Mesečni horoskop za Juli *VAGA


Libra-HoroscopePrate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odredjene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji Vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju. Od 19. jula, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za ličnim ili profesionalnim usavršavanjem, kao i novi ili perspektivni kontakti sa inostranstvom. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, što dodatno otežava Vašu procenu u ponašanju prema bliskoj osobi. Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo Vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro osmisliti. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture deluju kao zamena za neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u desetom, uz povoljan uticaj Venere u jedanaestom polju, donose dobru mogućnost za profesionalnim i ličnim usavršavanjem. Osetićete velike ambicije i želju za dokazivanjem, uspeh je moguće ostvariti na zaobilazan način ili primenom proverene strategije. Uz povoljan uticaj Venere i SMČ naglašena je potreba za saznanjem i isticanjem ličnih ciljeva i vrednosti. Imaćete dovoljno energije da prevaziđete različita ograničenja. A faktor sreće i ljubavi je na Vašoj strani, naročito u periodu od 22. jula.

Posao-  Nalazite se na velikoj prekretnici i ako budete mudri, najverovatnije uspećete da se postavite kako treba, da napravite pravi izbor i da nađete dva izovra prihoda. Moguće da ste već angažovani na dva podjednako dobro plaćena posla i to vam mnogo znači. Nekome je veoma stalo da sa vama napravi dobar posao, ali retrogradni Merkur, planeta koja upravlja vašim poslovima u inostranstvu i astrološkom kućom vaših neprijatelja ne ide vam u prilog. Privlače vas poslovi sa strancima ali kako će uz Jupiter,  koji je simbol stranaca, biti i Sunce i Mars i to sve u Raku, u znaku koji pada vaše astrološko polje karijere, možete napredovati, uglavnom radeći sa onima koji vode velike firme ili se bave krupnim biznisom. Upravo retrogradni Merkur koji takođe prelazi preko Raka može vas učiniti brzopletim i možete doneti odluku da pređete u neku stranu firmu. Mnogi znaju šta vam nude i kakve planove pravite i iz nekog razloga, a vi dobro znate ko vas doživljava kao konkurenciju. Intuicija vam nije trenutno najjača strana, a najveća mana vam je nestrpljenje i potreba da nađete sigurno radno mesto koje će vam obezbediti dobre prihode na duži rok.U vreme poslednje Mesečeve četvrti 30.juna možete dobiti interesantnu ponudu od jednog Ovna, Raka ili Vodolije u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese veliku popularnost.

Ljubav- Mlade ili slobodne dame Vage imaju šansu da uđu u brak, da uđu u vezu koja vodi ka braku i da reše stambeno pitanje, dok sredovečne, bilo da su slobodne ili u dužoj  vezi ili braku, najverovatnije biće sklone kompromisima na njihovu štetu.Naglašen znak Blizanaca i Raka tokom ovog perioda sa ulaskom Jupitera u Raka može mnogima doneti nekog stranca u njihov život, poznanstvo na putu ili vezu koja može izgledati prilično komplikovana. Tranzit Venere, vladaoca vašeg znaka preko Lava donosi vam brojne mogućnosti na ljubavnom planu kada je u pitanju neki Lav dok sa Ovnom ili Škorpijom možete imati prilično komplikovane odnose. Tokom poslednje Mesečeve mene 30.juna i prve Mesečeve mene 16. jula mogu vam se dogoditi interesantni susreti, nova poznanstva ili flert sa osobom prema kojoj nećete biti ni malo ravnodušni.Veza sa Ovnom, Vodolijom i Strelcem može prerasti u nešto mnogo ozbiiljnije ali su moguće i trzavice, baš kao što je slučaj i sa Blizancima ili Devicom dok sa Lavom možete doživeti veliku ljubav. Retrogradni Merkur može doneti porodične nesuglasice ili mešanje porodice u vaše odluke. Ovakva pozicija Merkura često donosi probleme sa sms porukama tako da dobro pazite šta kome šaljete.

Zdravlje – Pazite se prehlade od klima uređaja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *DEVICA

Tue Jun 25 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite donosi sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem na različitim stranama. Osećate priliv kreativne energije i potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili interesovanja. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne […]