost uspeha u radu sa osobama koje se bave sportom, nekim dinamičnim poslom ili sup o prirodi takmičarski nastrojeni. Prva Mesečeva četvrt 8.jula može doneti rivalstvo sa nekim ko je boljeg materijalnog stanja od vas ali ko vam je iskreno naklonjen i želi da vam pomogne.Dobro pazite na šta trošite novac, možete doći do nekog povećeg iznosa preko nasledstva ili nekim drugim putem ali ga verovatno nećete na mudar način potrošiti ili uložiti. Ako dobijete ponudu od Jarca ili Škorpije, dobićete priliku da napredujete.U vreme prve Mesečeve četvrti 16.jula može doneti uspeh u radu sa Devicom, Rakom ili Jarcem.

Ljubav– Tranzit Marsa koji donosi poslovne mogućnosti, donosi takođe i nove prilike na poslu. Sve do 13.jula tranzit Marsa donosi novu ljubav, zajednički provod ili flert. Nekome je veoma stalo da vas osvoji. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 30.juna, imaćete mogućnost da se sretenete sa nekim ko vam je odavno veoma simpatičan,možete se odlučiti da stupite u novu vezu, brak ili da upoznate nekoga ko će vam biti veoma značajan na duže staze.Jedan Ovan ili neka Vaga, Lav biće nestrpljivi i pokušaće da vas osvoje i najverovatnije ako nećete odliti šarmu nekog drugog Strelca ili Vodolije. Dobar aspekt između Venere i Urana na početku jula donosi vam poznanstvo na nekom sportskom terenu ili negde u okviru rekreacije, na nekom koncertu. Ako se bavite umetnošču ili posedujete neki talenat, moći ćete da preko zajedničkog hobija ili aktivnosti, sretbete nekog ko će vam se svideti na prvi pogled.Pokušajte da izbegnete rasprave sa članovima porodice, naročito ako oni ne odobravaju vaš izbor ili pokušaju da vam nametnu svoje mišljenje.Moguća je tajna ljubav sa jednim Ovnom ili Jarcem,ako ste dama, moguće da se radi o nekom ko nosi unoformu na radu.

Zdravlje- Moguća je svaka vrsta povreda.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *ŠKORPION

Sun Jun 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja […]